-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
A tegnapi napom minimálisan ugyan, de pluszos lett, viszont gondoltam, előszedem a T-10-et, hogy kifejlesszem az Obj. 277-et (Érdemes kihúzni amúgy?). Mivel nem volt bele legénységem, csak egy parancsnokom, amin volt 2,5 skill, ezért belepakoltam pár tartalékost, átképezgettem, így szegény parancsnokomat az idegbaj kerülgethette a sok hozzá nem értő újonctól. Meg is lett az eredménye 3 csatából, lent látható. Mondjuk az átütés nem tudom, mennyire függ a legénységtől, de hogy a 258-as alap pennel ennyire mentem, az jól mutatja a helyzetet. Régen sem szerettem a T-10-et a jó legénység ellenére sem, de akkor még majdnem fele ennyi csatám volt, és az IS-7 miatt húztam ki még a nagy átszervezés előtt. Gondoltam, azóta hátha változott a helyzet, de nem. Még most sem szeretem. Adok neki még pár csatát, de lehet, hogy ismét elteszem egy időre.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest