Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrChris

    nagyúr

    válasz Tuninger #24573 üzenetére

    Köszi, valami ilyesmi, akkor te is tapasztaltad más forrással. Most kipróbáltam Vegas-ban az is pont ugyan ilyen kockásra menti.
    Nekem úgy tűnik mintha frame sor probléma lenne, csak eddig ez másban (GX80, G9) nem okozott hibát. Eszembe jutott, hasonlóval már találkoztam a Pana G6-nál, hogy valójában továbbra is félképekből van összerakva a teljes kép csak időben nincsenek eltolva, ezáltal a megjelenés progresszívnek látszik. Éppen csak az volt ott a baj, hogy a render is kockás lett, míg az eredeti tök rendben volt.
    Az LG TV-m pedig előszeretettel csinálja ezekkel a G6 videókkal, hogyha sok a mozgás átvált addig erre a moirés képre. Más forrásnál nem trükközik. Laikus nem veszi észre, eleinte nekem se tűnt fel.
    Akkor majd úgy járok el ahogy írod.

    Teszteltem az ETC módot G9-en, azaz az Extra Tele Conversion. 99% hogyha be van kapcsolva akkor szenzor kivágással 1:1 nagyítást csinál. Így FHD esetén jól belezoomol, míg 4k-nál meg kevésbé. A hátránya, hogy kissé zajosabb, talán kicsivel kevésbé éles, nincs folyamatos zoomolgatás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák