Hirdetés

Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Lauda #4626 üzenetére

    és kenwood: Mondtam, hogy kicsit máshogy, de viszont így a ti álláspontotok szerint viszont teljesen felesleges maga a képcsatolás megléte is, elvégre minek akkor még a lehetőség is, hogy úgy is átverhető nem? Mindjárt találok még arra is okot, hogy miért felesleges hirdetést feladni. Hozzáállás kérdése az egész és bármit meg lehet csinálni, csak egy a baj, hogy ebben az országban mindenkiből hiányzik a tenni akarás (tisztelet a kivételnek, mert mindig van, bár már egyre kevesebb), ezért is tartunk ott ahol.

    Na igen amúgy, de ennyi erővel ugye a moderátornak is csak annyi a teendője, hogy rákattint a képre, kép keresése a Google segítségével (legalább is Chrome esetén) és ha nincs találat akkor már oké, persze ez ellene is lehetne kitalálni problémát, hogy miért nem jó, de minden ellen lehet, mint mondtam hozzáállás kérdése, viszont akkor se jól van az, hogy a felhasználó adna képet, de csak PÜ-ben, legalább ezt a részt oldjuk már meg, hogy ha van kép, akkor azt rakja ki, ha meg nincs, akkor nincs, ne pedig PÜ-ben kelljen kéregetni a képeket és most erre kérek válaszokat és megoldásokat, nem pedig kifogásokat és rinyálásokat, mert ez tényleg kivitelezhető (már mint a vagy van kép, vagy nincs, de ne kelljen PÜ-ben kéregetni).

    btw az olx még jó is volt, legalább megpróbálták kiszűrni a csalókat még a probléma megtörténte előtt, a jófogáson és itt meg csak azt látni, hogy egyre több a csaló és legtöbbször azt látom a csalók jelentése topicban, hogy hát nem úgy nézett ki, mint a képen volt, meg nem is olyan, mint ahogy le van írva.

    Ja és Lauda, mindennek nulla értelme van addig, míg nem próbálsz meg gondolkodni és hozzákezdeni az adott dolog megvalósításához. Ennyi erővel gyakorlatilag a levegővételnek is nulla értelme van, aztán már hozzászoksz és már nem is olyan felesleges, meg nulla értelmű, de minden csak nézőpont kérdése.
    Nekem és pár felhasználónak ez a kép kéregetős téma már rég böki a csőrét (hardveraprós kommentekben láttam olyat, hogy "ha van kép, akkor miért nem rakja ki és miért PÜ-ben kell kérni?" és mint mondtam, teljesen igazuk van)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák