- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Black_Sheep
tag
válasz aginor #220198 üzenetére
A ranked teljesen más, mint a random, ezért szerintem máshogy is kell hozzáállni.
Randomban szorzózgatja mindenki a tankjait, sok az off meta tank, de rankeden így nehéz hosszú távon érvényesülni. Az óvatos, stráftartásra kihegyezett tömegtaktika miatt lassabbak a csaták, az artyk jobban tudnak érvényesülni, nem véletlen, hogy nagyságrendekkel több artysta vár a sorban, mint bármelyik másik osztály.
Úgy látom, hogy a mobilitás, az álca és a látótáv jelentik a legnagyobb előnyt; hiába tornyozik valaki egy SC-vel, ha az ellenfél lerohan egy oldalt, nem lehet menekülni. Ezért az Obj. 430U, STB-1, Progetto hármassal játszva könnyebben lehet haladni.
Randomban fel kell ülni a lemmingtrain-re, rankeden nem feltétlenül ez a jó döntés. Nyílt pályákon gyakran előfordult, hogy egyedül mentem az üresen hagyott oldalra, és fedezékről fedezékre vonultam vissza a támadók elől, spoton tartva és sebezgetve őket. A hátul kempelő csapattársak tunkolták a sebzést, de a spot és a csipkedés gyakran top 3-as, nyertes csatákat eredményezett.
A jutalmazási-büntetési rendszer szerintem jó, akkor is haladhatsz, ha mindent megtettél, de szarabb csapatot kaptál. -
Black_Sheep
tag
válasz h1mpi #220200 üzenetére
A legjobb T8 med a Progetto után közvetlenül.
Nem túl pontos, őrjítően lassú a célzásidő, úgy fordul, mint egy szénásszekér, alacsony az átütés, a HE is beüti, a gun depression és elevation átlag alatti. Nem hangzik túl jól, ugye?Az álcája jól felszerelve 41 felett van, mozgásban is 31 feletti. Gyors, jól gyorsul. Gyors az intra clip. A DPM ugyan nem kiemelkedő, de az üss és fuss taktikához ez a legjobb tank. Ha egyedül kapsz el egy heavy-t, elsuhansz mellette, beleversz az oldalába és a seggébe 720-at, majd eltűnsz, szerencsétlen reagálni sem nagyon tud. Alacsony-közepes HP-s ellenfeleket lazán kivégzi. Nem véletlenül irdatlan magas az ász határ. Én mondjuk alap lőszerrel használom farmolásra, de aki ad a korszellemre, az 240 penes APCR-rel tolja.
Sok hátránya ellenére avatott kezekben meglepően jó tank.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Black_Sheep #220203 üzenetére
Egyetértek, az egyik legjobb prémium a játékban
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
po1son
addikt
válasz Black_Sheep #220203 üzenetére
+1, imádom ezt a tankot, én nem is tartom ezt 100%os med-nek, inkább egy scout~med hibridnek.
Ahogy írtad, gyors, jó álca, max spot látótáv (én távcsővet raktam rá), ha még a gun is OP lenne rajta, akkor a progetto lekerülne a trón tetejéről.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
Holnapi wot szülinapról kijött az infó [link]
Egy random csatát kell játszani mindennap az adott napi jutalomért.
Prémium német tier 3-as toldi 12től 13ig lesz.
Ezen kívül leárazás lesz mindenre + twtich drop/giweways!STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jozefgucci1
addikt
válasz po1son #220206 üzenetére
Vajon a progeto bekerül a shoopba a szülinap alkalmával ? Reggel megvettem a gyereknek a boroskólát ,de nekem valahogy a Progeto jobban bejönne . A múltkor 500 goldon csúsztam le róla .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
válasz Black_Sheep #220209 üzenetére
Elég ha fut...
Amúgy én utálom azokat a tankokat, amik lassan szűkülnek. Egysezrűen nem álvezem a játkot velük. Nekem már a Kpz 50t meg a TVP 50/51 is pont határeset. Ha ilyen körbekocsikázós kedvem van, akkor az AMX 13 57 GF-et szoktam elővenni. Annál nem sok nagyobb fun faktor van nekem
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Geller72
veterán
10 csatából egy win. Jól indul. .
-
manu75
aktív tag
Viszonylag kevés rankedet játszom, szóval nincs tapasztalatom, hogy napi 30-40 meccsel mire lehetne jutni. Division 2. 5-ös rangnál tartok viszonylag jó százalékkal álltam. Tegnap nap 4 vereség zsinórban mindjárt az első két meccs elején kihullottam 2 leadott sebzéssel stb-vel. (3 tank ment előre többi bokor hátul) Ez elég volt a 2. és 3. helyre a vesztes csapatban. Szerintem mindent elmond a játékosok teljesítményéről, hogy 110 ponttal második lehet lenni a csapatban. Utána jött egy gőzelem 1 bevitt sebzés minden le meg mellé ment. Utána még két vereség és egy győzelem. A vereséggel elveszettem a tank szorzóját, mivel első lettem pedig a végén direkt ügyeltem, hogy ne vegye el mivel a 4 stráf lett volna a cél. Szóval szerintem is így ebben a formában ez a ranked nem a legjobb. Talán még a randomnál is rosszabb a csapatjáték teljes hiánya van és ugyanúgy megvannak a 15-0-1 csaták. Más jutalmazási rendszer kellene, hogy legyen aktív játék. Lehet jobb lenne, ha elfelejtenék a büntetést, talán akkor mindenki bátrabb játékkal rukkolna elő, jobb meccsek lehetnének, mert nem félnének attól, hogy stráfot vesztenek.
-
hulp01
senior tag
válasz popey37 #220217 üzenetére
Nekem szó szerint ez jutott eszembe ma délután csak fordított szituációban. Az az agyhalott gyökér balfasz, aki ezt a stunt kitalálta és belerakta a játékba.... Főleg, hogy a rankeden szinte csak nyílt pálya van, mindenhova oda tudnak fosni. Aztán lehet csodálkozni, hogy kempfeszt van. Serene Coast-on nem érdemes felmenni a hegyre, mert szinte folyamatos stun. És simán kábítanak akár több játékost is egy lövéssel. Ez milyen csalás már. Mi lenne, ha a tankkal leadott lövésem mondjuk két tankot is sebeznie egyszerre mert miért ne?
-
gabika1972
tag
válasz gabika1972 #220161 üzenetére
32 perc waiting time megint. Ráírtam supportra, hogy ez most valami büntetés ellenem, vagy fogadjam el természetesnek...
-
po1son
addikt
válasz gabika1972 #220219 üzenetére
Sokan játszanak artyval rankeden és 3 helyett 2-re van limitálva a számuk, ebből kifolyólag több a várakozási idő. Med-el rögtön bedob.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
h1mpi
félisten
válasz gabika1972 #220221 üzenetére
Nekem 3 perc volt a max., pedig elég sokat nyomtam az Obj. 261-el.
-
Kolter
junior tag
válasz po1son #220226 üzenetére
Én nem kötözködöm , ez tény megállapítása volt. Ő dicsekszik itt a semmilyen játékkal rendelkező artyval. Teljesen általános nem személyes. Ennyire ez a játék még nem volt mélyponton.És még van lejjebb? Valószínűleg igen.
Ui: Én Is tudnék játszani ,vagy legalábbis szeretnék . De az orr turkásztol nem lehet![ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Most pontosan lászik amiről beszéltem. Hogy mennyi arty lövi a saját játékosait. Ennyi lila szar..... még nem láttam. A rangsorolt csatáknak legalább ennyi értelme volt. Kiderül hogy ezek milyenek.
UI: És miért nincs retorzio ha valaki lilla ?[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Az aktuális feladat: egy izzadtságmentes nyertes csata. semmi más . még csak 10be se kell lenni.
És akkor jön egy ilyen.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
h1mpi
félisten
válasz Kolter #220223 üzenetére
Amikor ilyen vagy ettől jobb lesz a statod, akkor adhatsz tanácsot. Addig meg még gyakorolj kicsit, mert nem az artyk a bajod, ahogy látom a statodon. Szimpla gondot jelent kettőt lőni egyenesen... gondolom megnyomod a w-t és mész a tóba, mint a botok. 1250-es WN8–am akkor se lenne ha a seggembe lenne mind2 kezem...
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Kolter #220236 üzenetére
Cimbora szerintem itt lenne az ideje picit hátrébb húzódni és normális hangnemben beszélni a fórumtársakkal . A személyeskedést pedig csúnyán büntetik itt a fórumon . Amennyiben segítséget szeretnél kapni , informálódni a továbbiakban akkor kicsit több tisztelettel legyél a többiek iránt, mert ez nem túl szép belépő volt.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #220237 üzenetére
Ne fáraszd magad, látszik rajta, hogy nem PH szintű a tag. Szerintem rövid sztory lesz ez itt az életéből
zozyk: öreg vagyok én már ehhez, csak kiváncsi voltam ki oktat?! Ránéztem és megértettem. A stat sokat elárul. T10-ben a HP felét se lövi meg és az artyk a legnagyobb ellenségei???
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Kolter #220240 üzenetére
Picit visszaolvasol akkor láthatod , hogy el sem akarta kezdeni a rankedet , végül a legegyszerűbb utat választotta és arty-val ment be . Sokan csinálják , mert nem eszi a kreditet és az elején könnyen lehet haladni , nincs ezzel baj . Jah és rankedben max 2arty/oldal ez azért vállalható .
Zozyk : Igyál egy sört és élvezd , végre pörög a topik
-
Kolter
junior tag
válasz jozefgucci1 #220242 üzenetére
Persze hogy vállalható lene. Ha nem minden meccsen kapnék tőlük fókuszt. Persze én is tudom hova lőnek. De játszani azért még is kéne . Tiz tank között is simma arty fókusz és nem egyszer.
-
BÁ Nutrition
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest