Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Vesa #54612 üzenetére

    A vakcina része rendben is van, de az látszik azért itt is, hogy a jövőben még gyorsabban kell és egyszerre sokkal nagyobb mennyiségben, ha elszabadul valami vírus.
    Ezen kívül viszont nem igazán jöttek rá semmire. Kipróbáltak minden féle meglevő gyógyszert, vércsoportokat néztek, meglevő betegségek szerint nézték, és lassan az összesnek van cáfolata is.
    Van valami, amit valszeg nem ismerünk, nem értünk, ami a covidon kívüli dolog az emberi szervezetnél. Az immunrendszert ismerjük valamennyire, azt tudjuk buz..álni oltással, hogy jobban reagáljon. Hogy egyes embereknél miért nem működik, vagy miért nem elég, az nagyon nincs meg. Ill., ha valamilyen hiba van azoknál az embereknél, arról fogalmunk sincs. Látszólag egészséges, simán nyernie kellene a szervezetének a covid ellen, és mégsem.

    Én is úgy vagyok vele, hogy amit jónak láttam és meg tudtam tenni, azt megtettem, és ez elég hozzá, hogy nyugodtan várjam, hogy mi lesz. Ugye ez főleg a 3 oltás.
    A legtöbb műtüdőn levő ember valszeg azt bánja, hogy még is csak jobb lett volna más kárán tanulni, mint a sajáton. Ha nem is élet vagy halál kérdés, de 1-3 tűszúrásért, ha csak annyit nyer, hogy 1 év helyett 0,5 év alatt nagyjából rendbe jön...

Új hozzászólás Aktív témák