Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz bopeti98 #79626 üzenetére

    Ami eszembe jut és a Telekomtól van:

    - Nexus 7 2012 (48 E-ért kaptam meg a Telekomtól, amikor mindenhol még 80K volt)
    - Sony KDL-32EX650
    - LG 32LF632V
    - Sony DSC-WX350 (fekete péntek alkalmából harmadáron feketében ) :D Külön vettem hozzá állványt is :)
    - Huawei E5776 Mobile Hotspot (ezt eladtam miután lejárt a Net & Roll S csomagom)
    - Huawei MediaPad M3 8.4 64 GB ROM / 4 GB RAM 4G/LTE

    Még nincs egy hete, hogy 1 teljes napos UPC szolgáltatáskiesésem volt, de olyan szinten, hogy tévém sem lett volna, mert a légkábelről nem jött egyáltalán jel, az egyik oszlopnál nem volt betáp. A nehéz időkben a Telekom TV szolgáltatása és az HBO OD volt ami a sötét középkortól elválasztott. Mert a UPC-nek visszajelzett a szerelő délután, hogy ő már nem ér ki aznap, így másnapig süssek szalonnát :)

    Szóval lehet drágább, ha több szolgáltatótól vannak az egyes szolgáltatások, mintha egyben lenne minden, de mióta kábelinternetem van azóta megtanultam, hogy eléggé labilis közeg az xDSL-hez képest. 2 év alatt 2 szolgáltatónál több kiesésem volt, mint az azt megelőző 2003-2015 közötti időszakban összesen.

    A Telekom-tól van a TV+HBO+ Telefon.

    ZTE H368N 2017.03.03-án

    A ZTE H368N beton stabilan szolgáltat, nincs rá panasz. A Telefon is rendben működik, tettem alá egy APC UPS-t, hogy legyen folyamatos akkor is ha pillanatnyi áramszünet lenne - az errefelé szökőévenkénti egy alkalommal esik meg, vagy még ritkábban.

    Amin még morfondíroztam a UPC-s kiesés előtt, hogy az HBO-ot átvinni a UPC-hez ha lejár a Telekom, de nem fogom, mert az HBO GO ha nincs Internet a UPC-től akkor használhatatlan de a Tatung-ban ott van az HBO OD :)

    Eredetileg monitort akartam. De úgy néz ki, hogy a szobámban marad a LG 32LF632V miután megjön az új, csak annyi lesz a változás, hogy az új lesz az elsődleges, aztán a 32-es LG megy a szervizbe, ha pedig visszatér, akkor 90 fokkal lesz a másik LG-től elfordítva, hogy ágyból kényelmesebb legyen. A táblagépen, meg amikor dolgozom megy a Stream :D

    A Telekomnak nálam ugyanúgy betonbiztos a helye mint a UPC-nek :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák