Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz vond #23546 üzenetére

    Léteznek amúgy ilyen koffer gyártók, akik még betétet is készítenek ha kell. De mocskos drága dolog az egyedi fém koffer. Ha a gyártó nem készít az eszközéhez, vagy a forgalmazó nem biztosít illeszkedő táskát, akkor az ciki.
    Régebben néztem még a vágatlan betét külön megvétele sem annyira olcsó dolog és akkor magadnak vagdoshatod ki, ahogy akarod. És ha jó munkát akarsz, akkor előtte le kéne modellezni az eszközeidet 3D-ben és kitalálni vmi ésszerű tájolást a kofferben, hogy minden elférjen. Egy mélyebb táskánál két szivacsréteget betervezni két soros tároláshoz, stb. Ez komoly tervezői munka, főleg ha vkinek nincs hozzá sok affinitása.
    A megrendelése meg vetekedhet az eszköz árával, ami nagyon nem költséghatékony.
    Vagy a másik megoldás, hogy nem fém koffer, hanem puha táska és megoldod ódivatú módon. Ez nem jár semmi munkával és lényegesen olcsóbb is.
    De hozzáteszem, hogy repülős csomagfeladásnál vitathatatlan a fém koffer előnye. Ott puha táskában meg se fordulna a fejemben feladni. Ha nem repülsz a felszereléssel vagy túráztatod rendszeresen spártai körülmények között, akkor viszont szerintem luxus a kemény burkolat és szivacs betét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák