Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz bigdady #31902 üzenetére

    Mondanám, h nyugdíjasként bújjon el vmi nyaralóba, amíg hullik a férgese, de a fene se tudja, nálunk UK-ben ez a vidék vírusa lett. Világvégi skót megyék (Highland...) überelik a londoni körzeteket fajlagos esetszámban, lehet pont a Balatonalsóborzasztói postás kézbesítené neki a deltát :(((.

    #31907: aztamocsok. Ezt a variánst feljelenteném szándékos vakcinakerülésért :(( , minimum megérne egy boncolást (szekvenciálást). Tudom, ilyet nem lehet kérni... Tippelnék, hogy a deltából is valami professional vagy enterprise edisön kapta el (van), esetleg csenget a μ...

    #31912: :R, alapos munka :R. Nem véletlen szokott az a t72 hisztizni :)). Én január közepére (20.hét) tervezem a 2. lövetet, majd beszámolok a végeredményről. November vége felé, ha még lesz élő ember Mo.-gon, akkor beugrok egy Synlab-os tesztre (feleannyi ktg mint itt egy privát antitest-teszt) és Februárban egy második kör tesztre. Nálunk mostmár végre elkezdtek ereszkedni a számok, a következő cirkusz esélyesen kari+szilveszter után február-márciusban lesz, lehet vmi combosabb változattal - akkorra kéne kimaxolnom a védelmet.

    [ Szerkesztve ]

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák