Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz greyslay #27671 üzenetére

    Jobb let az eredmény az tény.

    Látszik a két zavar forrás: Kossuth árdió és MR4 nemzeti Szolnokról. Ezeket ki fogjuk zárni, bár még redukálható a szintjük.

    Nálad elég egyszerű a megoldás:

    A "doboz" című kép az átaádsi pont. A jobb alsó sarokban jon ki belőle egy szürke kábel. Na ezt kell cserélni fali SFTP-re, és ebben a dobozban kell a földelést is ellenőrzini (közösíteni).

    SFTP-ből a narancs-narancsfehér vezetékeket fogod használni, a többi nem használtat közösíted a földdel illetve a légkábel földjével és ha van még benne nem használt vezeték akkor azzal is, a modem felőli végén meg felnyomod az RJ11-et a narancs-narancsfehérre és már dughatod is a modembe. Így kihagytál két ócska kötést (gordiuszi csomó, és ami a modem előtt van), és a zaj jelentős részét is távol lehet tartani.

    Veszel 10 méter fali SFTP-t, pár darab RJ11 csatit és már meg is van oldva a dolog. Rj11 krimpelő műanyag 1000HUF de akár kisollóval csavarhúzóval is be lehet ütni, de csak óvatosan az ujjadra vigyázz :)

    Szépen csövezve van, padlásról letolod a csőben az SFTP-t és készen is vagy.

    Nem egy nagy kaland.

    Amit csinálj még meg: DMT-ben a CLI fülön add ki az

    adslctl info --SNR
    és az
    adslctl info --QLN parancsokat és a teljes kimenetüket másold szöveg fájlba mint az Info gomb kimenetét és küldd el, ebből kinyerjük a kizárandó vivők listáját.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák