Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz ALFA #84455 üzenetére

    A leírtak alapján nem fogják tudni megoldani, nincsenek meg a képességeik, se szellemileg, se anyagilag ehhez a problémához már.

    Egyszerűen kell valaki, aki meghatalmazva helyettük kiveri a szart is a telekomból, akár felügyeleti szervek befenyegetésévél is. Amúgy gondolom az olcsóbb telefon ajánlat is úgy lehetett nekik végül, hogy rájuk sózták a Hoppá díjcsomagot, ami közel a legdrágább, és az emberek 95% képtelen kihasználni.

    Amúgy van Netmáni XS csomag is, az az 1 Mb/s letöltés és 0.16 Mb/s feltöltést ad, ez a leglegalja, és nyilván olcsóbb mint a 10 Mb/s. Ha tényleg annyira lezüllött a hálózat ott, hogy a 2Mb/s a plafon, akkor azt kell elérni valahogy, hogy ebbe rakják át őket, természetesen olcsóbb havidíjjal is. (mondjuk ez a csomag is akár változhat napokon belül)

    Amúgy amikor lejár majd a hűség novemberben, el lehetne gondolkodni mobilos 4G otthoni neten is valamelyik értelmesebb szolgáltatótól. Valószínű hogy a legolcsóbb csoamgok is olyan árban vannak már mint az S-es csomag, igaz biztos lenne bennünk adatkorlát, de szerintem azt ők úgy se használnák túl már.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák