- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Laccoss #46050 üzenetére
Passz, da ha rámész a helységre, városra akkor meg azt a linket dobja ki, amit linkeltem, szóval az adatokat onnan olvassa ki. De ez nem gadget
De ha ez a link nem jó neki, akkor program files/windows sidebar/gadgets és ott garázdálkodhat.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
D@ni88
addikt
Hali, feltettem a Windows 7 SP1 N-t, feltenném az ati vga drivert, erre package faulire hibával elszáll. nem is tudom lefuttatni az élményindexet
Valaki?
-
Steelmanus
addikt
válasz Viktor77 #46048 üzenetére
A linkelt oldalrol melyik programot szedted le ill. hasznalod?
File Type: exe mouserate.exe (19.5 KB, 42423 views)
File Type: exe dimr.exe (100.0 KB, 34264 views)
File Type: zip hidusbf.zip (242.9 KB, 62142 views)(#46053) D@ni88[
Feltettem a Windows 7 SP1 N-t, feltenném az ati vga drivert, erre package faulire hibával elszáll. Nem is tudom lefuttatni az élményindexet.
Mivel N-es verziot hasznalsz, abban nincs Windows Media Player, az Elmenyindex futtatasakor pedig mediafajlok lejatszasaval is meri a rendszer teljesitmenyet:
Valoszinu hogy az ATI driver is azert nem telepul mert benne hagytad azokat a reszeket amiket a videofeldolgozas javitasara hasznalna a driver.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha minden extra beállítást (hibernálás, rendszer visszaállítás, töredezettségmentesítés) kikapcsolok, mi az a minimális méret amire a Win7 telepítési mérete leszorítható?
A Win mellé csak pár progi menne, Office2003, böngésző, videó-zenelejátszó, vmi fájlmenedzser, az összes többi más partícióra.
Let the Zone take me if I am.
-
Viktor77
titán
válasz Steelmanus #46054 üzenetére
Az első kettő csak mér, a leírás első részében lévő teszi úgymond próbaüzeművé a windowst, ami alatt lehet próbálkozni (aztán ha rendben találod amit változtattál, akkor véglegesítheted), a harmadik pedig maga ahol megadod hány hz-en szeretnéd használni az USB portjaidat. Én 500-ra tettem, mert az MX518 efölött hibázik (ezt olvastam). Viszont a módosítás minden USB portra hatással lesz, erre oda kell figyelni.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Steelmanus
addikt
válasz Viktor77 #46056 üzenetére
Ertem. Csak azert kerdeztem, mert az en A4Tech X-710S egerem is mehetne 200 Hz-et, de hasznalok ExFAT-re formazott 8 Gb-os pendrivot fontos adatokkal, igy inkabb nem kiserletezek vele, regebben amikor az egeret megvettem anno meg XP alatt probalkoztam vele, de koszonom a linket es az infot, elteszem meg mas gepen jol johet.
-
Core2duo6600
veterán
válasz pete_21 #45886 üzenetére
Nekem alap beállításon is előjött.
A lap topikjában érdemes lenne rákérdezni.(#45895) RAiN91
Nem, létre kell hozzál a hard disken boot információkat, ha penről lehet bootolni, gondolom hdd ről is, googleval keresd ki.(#45893) hunfatal, (#45894) pete_21
Nálam alap beállításon is előjött, igaz nagy fogyasztású vga-m volt, elöbb 7900 gtx, majd 8800 gtx, elöbbi hbás volt, a 8800 as mára már meghalt, és a cég is eltünt akitől vettem
Pedig még garis lenne(#45902) Magique Dee
Itt bent a cégnél pont ezt csinálja / csinálta egy gép, Azon mondjuk vista van, de nem nagy különbség a 7 eshez képest. Egyetlen megoldás a reinstall volt.
(#45950) hunfatal
Core i5, WSUS ról töltve, vagy 40 perc, sata 2 hdd re. 64 bit, 4 gb ram.(#45961) adamssss
Kontakthiba...(#45983) Zsike87
Torrentezz le egy Win 7 es disket.
Bootolje be róla telepítsed fel, és a gép alján lévő koddal aktiváld.
Sosem értettem, hogy a laoptopokhoz mi a bánatért recovery disket adnak, és nem normális telepítőd.Ha garis a gép, akkor simán javítható, annyit kell tudni, hogy a gari a hw re vonatkozik, de általában a gyári állapot visszaállítása lehetséges, legtöbbször nem ezen szoktak szívozni.
A recovery CD ék megérik a pénzüket én is jártam már úgy, hogy kiírtam, majd elb***am a win -7 és nem lehetett visszaállítani, read error a dvd ről, elötte le is ellenőrizte, szerencsére a hdd én rajta volt, így vissza lehetett hozni.
De ha én üzemek be egy lapost, azzal kezdem, hogy összes partciió leszed, majd egy dvd ről az a válozat felrakása ami a laposhoz jár, majd aktiviálás a saját kóddal.(#45990) motorhead
Zárd be elötte.(#45991) cigam
HP esetében bárhol ugyanaz, a Tochiba is egy komoly cég a laposai igen drágák feltehetően ott is így van.(#45994) Zsike87
Nem kell másik, ha nem garis akkor is javítható , nem lehet nagy hibája, így látatlanban azt mondom hogy csak egy rendszer összeomlással van dolg, rosszabb esetben egy hard disk csere.(#45995) matthew95(2)
[Start] [Run] [Regedit]
Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class
Key Name: {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Value Data: [Delete All Value Data from UpperFilters and LowerFilters]
Note: Do not delete the Key or the Multi-String Values. Delete only the data values.
Exit Registry and Reboot(#46014) mumtaz
Nem lehet, hogy valami férged vagy wirnyákod van, vagy fut egy port scanner, és a router egyyszerűen így védekezik, hogy ne jusson ki ?
Én már jártam így, de nálam a router egyszerűen kikapcsolt.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
pete_21
addikt
válasz Viktor77 #46056 üzenetére
Köszi, hogy felhoztad ezt a témát, lehet, hogy nekem pont emiatt fagy a gép...
Nekem A4Tech XL-750BF egerem van, ami 500 Hz-en megy, de nem kellett semmit állítani, az egér driverét feltéve már 500 Hz-en megy. (Ezt ugye csak akkor kell elérnie, ha gyorsan mozgatom az egeret? Lassú mozgatásnál nem, ugye?)
Az a gondom, hogy néhány programban random időközönkét kifagy a gép, és az egér ledje is kialszik. Gondolom van összefüggér a fagyás, és egér között, ugyanis egy Microsoft-os egérrel nem fagynak a játékok! Csak ha A4Tech egér van bedugva. Jó, hogy felhoztad a témát, mert én eddig driver-inkompatibilitásra gyanakodtam, de lehet, hogy azért fagy, mert valaminek nem tetszik az 500 Hz-es USB?
Nem tudod, hogy lehetne visszaállítani az alapértéket, ha nem én, hanem a driver módosította?
Köszi előre is!MOD: (#46059) Core2duo6600:
Köszi. De ugye neked 965-ös chipsettel jött elő? Rákérdezek majd a lapom topikjában is, az a biztos...
Illetve nézz majd rá ennek a hsz-nek az elejére, hátha tudsz valamit javasolni.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz pete_21 #46060 üzenetére
Ha van a driverben, ill az eger kezelofeluleten olyan box es abban pipa hogy MS Intelli??? mouse kompatibilatas, nalam van de az en egerem nem olyan fejlett mint a Tied, szoval onna vedd ki a pipat. Egyszer egy vita miatt leszedtem a BF2-t - igy hivjak? - es mivel egerdriver nelkul hasznalom a X-710FS-t a jatek miatt felkellett tennem a drivert, de pont ellenkezoleg iranyba mozdult el a celkereszt mint ahogy kellett volna, es a pipa kiszedesevel mar rendesen lehetett jatszani. Viszont W7 alatt meg valami mas gondja volt azt hiszem lassu lett es felkellett emelni az egermutato mozgatasaert felelos csuszkat a maxra es igy mar jo volt az OS alatt is. Az enyem 4 fele DPI-t tud max 2000, es a frekvenciaja alapbol 200 Hz, ami ugye igy is mar elter a szabvany USB 128 Hz-tol.
-
pete_21
addikt
válasz polonic #46061 üzenetére
Köszi.
Hát nem tudom. Lehet, hogy igazad van. De lehet, hogy csak nálam akad össze valamelyik driverre/hardverrel. De lehet, hogy csak szimplán tényleg elavult a driver. Még nem írtak az A4Tech-től. De nagyon remélem, hogy fognak.(#46062) Steelmanus: Köszi a választ!
Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál. Kiszedtem a pipát, de most is 500 Hz-en megy. Azt fogom majd, hogy felteszek egy friss oprendszert egy partícióra, és nem teszem fel az A4Tech drivert. Úgy kéne megnézni, hogy fagy-e.
De nagyon érdekes, hogy csak bizonyos játékokban fordul elő...Mindenkinek: Gondoltam rá, hogy fel kéne tenni az új Intel Chipset drivert. Fel is tettem, de alig frissített le valamit, talán csak 2 eszközt. Olvastam, hogy az -overall kapcsolóval kell feltenni, hogy mindent frissítsen. Tényleg ezzel próbáljam meg, hátha feltesz így újabb illesztőket, vagy így felkerülhetnek inkompatibilis driverek is?
-
Steelmanus
addikt
válasz pete_21 #46063 üzenetére
Most neztem hogy egyforma egerdriverunk van:
version :V 1.0
Posted :2008-03-18
Model :X-750F | X-750BF | X-718F | X-718BF | X-710MF | X-710F | X-710BF | X-708F | X-705F | X-700F
Operation System :Windows 2000/XP/MCE2005/XP(x64)/2003(x64)/Vista
Nekem csak a CoD2 van fent egy masik particion az is "portable" modban mert vegigjatszottam es azt szoktam masolgatni mas gepekre mert elindul telepites nelkul is mar, es ha masok gepeire telepitek OS-t csak atmasolom es siman lovoldozok driver nelkul.
Azert szoktam ezt csinalni mert ugye csak DX9-es es nezem hogy pl egy laposon milyen sebesseggel fut mert az *.ini fajlaban belehet allitani hogy mutassa a fps-t.Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál.
Igen de az kihat mindenre nemcsak a gorgore, mint irtam nalam megforditotta az a jobbra ill. balra mozdulast.
Ettol eltekintve igazat adok polonic-nak mert igen regi a driver es szerintem sem valami tokeletes, irodai munkara biztos jo, de jatekra foleg az ujabbakra mar nem biztos hogy megfelelo.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Steelmanus #46064 üzenetére
Gyakorlatilag 3 éve képtelen kiadni a gyártó egy frissítést?
-
pete_21
addikt
válasz Steelmanus #46064 üzenetére
Igen, elvileg a tiéd is full-speed egér. Akkor a driverrel nem 500 Hz-en kellene mennie a tiédnek is?
Én a COD 4-5-6-7-tel játszottam, de ezekben a játékokban nem jelentkezett a fagyás. (Csak az AC2-ben, AC-ben, Crysis2-ben, Portal2-ben, illetve talán régen a Bioshock 1-ben).
Megnézem akkor így, az Intellimouse opció nélkül, hátha. Köszi a választ.
Még várok az A4Tech levelére. Bár elég gányul van megcsinálva az oldaluk, elvileg ott kéne írni nekik, de kifagy az oldal, amikor küldeném... (Végül hasraütés-szerűen support@a4tech.com-ra írtam, remélem megkapták, de még semmi válasz...)(#46065) polonic: Sajnos igen... Pedig azóta azért illett volna, legalább 1 frissítést kiadni. Mondjuk olyat, ami orvosolja az ilyen hibákat.
(#46066) hunfatal: Persze, lehet, de azért az ilyen A4Tech által agyondícsért termékekkel legalább foglalkozhatnának. Vagy legalább úgy megírhatták volna az oldalukat, hogy betöltsön, és egy levelet el lehessen küldeni. Vagy ha már manuálisan kellett elküldeni, és kitalálni a support címüket, legalább válaszolhatnának... (Van egy olyan érzésem, hogy A4Tech egeret se veszek többet...)
Esetleg valaki a #46063 hsz-em utolsó részére tud valamit?
Köszönöm mindenkinek! -
-
nagyúr
válasz pete_21 #46067 üzenetére
Nekem volt a4tech egerem és driver nélkül simám ment, pedig akkor jó pár fps-t kitoltam és nem volt fagyás. Azóta Logitech M500 és driverrel is megy simán, sehol egy fagyi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
wark92
tag
hello!
remelem tud valaki segiteni. az a problemm hogy asus m2n alaplapom van es nemtudom beallitani az 5.1 et vagyis kijelezte eddig hogy 5.1 teszten szoltak a hangszorok de csak a tesztben. nyomtam egy frissitest es azota nem jelzi a hangszorokat! valaki valami otlet?
Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
-
addikt
Üdv
Windows 7 N verziót lehet-e frissíteni Windows 32 bites Ultimatre (most vette), azaz a rengeteg progiját nem akarja újratelepíteni, hanem csak "frissítés" alapon rátelepíteni a másik 7-est, ilyen lehetséges-e, működnek-e utána a progijai ?
Elvileg minden fontosabb program 1 másik meghatóra ("D") van telepítve, ez nem tudom befolyásol-e valamit, vagy egyszerűbbé teszi-e ha mégis a "C"-t le kell formázni, majd úgy telepíteni. -
nagyúr
Hát az N-ben csak az mp nincs benne, úgy hogy csak azt kellene telepíteni. De szerintem jobban jár, ha mégsem lehet upgrade-elni, akkor egy tiszta telepítéssel megoldani.
És akkor a programokat is jobb újra telepíteni."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
unattend install akarok létrehozni, de mindig megakadok ott,hogy ki kell jelölnöm melyik vinyóra települjön a win7 (csak egy van). Mi szabályozza azt, hogy ne jelenleg ez meg? beállítottam SIM-el, hogy hozzon létre partíciókat és azokat formázza is, de település elején feljön az az ablak, hogy melyik disk-re települjön...
Tudtok segíteni, hogy mit nem állítok be SIM-ben?
Köszi
-
Steelmanus
addikt
válasz polonic #46065 üzenetére
Na most jottem haza, igen sajna kiadtak egy 1.0-as (szoszerint) drivert es annyi.
(#46066) hunfatal De irtam hogy fejlettebb egerhez is ugyanazt a drivert adjak, 3 eve meg ezek a felsoroltak kozul jopar eger meg nem is volt pedig a belsejuk a hardver valtozott.
En peldaul a PH teszt, es az egeres topikot olvasva vettem anno, es akkor meg eleg jonak szamitott foleg hogy arban 4000 alatt keves eger tudott vele versenyezni. A driver gyartoi meg kapjak be.(#46067) pete_21 Lehet hogy rosszul emlekszem de tudom hogy XP alatt cseszegettem en is, na megkerestem a dobozat, igazad van.
Report Rate: USB Full Speed (500 Hz)
De mint irtam is, pont azert vettem mert driver nelkul is lehet vele DPI-et valtoztatni.
Gondolod hogy ha drivert nem irtak ujabbat a leveledre fognak valaszolni?
Szerintem kapsz egy szep reklam levelet hogy vegyel Oscar-t de minimum 15K felett mert amugy nem jo a biznic. Sajnos.[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
segítség kellene :
vettünk egy sata-s mobil racket. össze is van dugva a notival,minden oké,felismeri.
az asztali gépbe is bedugtuk,onnan is jó volt.
azt szeretnénk megcsinálni,hogy a notiról megosztani a hordozható HDD-t.
eddig már eljutottam:hoztam a gépen létre megosztott mappákat ,azokat az asztali gép olvassa,be tudok lépni.
azonban ennél a hdd-nél,ha be akarok lépni a mappáihoz, hibát ír ki a másik gépen hálózaton keresztül (diagnosztikai hiba,ellenőrizze a beállításokat)
A notin,amin meg kellene osztani a HDD-t Windows 7 32bit fut, míg az asztaliról,amiről látni kellene normálisan a HDD-t, azon meg Windows Vista 64 bit.
Mondom,a megosztott mappák megvannak,látszódnak is,használni is lehet őket,csak a HDD-t nem.
Azonos a munkacsoport is.azért is kellene megosztani, mert ha esetleg újra lenne rakva az asztali gépen a windows, ne kelljen DVD-kel vacakolni mindig..
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
Egy kollégámnak az a problémája, hogy az usb-s külső winyót nem tudja leválasztani, ha előtte bármilyen progival (totalcommander, stb.) hozzáfért. Ez a helyzet akkor is, ha az illető program már rég nem fut. Ugyanezt a hibát tapasztalta XP alatt is, most meg win7 alatt. Mondtam neki, hogy húzza ki és kész, ha éppen nem ír rá, adatvesztése nem lesz belőle, de ez nem megoldás annak, aki szereti az eszközeit leválasztani, hogy biztonságosan eltávolíthassa. Mi okozza a problémát és hogyan orvosolható? Köszi
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz wark92 #46079 üzenetére
Itt egy 5.1-es hangzásról szóló winamp topic, remélem valamelyik megoldás bejön neked, mert megoldás van ezer!
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
alienpapa
senior tag
Hogyan tudom beállítani azt, h a gép bekapcsolsa után azonnal jelentkezzen be a win7, és ne kelljen rákattintanom a bejelentkező ikonra?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
DEV_NULL
őstag
Üdv!
Tud valaki megoldást arra, hogy egy mx440se-vel normálisan működjön a win7 x86? Az elérhető legfrissebb driver van fent hozzá, de ugye a win7 már nem támogatja a vgat. Amíg csak 2d-be megy a gép semmi gond, de ahogy egy 3d-s alkalmazást indítok egyből bsod.
AN7
Sempron @ 2.1GHz
2x512 DDR400
MX440SEnetezős gép
Köszi!
-
-
hibavissza
veterán
Hi!
Movie Maker Live capture alatt az előnézeti kép nem látszik.
Valaki találkozott már ezzel?
Köszi!
-
fatal`
titán
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
A laptopomat használom vezetékes hálózattal is, valamint wifivel is. Ugyanaz a router, ugyanaz a feladat, ugyanaz az internet.
Hogyan tudnám beállítani, hogy amikor bedugom a lan kábelt a gépbe, akkor automatice leálljon a wifi a gépben és ahelyett működjön csak a vezetékes hálózat? Most is beindul, csak most kézzel kell leállítanom a wifit.
A probléma ami miatt ezt meg kellene oldani, hogy a routerem nem tudja wifin a 30 megabitet, de vezetékesen igen. Naponta kb 6-8 alkalommal váltogatok a hálózatok között, jó lenne, ha önműködőbb lenne a dolog. Vagy hagyjam hadd fusson mindkettő? -
Cicero
őstag
Sziasztok! Teljesen friss, telepites utani windows 7-re szeretnek SP1-et telepiteni, de mindig is rossz tapasztalataim voltak a szerviz csomagokkal, igy beleturtam a forumba par kulcsszo erejeig es nem lepodtem meg. A bejegyzesek szinte 90%-a SP1 telepites utan hibas mukodesrol szamol be. Azonban senki nem jon ide dicserni a dolgokat. A kerdesem az lenne, mivel lesz tobb a windowsom az SP1-el, kinek mi a tapasztalata, "megeri" feltenni?
Koszi -
polonic
félisten
válasz Cicero #46099 üzenetére
Tedd fel nyugodtan.
Sikerült jól leszűrni a rossz következtetést az itt leírtakból
A hibák összességében minimális számban jelentkeznek. Azoknál, akiknél jelentkezik, be is írják. De akinek nincs hiba vele, az nem írja be. Miért is írná be?
Úgyhogy ebből ne vonj le olyan konzekvenciát, hogy sokaknak rossz.
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest