Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz seredy #5558 üzenetére

    Ó, neki a kommunikációs öngyöngyörködtető aktusai már nyitásként emlegeti a 'húsvét utánt is.

    Általános nyájmorál nyugtató kommunikációjában a sokszínűség és a folyamatos vakító öngyönyör összemossa a tényeket és a vágyálmokat... :DDD

    Nem azt mondom, hogy rossz, hiszen az átlag nyájmorálnak kell az ilyen odadobott kenyér. csak most a fő kommunikációs áramlat'csapásirányban' kicsit különvált itt Kasler.

    Ha jól szervezik és az a mennyiség, ami előre van jelezve mindenhonnan - s ez beoltásra is kerül, akkor még a végén tényleg lehet 'relatíve' normális nyarunk.

    Az oltási szervzettségen viszont tényleg javítani kell. A túlzó adminisztrációval szemben meg tényleg kellene az orvosoknak egy agyon egyszerűsített 2-3 pontos X-elgetős gyors keretprogram (sokszor látszódott, hogy nagy kavarodások vannak ekörül)

    #5560Lauda
    Igen, ez így van, s ha azt a hatalmas adagot, amit április-máj-ra várunk, tényleg be is tudják oltani - akkor emelni fogom a kalapomat is! Mondjuk valószínű, hogy úgy vannak vele, hogy: most még fáj (még ha emberéletek árán is), de akkor hirtelen ez mindenkiben átfordul, s visszaugrik majd a népszerűség is! A közeljövő szivárvány szemüvegén keresztül, a múltra visszanézve a szürkeség is 'üdébb színfolt' lesz.

    S valahol az a legdurvább, hogy ez működni is fog szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák