- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
(Már utaltam rá, de nyomatékosítom: Egyáltalán nem vártam el, hogy kisregényt írj, pláne, hogy guglizz vagy törd magad! Az jött le a mondatodból -"nem néztél utána eléggé"- hogy én nem, de te vágod a dolgot. Ezért kérdeztem, hogy mit nem tudok jól, gondoltam egy laza félmondattal el lehet intézni. )
"a hotplug féllábú abban a formában ahogy használod, de Téged ez nem zavar"
Ha attól féllábú, hogy betartom az eddigi ajánlást, és kikapcsolni nem, csak bekapcsolni szoktam a hdd-t hot plug módon, akkor igen, féllábú. És igazad van, tényleg nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Core2duo6600
veterán
válasz NdrewSunix #105903 üzenetére
jobb klikk az asztalon > személyre szabás > témák > asztal ikonbeállításai és itt szedd ki a pipát a felhasználó file ja elöl.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Ha 2 monitort használunk, akkor az alábbi jelenség van, a pirossal én takartam el a file ok neveit.
Ellenben a fekete sáv, avagy néha fehér a probléma a képernyő tetején.
A 2 monitor közül csak az egyiken jelenik meg
Van - e erre valami ismert megoldás ?Tervező cég vagyunk, nem véletlen van több képernyő a kollegák elött :
Íme a képek :Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
nagyúr
válasz Core2duo6600 #105905 üzenetére
Üdv !
A 2 monitor egyforma felbontással bír vagy különböző a felbontásuk ?
Melyik mód van választva a multi-monitoros megjelenítéshez, és mi a VGA ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Geth
veterán
válasz Core2duo6600 #105905 üzenetére
Összeomlott a gpu driver és/vagy a dwm. Nálam is csinálta az előző gépen.
Biztos máshogy is rendre lehet utasítani, én mérgemben restartoltam, utána jó. -
senior tag
-
Geth
veterán
válasz liszi70 #105909 üzenetére
Nem mindennek a teteje, csak a program fejlesztői nem adtak kellő információt a rendszernek. Ilyenkor megpróbálhatja kideríteni magától, de ha ehhez sem kap segítséget az adott szoftvertől, akkor üres marad ez a mező a felületen.
[link]
Semmit nem jelent a sajátmárkás, nem ugyanaz a csapat fejleszti ezeket a dolgokat, hiába egyezik a cégnév[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tehát a Microsoft Office fejlesztői nem adtak elég információt a Microsoft Windows rendszer fejlesztőinek? Össze vannak veszve?
"Komolyra" fordítva. A Geek Uninstaller szoftver viszont kiírja a MS Office méretét, vagy legalábbis ír egy 2.11GB-os méretet. Annak megfelelő az Office által nyújtott információ, csak a Windows-nak nem?Szerk.: "nem ugyanaz a csapat fejleszti ezeket a dolgokat"
OK![ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz liszi70 #105911 üzenetére
Így hirtelen bele olvasva a topikba, két kérdés fogalmazódott meg bennem:
- boldogabb leszel-e, ha bitre pontosan tudod hogy mennyi helyet foglal az Office?
- nem használsz Total Commandert? Az megmondja!Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Ti nem észleltek problémát a chrommal ? Bármit megnyitok pl: a mi oldalunk PH, vagy a Game Twist? Farmarama, Facebook, csak pörög és nem tölt be ...Mi lehet a gond? Kínomba este újratettem a wint de semmi nem változott.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Geth
veterán
válasz liszi70 #105911 üzenetére
Geek Uninstaller szoftver viszont kiírja a MS Office méretét, vagy legalábbis ír egy 2.11GB-os méretet.
Helyesen fogalmaztál, "legalábbis".
Nem tudom hogy nyújt-e bármilyen információt az Office telepítési bejegyzése, az is lehet hogy nem ad semmi támpontot, a Geek meg "okos".
Ebben az esetben fogalmunk sincs milyen algoritmus alapján szedi össze ezt az információt, nem tudjuk milyen reg. kulcsokat és könyvtárakat jár be és adja össze a méreteket (és mennyi mindent hagy ki). Hiszen az remélem leesett hogy nem csak egyetlen könyvtárról van szó a %ProgramFiles% alatt
Nagyon-nagyon messze vagyunk még a komolytól[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz jokeph #105906 üzenetére
Van olyan kollega, akinél egyforma valakinél különböző.
Több féle vga is van nálunk, többek között az NV 1660 Ti és a AMD Radeon RX 580 asÚgy vettem észre, hogy független a drivertől is.
Van olyan gép ahol a win 10 által felismert van, van ahol a telepítéskori aktuális van a gyártó oldaláról, van olyan, ahol azóta frissítve lett.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék szépen.
Win 10 Pro, vers.: 1809, OS build: 17763.737 rendszerem van.
Éveken át jó volt az, hogy ha a telefonom csatlakoztattam USB kábelen kereztül, amin keresztül töltöm is a laptophoz, akkor a Win felismerte a telefonom tárhely jelleggel is és tudtam átmásolni dolgokat a laptopomra.
Ma délelőtt frissített a laptopom néhány dolgot az update-en keresztül és nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de azóta a telefonomat nem ismeri fel tárhely jelleggel. Tölteni tölti, de a fájlkezelőben nem jelenik meg és nem tudok másolni róla dolgokat.
Nem tudom, hogy hol kellene felismertetni újra. Hirtelen nem tudom hogyan lehetne megoldani a helyzetet. Ehhez kérnék szépen segítséget. Köszönöm. -
törölt tag
Még jó csak két katt elrejteni, viszont telepítéskor továbbra is lenyűgöz Redmondban szépnek gondolják ezt a böszme fehér keresőcsíkot odarakni alapértelmezett élménynek:
Az átlag user többség aki nem tudja elrejthető vagy csak ikon, vagy nem állít a témán, tőlük a telemetria visszaszól jó ez így továbbra is.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Geth
veterán
válasz #86564352 #105922 üzenetére
A szépség relatív. Lehet átlag usernek szüksége van arra hogy felhívja a figyelmét a sáv hogy hahó tudsz ám keresni is. Kicsit éld bele magad az ő helyzetükbe is :P
Nekem pl egyik ikon sincs kipinnelve a képen láthatóak közül és a desktopon sincs Edge, de egyszer kellett beállítani.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valahogy az XP és Win7 átlag userei is tudtak keresni ilyen sötét tálcán virító fehér csík nélkül.
Egyébként ja helyükbe képzelem én magam sokszor: mivel folyton kérdezik hogy lehet ezt az ocsmányságot eltüntetniÉn még azon se tettem túl magam 1903 szétválasztották a start és keresést, iszonyú gáz ahogy Win gomb gépelsz és eltűnik a start aztán egy centivel odébb megnyílik a kereső. Jarring az angol szó rá. Most felejtsem el a régi beidegződést, hogy Win gomb és kereshetsz ha nem akarom ezt a szarul előadott animációt látni? Vagy szokjak rá a plusz gombra Win+S hogy egyből a kereső jöjjön fel startot kikerülve. Átgondolatlan fos az egész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86564352 #105922 üzenetére
Szia,
az angol (international) nyelvű Windowsnak milyen előnyei vannak a magyarral szemben? Most tekintsünk el a nyelvi kérdéstől. Azt tudom, hogy pl. Cortana nincs integrálva a magyar kiadásba, viszont az egyéb eltérések is érdekelnének.
Illetve még egy dologra lennék kíváncsi. Úgy látom, hogy clean install után vagy. Elég hülye berögződésem, hogy friss telepítést követően megnézem az eseménynaplót, hogy milyen hibák adódtak (a motorháztető alatt), amíg a rendszer kész állapotba került. Az én rendszerem elég sok hibabejegyzést naplóz (50+ hiba, 50+ figyelmeztetés). Ez természetes? Tudom, hogy hülyeség, csak mégis birizgálja az agyamat ez a dolog.
A kérdést neked címeztem, de igazából bárki válaszát szívesen olvasom!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Orionk #105921 üzenetére
Jó, de az nem derült ki, hogy milyen telefonról van szó, ha MTP módban történik az adatátvitel, akkor be van-e az állítva a telefonnál (példa), a Windowsnál mi a helyzet az eszközkezelőben, ott megjelenik-e a telefon, stb. Ha a telefonnál engedélyezve van az MTP, ellenben a Windowsban nem jelenik meg az eszköz, vagy nem annak megfelelően működik, akkor lehet próbálgatni az alábbi cikkekben leírtakat.
• How to Fix MTP Driver Installation on Windows 10
• Fix MTP Not Working in Windows 10Másik lehetőség meg pl. a rendszer-visszaállítás lehet, ha van megfelelő visszaállítási pont és tényleg frissítés után jelentkezett a probléma. Viszont ez megint nem derült ki biztosan, csak állítólag, vagyis ki tudja. Ahogyan az sem ismert, hogy esetlegesen milyen, a probléma szempontjából releváns nem közölt információk lehetnek még.
-
Döglött Róka
veterán
válasz #12901120 #105929 üzenetére
Nem kaparod el magad az eventlogtol, minden az eredeti helyen van, folderstruktura, userek eredeti nyelven mennek. Ha valakitol segitseget kersz - es tenyleg hozzaerto - az elatkoz egy nem angol OS lattan.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
King Unique
titán
Valószínűleg a figyelemfelhívás is lehet a célja, aztán akinek így nem kell, az max. pár kattintással elrejti, vagy beállítja ikonként, aztán kész. Vagyis különösebben nem téma ez, nem kell a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki.
Maga a keresés dettó, ugyanúgy az aktuális verziónál is lenyomom a Windows gombot, majd gépelek és megnyílik a keresési ablak, kit érdekel milyen közben, abban az X tized másodpercben az animáció, teljes képernyős Start menünél meg pláne. -
törölt tag
Hibaüzenetek megoldására könnyebb angolul megoldást találni. Ez nagy előny. Magyar nyelvű számítógépet és okostelefont képtelen vagyok használni.
Egyébként Redmondban angolról angolra is érdekesen fordítanak, mivel külön csapatok vannak annyiféle. UK angol rendszeren ezen a képernyőn ugyanazt a szót háromféle módon is tálalják: (US angolnál egységes)
Ha támogatott régiót választasz tudod használni Cortanát, több minden van a Store-ban (filmek...) Én se használom Cortanát. Angol nyelv, de magyar régióval nincs is bekapcsolva. Ugyanúgy csak mezei kereső.
Angol Store se érdekel. A zene és könyves részleg megszűnt, film se kell tőlük. Játék se.Eseménynapló természetes, a sok Windows folyamat egymással is képes összeveszni nem kell foglalkozni a naplóval ha amúgy működik. Amíg frissítette a rendszert és az appokat a napló jelez rá 94 db runtime errort hát nem nagyon érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #105932 üzenetére
Az igényteleneket valóban nem zavarja, viszont akit zavar a start és kereső 1903 viselkedésének megváltozása az így járt mert nincs opció rá visszacsinálni a korábbi normális viselkedést. (ahogy task view-nál sem) Ez baj. És nem ez az első ilyen probléma a buildek kapcsán.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #86564352 #105934 üzenetére
Attól, mert nem mindenki foglalkozik ezzel ilyen szinten, meg tulajdonít a kelleténél nagyobb jelentőséget neki, az még nem feltétlen igénytelenség... A hangsúly pedig inkább azon van, hogy lényegében továbbra is ugyanúgy használható, lehet vele könnyedén keresni, plusz a Win + S billentyűkombináció is adott a keresőablak közvetlen megnyitásához.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #105935 üzenetére
Pont az a lényeg nem használható ugyanúgy! Félrebeszélsz.
-
törölt tag
válasz King Unique #105937 üzenetére
Ezek szerint nem érted a változtatást amiről szó volt.
-
törölt tag
válasz King Unique #105939 üzenetére
Félrebeszélsz mondom. Hogy neked így is jó az egy dolog.
1903 előtt:
WIN gomb, start menü feljön, gépelsz normális effekttel átalakul keresővé és ugyanott mutatja a találatokat
1903 után:
WIN gomb, start menü feljön, gépelsz ERRE a start összecsukódik, és egy centivel odébb megnyílik a kereső
Ez az éles váltás a zavaró. Nem használható ugyanúgy. Ne akard nekem erővel megmagyarázni hogy ez nem lényeg (számomra lényeges), csak azért mert téged éppen nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #86564352 #105940 üzenetére
Nem, inkább továbbra is direkt a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítasz ennek, mondom. Az, hogy neked így nem jó, az egy dolog. Kíváncsi lennék pl. ebben a topikban mindenki másnak is ennyire és ekkora probléma-e pusztán ez.
Egyébként csak olyan szempontból nem teljesen ugyanolyan 1903-nál, hogy eleve külön ablakban nyílik meg a keresés. Viszont másrészt lényegében ugyanúgy működik, lehet vele Windows gomb lenyomása után gépelésre keresni és eleve inkább ez a lényeg. Meg ha már a Start menüben éppen hirtelen nem találok meg valamit és külön rákeresek a keresővel, akkor azért, hogy utána onnan egyből megnyissam és indítsam, nem azért, hogy utána még visszalépjek a Start menübe és ott matassak. Vagy ha az utóbbi cél, hát akkor lenyomom még egyszer pl. a Windows gombot, ilyen egyszerű...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #86564352 #105940 üzenetére
Classicshell a barátod.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
törölt tag
válasz King Unique #105941 üzenetére
Még meddig akarsz pampogni nekem erről? Mondom ismét nekem nyolc, hogy neked a változtatással is megfelel. De akkor ne kötekedjél már több hozzászóláson keresztül azzal akit zavar a változtatás mert megszokta a régi évtizedes viselkedést. Miért erősködsz?
Figyelj én egyszer leírtam a szemmel látható problémát a változtatásról. Rajtad kívül senki nem kezdett el erősködni, erre leírtam részletesen is hogy értsd miért zavaró a külön ablakos változtatás nekem, még mindig kötöd az ebet a karóhoz hányadik hozzászóláson keresztül és akkor te jössz azzal én tulajdonítok neki jelentőséget? Ha te nem vagy itt, ez a változtatás téma egy db komment lett volna.
Ne akard nekem erővel mi zavaró és mi nem, eldöntöm én magamnak. Most még harmadszor is írd le hogy de neked nem zavaró... tudom neked a task view, action center animáció se zavaró, de fogd már fel nem mindenki olyan mint te.(#105942) jokeph: kösz, de az nagyon nem barátom
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #86564352 #105943 üzenetére
Alapeseteben nem akarnék, pláne hogy eredetileg eleve másnak válaszoltam, nem is neked... De ameddig itt kényszeresen rákontrázva erősködsz és bizonygatod egyes leírt dolgok ellenében a saját verziódat úgy, hogy eleve másnak válaszoltam - aki szintén nem értett egyed veled -, nem is neked, addig lehet. A kötekedést pedig újfent te kezdted, sőt most már láthatóan új szintre emelve, amit viszont nem feltétlen kellene folytatni itt...
Figyelj, én már leírtam többször világosan és érthetően, hogy mi a helyzet, az hogy te ezt nem akarod elfogadni, az a te dolgod. Viszont egyrészt olyan nyilvánvaló dolgokat teljesen feleslegesen megkérdőjelezni, hogy mondhatni ugyanúgy használható-e 1903-as verziónál is a kereső, mert a válasz továbbra is az, hogy lényegében igen. Az, hogy ilyen-olyan animáció van, meg külön ablakban nyílik meg, az csak részletkérdés, amikor eleve az előbbi a lényegesebb. Másrészt másnak is lehet véleménye, akár eltérő is. Ha te nem vagy itt, akkor nem is lett volna téma ez a változtatás...
Igen, ezt mondhatnám én is, ne akard nekem és másnak sem erővel megmagyarázni mi zavaró és mi nem, eldönti mindenki magának. Azt már tudjuk, hogy számodra zavaró, de ugyanakkor az a lényeg, hogy korántsem mindenkinek és illeni tudni elfogadni, tiszteletben tartani mások véleményét is. Meg nem leigénytelenezni csak azért, mert máshogyan gondolja és értékeli... Egyébként meg visszafelé szintén áll, fogd már fel, hogy nem mindenki olyan, mint te.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #105944 üzenetére
Még mindig nem bírod elengedni a témát? Elnézést, hogy szóvá tettem egy évek óta használt, megszokott start-keresés viselkedés megváltozását 1903-nál. Számomra nem részletkérdés, szerintem az új módszer szarabb, hogy téged idézzelek próbáld a véleményem tiszteletben tartani és ne akard már erővel bemagyarázni kinek mi nem zavaró és mi nem lényeges.
