Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    válasz #65675776 #6148 üzenetére

    Én is szemüveges vagyok.
    EIZO Flexscan Txxx (nem emlékszem a típusára) 19"-os CRT flatscreen monitorom volt sokáig, amíg a főtrafó be nem mondta az unalmast és pukkant egy nagyot. Az egy igen jó, profi monitor volt, egy grafikus ismerőstől vettük használtan.
    Utána egy Samsung 930BF (még 80.000 HUF-ért vettem, emlékszem első kötelező nyári gyakorlat volt a fősuli keretén belül, mint kőmíves segédmunkás kerestem ennyit 3 hónap alatt, mind ráköltöttem :) ), majd a mostani Dell U2312HM következett.
    Én nem érzem rosszabbnak az LCD-t, sőt. Mondjuk a Dell IPS panellel talán (szerintem) még kicsit kellemesebb is hosszú távon.

    Előző munkahelyemen az utolsó 3,5 évben egy 22"-os LG-n dolgoztam CAD-del (sok vékony vonal :) ).
    Kicsivel több mint 1 éve, a mostani munkahelyemen az irodában egy 17"-os Lenovo ThinkVisiont (9227-AG1) kell bámulnom. Tökig levettem a fényerejét ennek is mint az LG-nek, meg a régi otthoni Samumnak, valahogy jobban el tudom viselni így.

    A régi Samsung 930BF-em már hangoska. Állítólag fillérekből meg lehetne javítani, ha a deszkáján a pár elérett kondit kicseréli az ember. Ebben valaki tud Szolnokon megbízható, hozzáértő szakit? Magyarán sípol á kislápostévé! :Đ

    [ Szerkesztve ]

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák