- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Ezt a hibát hogy kell elhárítani?
A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges
Régi 3D Studio Max fileok, dupla kattintásra ezt kapom, ha Max-ből nyitom meg akkor megnyílik.
Nyilván rendszergazda vagyok...
Átmásoltam máshova is a file-t de onnan se nyílik meg duplakattra."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
BalaG
aktív tag
válasz Dark Archon #104850 üzenetére
Ertem!
...megfogja tenni mert havernak adtam el!
Kerdes ezt hogy kell? van valami leiras?[ Szerkesztve ]
-
BalaG
aktív tag
-
Ablakos
őstag
A licensz kulcs hogy viselkedik virtuális gépen újratelepítés esetén? Megváltozott hardver környezet (virtuálisan) stb.
-
petakpa1
őstag
Van egy Intel z8300 alapú MiniPC-m Win10-el. Kodi fut rajta 24/7-ben és egy régebbi LCD TV-re kötve médialejátszóként használom,
Feladatütemezőben be van állítva, hogy a Win minden nap hajnalban 5:00-kor induljon újból: shutdown /f /r /t 60 parancs.
Az újraindítás szuperül is ment egészen addig, amíg a Win-t pár hete fel nem frissítettem a legújabb 1903-as verzióra. Azóta sajnos nem megy az újraindítás.
Kodi-ban be van (és korábban is be volt) állítva , hogy 5 perc tétlenség után kapcsolja ki a képernyőt. Az újraindítás hajnal 5:00-kori időpontjában a képernyő értelemszerűen kikapcsolt állapotban van, és úgy tűnik ez blokkolja az újraindítást. Ezt onnan gondolom, hogy mikor másnap reggel megmozdítom az egeret, a képernyő feléled, és megjelenik a Windows rendszerüzenet, hogy számítógép hamarosan újra fog indulni, és így is tesz 60 mp múlva végrehajtódik a shutdown /f /r parancs, ahogy kell.
Van ötlete valakinek, hogyan lehetne azt megoldani, hogy anélkül lefusson a shutdown, hogy a felhasználót figyelmeztetné a képernyőn, hogy mi fog történni?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
feel2006
tag
Windows 10 1903-as verzió kérdés.
Mi lehet az oka, hogy a korábbi win 10 verziók támogatták az L2TP IPSEC VPN esetén a NAT Traversal-t, ha Registry-ben megcsináltam az AssumeUDPEncapsulationContextOnSendRule = 2 -beállítást, de frissítés után 1903-ban nem akar menni. Bővebben ITT.
VPN szerver, beállítások jók, mert korábbi verziójú win10 és más win alatt is működik a login és a beállítás, csak a frissítéssel romlott el.Van valakinek megoldása erre? Napok óta tapasztalom, és nem tudom megoldani.
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
-
nomad138
tag
Sziasztok!
Most este 22:23-kor állt magába a gép (csak a battlefield 5 indító ablak volt megnyitva) leállt kék halállal a gép. Egy programmal ezt sikerült kihámozni belőle. Merre induljak? Win10 a bajos vagy hardware? KÖszönöm szépen. Ntoskrnl.exe.
Valaki elszokta olvasni ezt az aláírást????!4444!!???
-
petakpa1
őstag
válasz Lenry #104857 üzenetére
Igazabol nem feltetlenul a winnek kell ujraindulnia, hanem a Kodinak. Lehet kiprobalok egy olyat, hogy win ujraiditas helyett loje ki a Kodit, majd 2 perc mulva inditsa ujbol.
Mondjuk tapasztalatom szerint winnek nem art ha valamilyen rendszeresseggel ujra van inditve, de lehet ez csak rossz megszokas a 2000-es evekbol nallam...
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
Dumi86
senior tag
válasz _Atesz #104864 üzenetére
Én még driver hibára,driver elavultságra,esetleg nem a hardverhez való driverre is gondolnék... Akkor is csinálhat ilyen nem várt rendellenes működést. Win10nél szerintem jó ha minél frissebb drivereket rak fel az ember(már amennyire lehetséges). Még akár a gyorsindítás is csinálhat ilyen hibát.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
addikt
-
nagyúr
válasz steele80 #104869 üzenetére
Csoportházirend-szerkesztőben ki lehet lőni a homályosságot, már többször lett linkelve a megoldás.
Más. Nálam le van tiltva regeditben az üdvözlőképernyő. (Így bekapcsoláskor egyből írhatom a pin kódot a bejelentkezéshez, nem kell egy felesleges ablakot lesnem.) A bejelentkezési ablak háttérképe időnként, pár naponta változik. Ez tök jó, nekem tetszik, de a legutóbbi infó az volt erről, hogy már megszűnt a háttérképek automatikus cseréje 1903 óta. Most akkor hogy van ez, valamelyik frissítés visszahozta a többek által hiányolt fícsört?
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Sziasztok!
Ha felcsatoltam egy hálózati mappát, úgy hogy a fhnév és jelszót megjegyeztettem, és azt is bepipáltam, hogy indításkor visszacsatolja, hogyan tudnám mégleg kitörölni? -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A gyári vírusírtó talált egy vírust. Amit karanténba helyeztem,s eltávolítottam. De még se tette. Hogy csináljam? Mit csináljak?
Előre is köszönöm a segítségeteket.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Pujesz68
csendes tag
Sziasztok ! Segitseget szeretnek kerni. ujra telepitettem a windowst es jatek kozben(Pubg) allandoan kilep magatol azutan meg a net keretrendszert akar frissiteni 3.5-os valtozatra ami tartalmazza a 2.0-3.0at.nos ameddig nem rakom fel addig kilepeget h telepiteni akarja,amikor feltelepitem crasselget a jatek szines befagyos kepernyovel. Ez mitol lehet? valaki segitsen mert megorjit..Setupom : Z370 lap+2080ti+9900k+16giga ram 3200on menetve.
-
krealon
veterán
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
megosztással kapcsolatban lenne kérdésem. van két gép a hálózaton, mindkettőn win10, egymás felé szeretnék megosztani 1-1 mappát.
addig mindenféle szolgáltatás beállításokkal meg ipv4 protokoll vudukkal eljutottam, hogy most már a két gép látja egymást a workgroupban, de a megosztott mappákat csak akkor érik el, ha arra "mindenki"-re vonatkozóan adok jogosultságot a megosztáskor, dedikáltan csak a megosztó gép saját usereinek tudok rá jogosultságot adni a másik gépre nem tudom korlátozni az elérést.
van ennek valamilyen módja?
-
sz.j
nagyúr
-
törölt tag
UWP stabilitás: a Settings egy villanással elszáll amikor File History-hoz meghajtót akarok adni. Harmadjára sikerült csak. Rákeresve régi bug.
-
Lenry
félisten
válasz DeFranco #104882 üzenetére
és ha mindkét gépen létrehozod a másikhoz tartozó userprofilt?
tehát A gépen van egy Tibi user, akkor B gépen is létrehozod Tibit ugyanazzal a jelszóval és neki adsz hozzáférést.(nem próbáltam most ki, de szerintem ennek működnie kellene)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kátai
senior tag
Lenovo G50 laptopba szeretnék SSD beszerelni a CD meghajtó helyére úgy hogy megmaradna a HDD adatnak és a Win10 menne át az SSD-re.Szerintetek jó megoldás lehet?
-
A_Granddad
friss újonc
Szia Mindenki! Esetleírás: PUBG-zni szeretnék, nem tudok: frissít. Ok. Játszanék, nem tudok, szerverek foglaltak. Ok, alvás....gép kikapcsol, de frissít a Win 10. Sokat. Másnap játszanék, de nem az igazi: laggolok...majd kidob kékhalállal. Játszhatatlan a PUBG. DDu, driver frissít... semmi változás... Afterburner. Látom, gpu 80 fok, fan 56%. Manuálisan beállítom, de semmi változás. Radeon beállítás...na, most jó: 70fok-75%... egy ideig. Megint 80-56. Kérdés: Mitől van az, hogy Win frissítés óta a fan nem hajlandó a megadott értéken pörögni, és hagyja a gpu-t melegedni? Mindenkinek köszönet a segítségért!
-
Döglött Róka
veterán
válasz A_Granddad #104892 üzenetére
Drivert nem frissitettel?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
törölt tag
válasz SP4C3 #104885 üzenetére
Akkor lesz vicces 2025 körül ha befejeznék a vezérlőpult-gépház költözést, a file history helyreállítás része is UWP lenne már és akkor néznél nagyokat amikor adatot akarnál visszaállítani és elszáll.
A biztonsági funkcióknak megbízhatónak kéne lenni. A maradék Win7 használók is majd mostanában fognak érkezni, meglepődnek majd azon a Win10 build frissítéskor például szó nélkül kikapcsolja a visszaállítási pontokat. -
dennis.nol
tag
Sziasztok!
Win10-ben filekezelő lassulásba botlottam. Habár TC-t használok, de néha kell az "intéző" is. Semmi komolyabb változás nem volt a rendszerben. Defender kilőve, EIS+MBAM fut.
Ilyeneket produkál:videóhoz:
~1 másodperces közökkel nyomtam ctrl+v-t
a videó végén: azonnal kattintottam egyik mappáról a másikra, de ilyen lassan észlelte, sőt ki is hagyott egy párat.Vajon merre kereshetném a lassulás okait. Feladatkezelőt böngészve nem láttam semmi komolyabb terhelést.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello,
Kérlek segítsetek már, hogy tudom letörölni a Total Commander-t?
Saját uninstaller, nem, win10 eltávolít, nem. Töröltem már innen onnan beállításokat, de még mindig meg maradnak, ha újra felrakom.
Egy plugin-t /adb plugin/ raktam rá próbának, de le akartam szedni, és nem sikerült, gondoltam, ha uninstall, de úgy se, és a többi beállításaim se törlődik.
Hogy kell leszedni, hogy tisztán fel rakhassam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest