- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
A különös az egészben az hogy a szomszédban éppen háború dúl... és ezek meg most találták alkalmasnak erre az időt. Közben 20 éve csak azt hallani hogy az utánpótlás nem tud elég tapasztalatot gyűjteni, mert sokan korán nyugdíjazzák magukat és nem örökíthető át így a tudás...
Az egészre az az indok hogy frissíteni kell a rendvédelmet... pfff!...
Ismét egy szakszerű - nem politikai döntés.
Azt is megértem hogy rengeteg a hiány a kasszában és a forint is kb. 1 db kaviccsal helyettesíthető és meg kell húzni a gatyán az övet... de hogy háborús időkben ez a lépés szerintem nem kicsit dilettáns az szinte biztos.
Esetleg még az oroszoknak is lehet ezzel jelezni, hogy ha akarnak gond nélkül elcsatolhatnak, európának úgy sem kellünk már... -
Zamma
őstag
Katona pajtiknak, ez friss, mai infó, nem sokat vártak a katonai vezetők - azaz minden egy előre megszabott terv szerint halad:
„Összességében százhoz közelít, lehet, hogy már meg is haladja a százat azoknak a felső tiszteknek a száma, akikkel szóban már közölték, hogy a jövőben nem tartanak igényt a munkájukra. Köztük van több tábornok, számos ezredes, alezredes, akik 25 évet szolgáltak, valójában az életüket tették a haza védelmére. S vannak, akik bizony most nem emelt fővel távoznak”
- mondta a lapnak egy névtelenséget kérő forrás. -
KROK640
nagyúr
válasz
eszakas #37037 üzenetére
Tyűűű, az azért kemény váltás lesz
460 ezeről indulnak, de ereje is van szépen.
Most nézem Ryzened van, a Farcry 6 tuti örülne nekima mikor indítottam, előbb warmup címén egy időre leterhelte a procit 100%-ra, majd egy full képernyőn bevágta, hogy AMD Ryzen meg Radeon ... Mondom köszi, itt meg Intel és NVidia van
Aztán nincs gond, mert ultrán megy a fullos tükröződésekkel együtt betonstabil 60FPS-t (Vsync nélkül előfordul, hogy a 90FPS-t is meghaladja). Mondjuk én a Spiderman MM-t szebbnek látom sokkal, de ez sem csúnya. Mondjuk szépséghiba hogy mindez csak 1680×1050-en, de majd lesz már monitor is ... -
KROK640
nagyúr
válasz
eszakas #37033 üzenetére
Én is remélem. Korábban egy CX400-as Corsairem volt, az 2009 november 5-től 2023 január 5-ig szolgált napira mint fő gép főtápja. Túlélt három platform cserét (alaplap+CPU+RAM) négy VGA cserét, és megannyi apró változtatást.
Egyébként nekem egy CORSAIR CX-F Series CX550F RGB 550W fekete jön, a másik pedig egy CORSAIR RMx Series RM750x 750W 2018 Edition fehér lesz.
Ezután már tényleg csak egy monitor csere van (már az is körvonalazódik), aztán valamikor majd később még egy billentyűzet, de a gép "kész" lesz (ezek? sosincsenek kész tudhatnám
) és vagy 2-3 évig nemigazán óhajtok rákölteni. Pláne, hogy ezer más helye is van a pénznek, igaz erre költök a legszívesebben.
-
eszakas
őstag
Ennek azért van árfelhajtó hatása.
Most már nem kell valós árat írni? Ez azt sugalja sikerült neki ezen az áron eladni.
-
JanR
addikt
37K!
Ja bocs, Internet Explorer-ről vagyok
Gratula hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest