Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #32038 üzenetére
Még mindig semmi. Csak nehogy az legyen, hogy valami okból kifolyólag nem kaptam kézhez az ajánlott levél értesítőjét. Utána meg majd fizethetem a 4x büntit. Ha jövő héten sem jön semmi, szombaton benézek a postára. Csak megtudják mondani, vár-e rám valami ajánlott küldemény, csak éppen nem kaptam hozzá értesítőt...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #32045 üzenetére
Szerintem ha Windows rendszerfájlokat is le tudja kódolni akkor elbánik minden szoftveres szirszarral.
Alapszabály: pótolhatatlan adatokat nem 1 helyen tárolunk. Ha 1 helyen tároljuk, akkor legyen hibatűrő és ne kapcsolódjon az Internethez. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #32043 üzenetére
De akkor te se férsz hozzá semmihez. Akkor már inkább húzd le a tápkábelt. 😄
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #32041 üzenetére
Nem tiltható, szoftveresen csinálja.
De szerintem egy jó vírusirtónak illene megakadályoznia a kód futtatást a háttérben. Csak ugye aki sokat warezol, annak a warezolt programokat sem engedi futtatni. 22-es csapdája.
-
F e Z o
veterán
Zsarolóvírussal kapcsolatban ötlet valakinek? Haver benyelt egyet, valami 7TB cuc van neki "titkosítva", persze köztük megannyi házi fénykép és videó, airől persze nincs se helyei, se felhős mentés...
-
F e Z o
veterán
Nem is tudtam, hogy van egy flottás 150MBit/s-es mobilinternetre lehetőség itt ph-n. IQ Pro A korlátlan 3882Ft. 4gb net 1402 Ft, a 13gb-s 2435Ft, 24gb pedig 3469Ft. Ha lejár a hűségem márciusban Telenornál, átmegyek én is.
-
F e Z o
veterán
válasz
Vigneau #32025 üzenetére
Néztem róla videókat, elég meredek volt, amit láttam..
(#32027) smiti : 2 éve EMAG-on 80k helyett 50k-ért vettem a Samsung HW-K450 soundbar-om, azzal szerencsém volt.Most két dolgot néztem ki, az egyik egy Dremel 3000 meg Szilvikének egy Babyliss hajgöndörítő, de nem bízok benne, hogy olcsóbb lenne a mostani árnál is.
-
F e Z o
veterán
válasz
radi8tor #32022 üzenetére
Pár napja raktam be a kosárba a cuccot, ma rendeltem meg, azon az áron, mint amikor betettem a kosárba, legalábbis a visszaigazoló email-en ez szerepelt.
mod.: Ez a magyar Black Friday-re való felkészülés...
Külhonban legalább tényleg normális akciók vannak, nem felturbózott árakból kedvezmény.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #32021 üzenetére
Nem rendelte meg csak betette a kosárkába.
Fezo: így megy ez BF havában. Ne csodálkozz semmin, aztán BF idején meg vissza megy normál árra.
-
F e Z o
veterán
A PCX-nél ilyen gyorsan változnak az árak? Pár napja beraktam a kosárba a maradék cuccot, amit nem rendeltem a meg a másik számla végett, s akkor a Gigabyte 1050Ti 57215Ft volt, tegnap ránéztem 59***Ft, most meg 60297Ft-ba kerül... A visszaigazoló email-en is 57215Ft szerepelt, így remélem azon az áron kapom is meg..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Vigneau #32016 üzenetére
1 órán belül ha veszel matricát még elkerülhető a bírság.
-
Vigneau
félisten
válasz
radi8tor #32015 üzenetére
Ott éppen van - sajnos. Mint kiderült az esetem után, már más Kollégám is beleszaladt, ők a rutin miatt. 2-4 éve vált fizetőssé. Az indok: amúgyis kevés kecskeméti volt tisztában azzal, hogy ingyenes a szakasz. Így a drága kormányunk a fizetőssé tétele mellett döntött. 😎
-
Vigneau
félisten
No, ma újabb ismeretekkel lettem gazdagabb.
Tipikus példája lettem a megszokási lámaságnak. Az M5 már egy ideje nem rendelkezik ingyenes elkerülő szakasszal Kecskemét körül - csak nekem nem tűnt fel. Végül is jobb így, mintha tehermentesítenék a város a forgalom és a légszennyezés terén.
Cegléd felől inkább a 445-öst választottam, mint hogy bemenjek a számomra már unalmas Centrumba. A Reptér után keresztül verekedtem magam az 54-es épülő szakaszán, majd felevickéltem az M5-re. Az 5 km-es autópálya használat után több, mint egy óra telt el, mire felfogtam, nem nekem áll a zászló. így már nem is volt értelme utólag matricát rendelnem SMS-ben. Jöhet a bűnbánati cédula 15k értékben...
Nézzük a jó oldalát. Az összes - gépjárművet érintő - adónemen felül végre én is rész(vény)ese lehetek a nemzeti útalapnak. Betudom tanulópénznek, mese nincs.
-
F e Z o
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
F e Z o
veterán
válasz
F e Z o #32007 üzenetére
Az aqua válasza :
"Köszönjük felkeresését, az oldalunk jelenleg fejlesztés alatt van, így célszerű úgy leadni a rendelést, hogy nincs bejelentkezve profiljába, valamint valamint a legőrdülő listában a cím beírásánál a felsorolt(akra) klikkeljen.
Javaslom a Google Chrome böngésző használatát is, és az oldal elején a sütiket is fogadja el.
Továbbiakban tudunk segíteni ha nem sikerül leadni a rendelését, Ügyfélszolgálati telefonunkon keresztül."A legördülő menüben akkor is az utca régi neve van meg - Felszabadulás - nem az új, oda meg nem rendelhetem, mert a cég nem oda van bejegyezve. Telefenos ügyfélszolgálattal sem kínlódok, adok le rendelést a pcx-nél.
-
F e Z o
veterán
AQUA.hu-ról rendelnék cuccot, viszont a cég számlázási címéhez nem tudom beírni az utca nevét, amit kb 5 évvel ezelőtt megváltoztattak a mostani Ond Vezér útra, a régi Felszabadulás utca helyett. Írtam a boltnak is, hogy ilyenkor mi a teendő...
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #32005 üzenetére
Hamilton szvsz sosem jut már el a Ferrariba. Inkább fel kellene virágoztatnia újra a McLarent, vagy a Williamst. De ő nem bolond, hogy ilyet tegyen.
Nekem eljött az idő a váltásra és Alonso 4 éves vesszőfutása már adott némi löketet. Egy hármas van a szemem előtt, az alábbi prioritással: Max, Daniel és Charles.
-
F e Z o
veterán
Tegnap Kétpón jártunk a szülői házban. Két csákó is felkeresett, hogy idén Karácsonyra számítógép kellene a gyerkőcnek, amivel már lehet játszani. Monitorral 300k-t adtam meg hozzávetőleg, ami éppen elegendő egy Ryzen 1600-hoz, 16gb rammal egy 1050Ti-vel. A kicsi srác, aki éppen 12, annyit mondott szeretne i7-et, én meg csak annyit válaszoltam, hogy akkor toljanak anyuék még a 300-ba egy 100-ast...
A másik konfignál GTX1080 volt a kikötés, bár ahogy elnéztem ott is volt egy kis fogalomzavar...Ott 450k+ lett végösszeg...
(#32004) Vigneau : Én ugye csapatnak szurkolok F1-ben, nem pilótáknak. Remélem Leclerc jövőre odaver Vettelnek, mert néha úgy vezet, mint egy gyerek...S minden évben imádkozom, csak hamilton oda ne szerződjön a Scuderia-hoz.
-
Vigneau
félisten
Elúszott az idei F1 VB is. De legalább Kimi nyert, Max pedig ott volt mumusként Hamiltonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged