Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ALFA

    senior tag

    DBob, tobias88888, Livius, yetmanus, Tigerclaw

    Itt vannak az elérhető csomagok, csak éppen a részletek szépen el vannak rejtve, így pontosan nem lehet tudni, hogy ténylegesen mi mennyi, mert sok egyedi módosító tényező van, pl. telefonnal együtt, és mennyi a hűségidő, stb.

    Egy 85 éves nyugdíjas házaspárról van szó, akiket régóta ismerek, mindig jó kedélyűek és segítőkészek voltak és mindig azt nézték, hogyan tudnak másoknak segíteni, és most, hogy egy napra eljöttem hozzájuk, hogy segítsek az évek óta problémás pc-jüket rendbe tenni, kiderült, hogy még jól jött nekik jó pár ezer készpénzben, hogy legyen mit enni a pénteki (két nap múlva lesz) nyugdíjig, úgyhogy most érzelmileg elfogult vagyok.

    Az "ügyről" annyit tudok, hogy novemberben kötöttek egy szerződést, aminél azt ígérték nekik, hogy olcsóbb lesz a telefonszámlájuk és még jó internetet is kapnak hozzá, az előbbi még állt, az utóbbinál reklamáltak hónapokig, hogy a 10 mbps az még a fele se, és most már a harmadik modemnél tartanak, és a szerelő közölte velük, hogy sajnos ez a helyzet, és mivel nagyon kedves volt a szerelő, elhitték neki, hogy ez van.
    Ráadásul az ügyfélszolgálattól azt a választ kapták, hogy persze, lehet reklamálni, meg csomagot váltani, de akkor kifizettetik velük a modem szerelési díját, és az új szerződésnél is lesz szerelési díj, mert másik modem kell, és újra indul a hűségszerződés, szóval, amikor "hó végén" nincs mit enni, akkor a "persze, minden OK, csak fizessen még pár ezret" az számukra - sajnos - maximálisan hatékony lerúgó duma.

    Ráadásul most láttam, hogy milyen környéken laknak és kik a szomszédaik és mennyire küzdeniük kell a napi nyugodt életvitelhez is, miközben pénzügyi és ingatlanügyek mennek a háttérben, nem is annyira leplezetlenül, önkormányzati érintettséggel támogatva, szóval, most kicsit másképp látom a helyzetet.

    Bocsánat a stílusért, de most tényleg érzelmileg érintve vagyok. :(((

    Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

Új hozzászólás Aktív témák