Hogy neked az új módszer is tetszik hurrá örülök a sikerednek. Nekem nem jó és nincs opció visszacsinálni az éveken át megszokottat. Ennyi a probléma, ha felfognád. A hozzászólásodra pedig azért reagáltam, mert tévesen azt írtad ugyanúgy használható. Hát nem teljesen. Az már csak részletkérdés téged nem zavar a változás.Na írj még egy paragrafust, tudjuk nem bírod elengedni legyen tied az utolsó szó.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz #86564352 #105945 üzenetére
Nagyon rossz lett az egész ,XP óta nem volt ennyire foss a Windows ,milliókba fog nekem kerülni hogy váltsak mert nem tudok már lassan vele dolgozni sem ,elég idegesítő
Semmire nem való csak játékra ,de arra nagyon ,be rakom a gépet a tv alá konzolnak aztán szevasz ablak.
-
törölt tag
Eszembe jutott közben még egy előny az angol nyelv angol régió felálláshoz: start menüben elérhetővé válik a webes keresés és gyors műveleteket tudsz végezni. (árfolyamváltás, számolások, konvertálások)
(bár aztán jövőre ez érdekes lehet, mert lecserélik a File Explorer keresőjét a startos keresőre/Cortanára és kérdéses a felhasználó tábor mennyire lesz lelkes a saját fájljai között akarna keresni a fájlkezelőben erre ott is feldobja majd a webes találatokat?)
Egyébként kár a Google-t leszámítva a többi nagy tech cég nem nagyon foglalkozik normális rest of the world támogatással, csak USA piac plusz 1-2 még van előttük.
TechN7ne: Win8.1 még támogatott egy ideig, ha ennyire ódzkodsz bár én inkább a Win10-et javasolnám. Az a gond amilyen drasztikus volt a Win8, azt legalább mint egységes rendszert átgondolta Sinofsky csapata, volt koncepció. (tegyük félre ez megbukott, de legalább egységes, átgondolt volt) Win10-nél 5 év alatt sok irányváltás történt. Belefognak valamibe, meggondolják mégse, a másik csapat még az előző irányt követi. A bal kéz nem tudja mit csinál a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz #86564352 #105947 üzenetére
Én is ezt utálom az egész Windows-ban. Ha jön valami változás, akkor legalább egy "kapcsolót" tehetnének be, amivel visszaállítható a "régi" már jól megszokott módszer.
Ezek számomra nem újítások, ha egy már jól megszokott dolgot változtatunk, mindezt úgy, hogy teljesen más lesz az egész.
Ezt nem csak a start menüs keresésre értem, hanem az egész winre kb. / Engem is idegesít a jelenlegi 1903-as "verzió" , pedig nem vagyok hardcore win user. Mac-t preferálom.
Egyébként kb szinte már játékra is sz*r az egész.. de sajnos nem igazán van más alternatíva.
Sokszor nekem mint usernek kell órákat "hackerkednem" különféle regedit, és társaiban, hogy valami működjön, mert nélküle képtelen.
A vas elég overkill, szal az nem lehet gond..a rendszer ilyen. -
King Unique
titán
válasz #86564352 #105945 üzenetére
Ezek szerint te nem bírod elengedni a témát, ha most újfent rákontráztál... Úgy meg pláne, hogy eredetileg nem is neked volt címezve az a válasz, de azért csak el kellett kezdeni most is a szokásosat... Egyébként meg leírtad, szóvá tetted, örülünk neki, de legyen elég ennyi és nem feltétlen kell nekiesni mindenkinek, aki nem ért ezekkel maradéktalanul egyet. Valamint az továbbra is áll, próbáld mások véleményét is tiszteletben tartani és ne akard már erővel bemagyarázni, hogy kinek mi a zavaró és mi nem lényeges.
Ha számodra annyira nem felel meg a 1903-as verzióban a jelenlegi megoldás, hát akkor meg lehet pl. külön Start menüt telepíteni és az abban lévő keresőt használni, mint más is említette. Vagy visszaállni 1809-es verzióra, az még támogatott egy ideig. Nem, nem volt az téves, sőt le volt írva a konkrét példa, mire vonatkozik az ugyanúgy állítás. Utána pedig a lényegében, hogy még egyértelműbb legyen. Az pedig tény, hogy az említett módszerrel ugyanúgy, ugyanolyan módon használható továbbra is a keresés, ezen nincs mit ragozni. Max. az átváltás, külön ablak volt itt a téma, de az az előbbin lényegében nem változtat, ennyi röviden.Hát te se, de majd kíváncsi leszek...
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest