Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • narumon

    őstag

    válasz .DLL #1877 üzenetére

    No de milyen optika az ami ennyire torzít, hogy videóban jól látható? Én ilyet még nem láttam. A 4e forintos optika sem csinál ilyet :o
    Nem mondom, hogy nincs ilyen csak még nem találkoztam vele. Az én tapasztalatom szerint egy ezeréves üveg, vagy egy olcsó tényleg pártíz dolláros (új árán) CCTV obi is teljesen jó videót képes lőni - amikor képre jószerivel használhatatlan.
    Persze azt ne felejstük el, hogy minden obi más más hangulatra - de nem mindig a drágább a jobb - sőt van az a hangulat ahova a pártíz dolláros üveg kell.
    Én kb ezt fejtettem ki egy régebbi postban is a Panasonic GH2 vs Canon 550D kapcsán. Ha csak nyers paramétereket nézünk; élesség, részletek, stb akkor abszolút a Pana nyer. Ha viszont meg kéne mondanom melyik kép tetszik jobban akkor a Canonra voksolnék gondolkodás nélkül. Nem olyan éles, nincs annyi részlet - cserébe sokkal jobb a hangulata, sokkal közelebb van a filmhez.
    Persze mástól már hallottam olyanokat is, hogy 50 meg 60fps-en rögzít meg hogy a Hobbit 48fps az jól néz ki és ez a jövő - én ezektől messzire elhatárolódom - ezek nálam emészthetetlenek.... :(

    https://www.facebook.com/Naruvideo

Új hozzászólás Aktív témák