Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oszi666

    őstag

    sziasztok, most vettem egy honor choicet, és a kezdeti lelkesedés után teljes csalódás, lehet gyári hibás vagy fene tudja.
    Elsőre az tűnt fel, hogy párosítás-zenehallgatás után, ha betettem a füleseket a bölcsőbe, és becsuktam, nem kapcsoltak ki, hanem szólt a zene a dobozban ugyanúgy, vártam 2 percet akkor is
    A második, hogy gondoltam akkor tolok egy factory resetet. Ez lehet sikerült, nem vagyok benne biztos, viszont akkor csak az egyiken.
    Azóta ugyanis a két füles önálló életet él.
    Telón benyomtam hogy felejtse el őket.
    Ezután csatlakoztatás. Csak az egyiket ismerte fel. A másik a dobozában folyamatosan fehéren világított. Miután kivettem, akkor kezdett el villogni, hogy párosításra alkalmas. Ezután megjelent egy külön eszközként a bluetooth listában, de párosítás után ugyanúgy nem jó.

    A factory resettel nem tudom mi a baj, beteszem mindkettőt a bölcsőbe és rátapadok a kilógó lapos felületre, 20-30mp, és semmi hatása. Ami feltűnő hogy nem teljesen egyformán állnak a bölcsöben és eltérő módon villognak.
    Nem tudom kontakt hiba-e, a mellékelt alkoholos izével megtisztítottam minden érintkezőt, és érzésre a bölcső négy fém pöcke is kb egy magasságban van. És hiába van becsukva a bölcső, az egyik eszköz ugyanúgy látszik az elérhető bluetooth eszközök listáján, rá tudok csatlakozni és zenét indítani
    ötlet?

    [ Szerkesztve ]

    It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

Új hozzászólás Aktív témák