Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Vigneau #21032 üzenetére
Attól függ van-e valamid elfekvoben.
A radi által linkelt AM1 platform, vagy Asrock H61MV - ITX +G1610/G1620 ami 1-2-szálon lényegesen erősebb. Ennél olcsóbb ha mATX lapot veszel, régebbi platformok már nem garisak, általában netezésre gyenge az igp-jük (és nem is vagyok képben velük)
Kicsi ház + táp is kell gondolom,mert nagyobba mehet mATX lap, -
Vigneau
félisten
Mennyiből lehetne kihozni egy irodai alkalmazásra elegendő Mini-ITX konfigot? Úgy néz ki, a Páromnak kell szereznem gépet a munkahelyére. Cél, hogy elbírja a Win7-et is. Főleg Hozzád címzem a kérdést Merci!
-
embe
nagyúr
Olvastátok?
Vajon mikor tűnik fel a HA-n belőle 1-2 példány. -
embe
nagyúr
válasz
F e Z o #21016 üzenetére
Az unokatesóm vetett velem egy lapost - Compaq CQ58-351SH . Annak is csak 8 és 8.1-es támogatása van hivatalosan. Úgy kellett 1-2 drivert keresgélni.
-
F e Z o
veterán
Igen, driver-re gondoltam. Néztem pár lapinak a támogatottságát. Lenovo G50, Acer E1 és Asus X552 a gyári hivatalos oldalon, csak win 8 és win 8.1-hez elérhetők a driverek. Egyik unokatesóm akar gépet venni most 100-110k környékén. Valami gyenge dedikált vidkari kellene neki, ami azért jobb, mint a cpu-ba integrált, illetve hogy win 7 legyen rajta neki.
Tegnap azzal a G50-es lenovo-val is szívtam, először az uefi-vel, majd nem tudtam se dvd-ről, se pendrive-ról bebootolni win7 x64-es lemezről. Illete dvd-ről igen, de a driverek miatt, kékhalál lett a vége. -
F e Z o
veterán
Jól látom, hogy az újonnan vásárolt 100k-s laptopokhoz nincs már win7 támogatás?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #21012 üzenetére
Nem hát.
-
F e Z o
veterán
Adott egy Lenovo G50-30-as laptop. Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudok belépni az UEFI-be, mert a gép bekapcsolásakor nem ír semmit sem ezzel kapcsolatban. A funkcióbillentyűk pedig csak az Fn gomb lenyomásával érhetők el.
-
smiti
veterán
Akkor tessék a helyi vadnyugat : Motor utca Szolnok City
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #21002 üzenetére
Ejjj nekem a Tüzér utcáról nagyon rossz emlékeim vannak. Legalábbis itt Nyíregyházán...
Munkámból kifolyólag - fogalmazzunk így - bejáratos voltam 1-2 házba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- DOOM - The Dark Ages
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged