- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #31700 üzenetére
Ki hagyott ott cetlit? Rendőrség vagy közteresek?
(#31697) smiti : Logitech G15 rev 2 van most, előtte rev1 volt, meg lehet szokni. Egyébként pedig jópénzért csinálnak Neked arra a billentyűzetre is magyar ékezetet itthoni modderek, igaz elég borsos áron.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
Nincs valakinek elfekvőben Samsung Wave Y Young-hoz hátlapja, vagy forrása Szolnok körzetében?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
Valakinek nincs elfekvőben CS- Source kulcsa?
-
F e Z o
veterán
Radiból sosem elég, meg egyébként is régi álmom volt egy Mo-Ra, 15k-ért van egy aprón, le is csaptam rá.
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #31711 üzenetére
Arra gondolok én is. Csináltam már mindenfélét. Átmozgattam a rendszert többször is - ekkor tűnt fel a 30°-os trükk is. Leeresztettem és újratöltöttem, de nem múlt el a sercegés. A szivattyú pedig az első jelenség - azaz 1 hét - óta maxon megy. Arra számítottam, hogy a 65%-os tekerés nem hajtotta ki belőle a buborékot, de a 100% sem segít. Érlelődik a gondolat, hogy visszatérek a léghűtésre...
-
Vigneau
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #31713 üzenetére
Silvretta?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #31722 üzenetére
Xigmatek Aquila kell neked, az adja a dőlésszöget..vagy egy bejlag a mostani alá
Vagy egy értelmes léghűtés..nem olyan forró az a 4670K így relid után
Ha necces a Kama Cross, ott van egy AXP-200..annál nincs jobb LP topflow kb.
Bótbul meg ID-Cooling IS-60..de az gyengébb.Amúgy nem feltétlenül ragaszkodnék a topflowhoz, ha a lap nem igényli, a házad szellőzése ugye nem valami erős..egy irányított tower jobb lehet ilyen szempontból. Nem kell batár feltétlenül, már egy Pure Rock / Ben Nevis kategória is elég..esetleg ha AM4 felé is kacsingatnál később, írjál privit, hátha van valamim a számodra a polcon (Tt Contac Silent 12)
ps: van sok garis AIOm is, de asszem mostanában nem érdekel ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #31725 üzenetére
Milyen igaz, az eleve lejtős.
Tény, azzal a toronnyal és a radiátor elűnése után az eredeti irányba állított ventikkel újra hűvösebb lenne a VGA-m is. Az AM4 valóban érdekes lehet még a jövőben, ha az i3-8350K-val van valami pariban. Még a bq! SL 240-hez is kaptam AM4 lefogatót... Szóval így elsőre nem is hangzik rosszul az a kis hűtő.
No, azt hiszem, ezentúl elég lesz, ha csak engem ver ki a víz. Legalább elmondhatom magamról, hogy volt ilyenem is.
Régebben volt egy Scythe Mine-om, egy időben még az utódját próbáltam volna ki szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Akkor lehet én is jobban járok, ha a gari letelte előtt elpasszolom a játék vizet?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #31726 üzenetére
Nálam volt Mine2, nem nagy durranás sajnos, a toppos dualtowerektől alaposan elmarad, kisebb méretben is van jobb (nem véletlenül szereztem Megahalemset pl., de házon belül az Ashura is elveri lazán). Ha tower, a jelenlegi procid sem igényel ilyesmit szvsz.
i3-8350K..érdekes egy proci. IPCben szokás szerint erős, de csak 4 mag, árában meg ott vannak a 6/12 Ryzenek (1600/X/2600) alig kisebb tempóval ilyen téren, de sokkal jövőbiztosabb multithread tempóval. Én sokat nem agyalnék, ha platformváltásra adnám a fejem..(mondjuk nem fenyeget a veszély, elvagyok bőven a kimaxolt 1155el, amíg meg nem murdel).
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #31729 üzenetére
Scythe-ban anno még a Kotetsu-val szemezgettem anno.
Azért az AM4 váltás még odébb van nekem is. DDR4 megoldotta a váltási szándékom. A pici tuning meg nem árt, a Ryzen-en meg még gondolkodnom, valamint utánaolvasnom kellene.
-
Bjørgersson
félisten
Szülőknek néztem ki ezt a kis gépet itthonra netezni, Office-ra, YouTube-ra, Skype-ra, teljesen alap dolgokra. Ennyi pénzért szerintetek kapni valahol jobbat? Szempont, hogy lehessen Cetelem áruhitelre venni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #31731 üzenetére
Elég erős ára van a kiépítéshez képest Bár ha ragaszkodsz a Cetelemhez meg a garihoz, az többnyire magával hozza ezt a kedvezőtlen együttállást.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #31732 üzenetére
Szülők ragaszkodnak a Cetelemhez, gari meg tökmindegy.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #31733 üzenetére
Akkor picit feljebb nézelődnék..70 körül dVGAs i5 SFFek is vannak Lenovok közt pl. dVGA nélkül tuti van olcsóbb variáns is, ha nem kell, az ára mehet dupla RAMra és SSDre pl.
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #31695 üzenetére
Csernobil óta dúl a Szerelem? Nem semmi!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Vigneau #31735 üzenetére
Az csak a házasságunk következménye volt....
Előző év augusztus 19. este a manapság divatos, bár nem hivatalos dátum. Azaz harminckét év, kilenc hónap, tizenkilenc nap.
Akkor volt Szolnokon az első tűzijáték aug. 20 alkalmából. Bár utólag nem tudom, nem-e minket ünnepeltek....[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #31736 üzenetére
Az is szép idő, meg kell hagyni.
-
Samtya
senior tag
Heyya!
A mai F1 futamnak két haszna volt. Az egyik, hogy Vettel visszavette a vezetést, de a fontosabb, hogy megtaláltam a játék zenéjét.
[ Szerkesztve ]
-
-
F e Z o
veterán
Keresztkérdés. Haver laptopja bios-ban látja a dvd-t, windows alatt nem, viszont a lemezt felpörgeti, tehát áramot kap. Mióta megvan a laptop, azt mondja Ő nem használta a dvd-t. Mi lehet a gond?
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz radi8tor #31742 üzenetére
Eszközkezelőben sincs dvd/cd meghajtó.
(#31743) philoxenia : Ha átjön, kipróbáljuk.
mod.: 10 év után meghalt a Logitech MX518 egerem. 1 éve még cseréltem benne mikrokapcsolót, de már nem is mozog. Ha a kövi egerem is eddig húzza, már megérte.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #31744 üzenetére
Nekem meg a Zowieban doglodik az egyik oldalso, pedig meg csak keteves lesz augusztusban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Vigneau
félisten
Szolnokon van valakinek SD kártya USB adaptere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest