- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
jó ám! két kék wn6-os játékos volt szakaszban, ellenem jöttek, M103-ban ültem, odalettek, de majdnem megszopattak, bár szerencsére zavarta más is őket, amúgy lehet megettek volna.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
munnergep
senior tag
5 kill - vereség, 5 kill - vereség, 5 kill - vereség. Ez eddig a mai első 3 csata mérlege.
Nem a fosul megírt randomitás ismétlődik, hanem én[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
dfsz34
őstag
Na egy kis WoT poén, port pálya, ott osont egy tiger2 a síneknél én meg gondoltam áttöröm a téglakerítést a ferdivel, ahogy az obj268 is csinálja a reklámfilmen az is7-el és kilövöm.
Nem jött össze... A lövésem pattant, a rohadék meg kigyújtott a válaszlövésével (csapattársam meg kilőtte, amíg töltöttem meg tüzet oltottam)
Legalább a téglakerítés áttörése hasonlított
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz #35692544 #24606 üzenetére
kevés tank van ami tényleg ipari hulladék, általában a játékoson múlik, h anem tud alkalmazkodni, és maximálisan kihasználni az adott tank előnyeit. Tehát igen, a te játékstílusodnak kéne rugalmasabbnak lennie ahhoz, hogy kiderüljön számodra, egy tank valóban OP e vagy sem.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Vitiris
aktív tag
Statisztika 0.8.8. v14 Upgrade!
Változás: több paraméter lehetőség, sokkal egyszerűbb szerkeszthetőség!
Leírás aktualizálva!Figyelem a log file változott, ha most ezt felteszed akkor nullázodnak a napi statjaid
-
ng0ofy
KORREKTOR
Elfelejtettem, hogy is van a kiképzés. Ha dobok egy skillt, akkor az XP is repül vagy az megmarad és válaszhatok másikat?
-
törölt tag
Ha esetleg lenne valakinek 1-2 nvidiás prémkódja, ne fogja vissza magát, keressen meg privátban.
-
HellGreg
őstag
Azzal a rendkívül primitív és gagyi jelenséggel nem akarnak a készítők kezdeni valamit, hogy pl állok egy szikla mögött, és tudom, hogy elő fog bukkanni egy ellenséges tank, de csak akkor látom meg 3 méter távolságról (!!!), amikor már ott áll előttem és belém lőtt?
-
Preda
aktív tag
Azért durva, hogy mostanában csak olyan csapatba rak be ahol 10 ember kb semmit nem csinál. 5db 0 dmg-es maradék 5 meg 1k dmg alatt. Mindez totál 10 es csapatban.
-
Enzolord
addikt
FV4202 a világ legsz*rabb tier 10es tankja...
A WG adjha vissza a rá áldozott XP-t, creditet, és az életemből rá elcseszet időt, mert ez így sz*r....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cseri0058
őstag
komolyan mondom beszarok ezen a játékon!!!!
akár mit csinálhatok ezzel a retek 110-el bukunk....bármi van bukjuk b@zdmeg....xvm szerint 65% az esélyünk bukjuk...ha az első percben meghalok hát persze hogy megnyerik ezek a fogyaékosok
43% a winem ezzel a sz@rral[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Valahogyan vissza lehet kérni a prémium árát?
illetve hogyan lehet törölni profilt? -
dorka16
aktív tag
Komolyan mondom hihetetlen ami itt folyik ebben a játékban. Tizenx éve játszom online meg lan partyban de még csak hasonlót sem éltem át. A Battlefiledben, counterstrike-ban, c&c-ben is voltak ütődöttek de ami itt van az embertelen. Aki kitalálta ezt a hülye véletlenszerű csalás rendszerét azt fel kéne kötni. Az, hogy rendszeresen 0:10-es állásnál halok meg.... Azt szoktam erre mondani, hogy ilyen nincs hiszen még véletlenül is ki kéne lőni egy ellenséget. De nem. Jön az amx a papír páncéljával meg a 600hp-vel és az első lövésem ami az oldalába megy 0 dmg. Mindezt IS utolsó ágyú. Jön még egy T29 mellé és halott vagyok. 2 perccel a kezdés után és szinte megnyugodva sóhajtok fel hiszen én voltam (szinte) az utolsó állva maradt tankunk tehát nem miattam vesztettünk.
Ja és megint 2 napja!!!! áll a teljes legénység 99%-on. 30 csatával a seggükben. Első képesség. Dögöljön meg aki írja ezt a játékot.
ui. Egyszerűen nem is értem hogyan van 50%-ös győzelmi arányom.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Habib[HUN] #24626 üzenetére
Minden átüt, és nem akarnak pattanni...
Nem tudom.. Megpróbálom, de...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz Enzolord #24634 üzenetére
Hát tier X-ben nem sok med pattint bármit is. Amúgy ha jól elrejti az ember a hasát akkor a torony tud pattintani. Az ágyúját nagyon szeretem. Na meg hogy iszonyatosan jól fordul. Bármelyik nem táras mednek nekimegyek egy az egyben. A nehéz teret meg kifejezetten szereti. Meg tudok őrülni azoktól a tankoktól amik egy kis domb miatt képtelenek lőni rendesen. Igazi szenvedés nekem most ez a panther 2 ezért. Na meg igazi ritkaság a csatatereken. Azt meg szeretem. Ha pattogós medet akarsz az az e50m A többi mind papír.
Amúgy játékstílusra olyan mint az amerikai közepes tankok. Ha van egy kis terep akkor ők vannak előnyben. Teljesen nyílt terepen nem lehet játszani a jó lövegkitéríthetőséggel. -
Scheffer
tag
válasz dorka16 #24633 üzenetére
Szerintem nagyot lépnél előre, ha utána olvasnál a WoT Wikin a játék rejtelmeinek, mert gyakorlatilag triviális dolgok miatt vagy kiakadva. Az alapján, amennyi információt összegyűjtöttek már a WoT Wikin, egy-két nap alatt eljuthatsz arra a szintre, ami sokaknak hetekbe és hónapokba telt a játék elején, mert önerőből, a saját tapasztalataikra alapozva kellett elsajátítaniuk a játékot.
-
Enzolord
addikt
válasz Habib[HUN] #24635 üzenetére
Én is azt hittem, hogy a torony pattint, de sajnos ott van az a merőleges rész a torony alján, és azt lövik át, mint a szél..
Ha az nem lenne, talán még pattintana is...
De köszi a biztatást..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dorka16
aktív tag
Már nem jár 15 győzelemért 250e?
-
SoulReaver
veterán
5 csata 5 győzelem, mára ennyi elég is
50k tp, jó esetben is 50 kör... annyit meg nem ér 250.000 kess, h egész nap üljek előtte... 5 kör alatt, kicsivel több mint 100.000 kesst szedtem össze, 3 tankal. Szóval kapja be a wg...
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
most vettem új gépet, és nem akar menni rajta a játék.
win8 van fent, de nem hiszem, hogy az lenne a baj, mert másik gépemen is az volt és ment tökéletesenelőször dll problémái voltak, azokat letöltögettem, és bemásoltam,
most már nincs dll problémája, annyit csinál, hogy
elindítom a lauchert majd megnyomom a játék indítást, egy pillanatra bevillan a játék, eltűnik és ennyitdrivereket frissítettem, de ugyan az
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest