Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Tuninger #16451 üzenetére

    M43-al akkor ez az ekv. 20mm, de még akár a 30 mm is költséges lenne. Esetleg ha valahogy távolabb tudok állni, akkor az egy fél megoldás talán. Illetve ezt javasolta Kuckaman is a helios esetén. Viszont a minimum ekv. 100mm-t váz stabilizálással biztos nehezebb kitartani.

    (#16452) vond
    Köszi, ennél remélem csak jobb lesz :B

    (#16453) Kukcaman
    Tehát ha megfelelően távol állsz és ki tudod kézből tartani, hogy ne remegjen a kép akkor elvileg a sima adapterrel is rendben van?
    A videóban látszik, hogy a srác is bizonyos jeleneteket sokszor felvesz. Viszont megdöbbentő, hogy milyen lazának tűnik ahogy a kamerát mozgatja adott ív mentén, mintha egy robot kar lenne. Én meg azt vettem észre mikor csináltam a videót, hogy egyszer remeg, máskor nincs fókuszban, de a kezem nem úgy mozog ahogy vártam :D

    (#16454) nagi88
    Talán ez a holi powderes a leglátványosabb amit sikerült csinálnom. Az ilyen jellegű kamera mozgások hiányoznak sokszor, még gyakorolnom kell, hogy jól is mutasson és kicsit rutinszerűbben jöjjön, amikor meglátok egy témát.
    Az utcazenés az csak azért került fel, mert nem akartam kukázni, de sajnos az messze nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. Sajnos közbejött pár dolog és csak egy délután/este tudtam videózni, közben legalább 3 napot terveztem, emiatt nem nagyon van se eleje, se vége, "csak úgy van".
    A színekkel az a bajom, hogy vagy túlszaturálom, vagy túl fakó. Emellett az is nehezíti a helyzetet, hogy néha elkapom jól esetleg ami már-már tetszene, de a következő videónál meg kezdhetem az elejéről és mivel nem tudom hogy csináltam az előzőt, tehát majdhogynem minden videónál kicsit túlozva de random színezek. Egyedül a WB, kontraszt, expo szokott lenni amit talán sikerül jól belőnöm. Narancs vagy zöldes grade nem nagyon megy, pedig youtube-on tök jó színeket látok sok videóban. Lehet ha a szkópot jobban tudnám értelmezni és az alapján színeznék több sikerrel menne és találkozna az eredmény az elképzeléssel.

    (#16455) kovsol
    Köszi, remélem sikerül majd javítani a hiányosságokon. Majd igyekszek gyakorolni :)

    Amit hibavissza írt, hogy a látókör nem lesz jó és focal reducer kellene, az mit jelent?

Új hozzászólás Aktív témák