-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz #33802016 #131675 üzenetére
"Én úgy értem, hogy régen is írták, hogy ennyi lehet elméletileg, de ennyit garantálnak... a kettő között volt eltérés."
Értem, hogy Te miről beszélsz, én viszont épp azt mondom, hogy ha megnézed, most odaírnak egy harmadik dolgot is, "Rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség" néven. Ennek a megfogalmazását érzem ellentétesnek a csomagok nevével, amik a "rendes körülmények között elérhető"-nél nagyobb sebességeket állítanak (és így arra is utalnak, hogy ha a csomag nevében lévő sebességet mérsz, akkor az nem számít "rendes körülmények között"-inek, azaz nem normális).
Ez nekem olyan, mintha úgy árulnék sört hordókban, hogy rájuk lenne írva nagy betűkkel, hogy 5 liter sör, alatta meg odaírnám kicsiben, hogy rendes körülmények között a hordó 3 liter sört tartalmaz (attól függetlenül, hogy normális esetben lehet benne több és kevesebb is, vagy hogy rá van írva az is, hogy legalább 2 liter biztosan van benne). Persze ha van benne 1-2 liter plusz sör, az tök jó, de akkor az nem "rendes körülmény"? Akkor mi történt? Valami gond volt a palackozóban, hogy több sört raktak bele, amikor a saját bevallásom szerint 3 liternek kéne benne lennie, ha minden rendben lenne? És mindezt annak ellenére, hogy nagyban szerepel a hordón, hogy 5 liter?
Érted, hogy mire akarok kilyukadni?"De nincs rá írva, hogy valójában a 3 Tb, nem 3 Tb"
Pont ebben különbözik ez a példa, mert az a 3 TB az valójában 3 TB, és nem 3 TiB, a "körülmények"-től függetlenül."Bennem nem, mert ismerem a hátterét"
Jó, de az átlag emberben? (Jó, valószínűleg bennük sem, csak más okból kifolyólag...)"hibás..."
Pont ez az, hogy ez a szerencsétlen megfogalmazás a szolgáltatók részéről azt sugallja, hogy ha többet mérsz annál, akkor az sem "rendes körülmény", nem normális (függetlenül attól, hogy valójában az, és az előfizetőnek kedvező)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest