- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
sziasztok!
Tudom nem ez a szaktopik, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre. Monitort melyiket választanátok, vagy esetleg ezek helyett mit?
A fiam szeretné nagyon a 144Hz-et, én teljesen elzárkózom a TN paneltől.
Acer Nitro VG240YP Sajnos nem állítható a magassága ( cserélhető esetleg a lába? )
AOC C24G1
LENOVO Y27G Lehet ez már túl nagy lenne, illetve valahol olvastam problémákról a G-Sync bekapcsolásakor
MSI OPTIX MAG241C - Sajnos ennek sem állítható a magassága
SAMSUNG C24FG73FQU - NA ezzel még sehol sem találkoztam, nem olyan szép külsőleg mint némely fentebbi de na...
AOC 24G2U - Jelenleg sehol sem kapható ( Itthon, hivatalos garanciával ) De ez is tetszik. -
F e Z o
veterán
Csak most látom kövi hónapban végre PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption 2. Pedig már azt hittem idén játék nélkül maradok. A BF V nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket sajnos.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #32659 üzenetére
En mar elo is rendeltem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #32662 üzenetére
A rockstargames-en?
mod.: Megvárom a megjelenést, mik a reakciók, meg esetlegesen olcsóbb kódot, ha lesz.[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #32663 üzenetére
Aha. A GTA V utan en nem felek, hogy barmi gond lenne vele.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #32652 üzenetére
Pedig most érdemes lenne belevágni!
B450M Pro4 - 23.800 (free postával)
2700X BOX - 52.500 (PickPackPont)
16GB Viper - 25.600 (free postával)..A 2700X mellé Wraith Prism jár (~7k),
szóval a fenti összeállítás 95k! lenne..A Z87/4670K/16GB ~20/25/20 lenne,
szóval ~30k kiadás egy ég és föld vas. -
Vigneau
félisten
válasz Speed® #32667 üzenetére
A kocsiváltás több pénzt vitt el, mint amit elsőre terveztem volna. Ezért álltam le...
A váltáskor a CPU és a RAM a Feleségemhez, az Övéi pedig az Apósomhoz jutottak volna. Így egy G3220, egy 2x4GB mezei 1600-as RAM pár és a lapom került volna eladósorba.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #32671 üzenetére
Nem kellett volna sürgősen, de ha jön az új, nem szeretek ülni a régin, használja más inkább. Kis lakás, már nem raktárazok semmit szinte
-
Vigneau
félisten
Pendrive-ot csatlakoztatott már valamelyikőtök androidos telefonhoz, hogy utána arról nézzen filmet pl. androidos VLC-vel? Ha igen, akkor érdekelne a menete, stb.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
válasz Mercutio_ #32685 üzenetére
Bocsánat, itt vagyok.
Nekem az első gondolatom az volt mikor megérkezett, hogy visszaküldöm a picsába. Bár ez jócskán változott, el kellett vele szöszmötölni rendesen mire beállítottam nekem megfelelően.
Ha megfelelő helyen veszed ( én nem így tettem, árérzékeny pillanatomban rendeltem ) mindenképpen kérjél rá kalibrálást. Bár ha jól láttam a sivatagos boltban tervezed venni, ők nagyon jól belövik.
A másik fontos dolog volt, hogy gyönyörűen megy a g-sync kompatibilis üzemmód. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudom láma kérdés ) bár sejtem hogy igen ), de az 1150-es foglalatra való hűtő jó az 1151-re?
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sdi - Köszi.
Valakinek van esetleg ismerőse a PCX-nél?
Rendeltem nem is kis tételben, ma reggelig még a státusza az volt hogy csomagolják a termékeket, ma megváltozott: státusz: Néhány termékre várunk, türelmedet kérjük a folyamatban lévő termékek beérkezésig. Direkt úgy válogattam, hogy másnap átvehető legyen, erre már harmadik nap elteltével sincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest