Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz HateEternal #32998 üzenetére
A 24p film darabossága a modern megjenítőknek fizikai sajátosságainak és a látás fiziológiájának az eredménye. Ilyen értelemben ez nem hiba, ami szoftveresen javítandó.
A mozgás beállításokban a judder reduction (nem tudom TCL-nél mi a magyar neve) csúszkát kell kicsit felhúzni. Szerintem 2-es értéken már egész jó. Magasabbra állítva jelentkezik az u.n. szappanopera effektus, de van aki pont ezt szereti. Ízlések és pofonok...
-
koko52
nagyúr
válasz Celtis #33002 üzenetére
A 24p nekem moziban is katasztrófa. Anno valamelyik bosszúállós marhaságot néztük meg gyerekekkel, amikor az "űrkukacok" beléptek a légtérbe és gyors mozgások voltak legszívesebben kijöttem volna annyira bacta a szememet. Egy hányadék, nem tudom miért létezik még egyáltalán.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
HateEternal
tag
-
koppasz1986
tag
válasz HateEternal #32992 üzenetére
Nekem a regisztráció után kb 3 nappal küldték az emailt.
-
Celtis
veterán
válasz HateEternal #33005 üzenetére
Amit írtam az 24p filmről szól. A linkelt a videóban valami játékról van szó feltehetően jóval magasabb fps-sel, szóval amit leírtam annak ehhez nagyjából semmi köze.
-
WinZol
aktív tag
65"-ban C765 /C855-ön gondolkodom.
C855 akcióról jó árról infója van valakinek?
(Most elég nagy az ár difi a C765 és C855 között)Milyen jó ár/érték arányos soundbart érdemes hozzá venni.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest