Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DJMDJM

    tag

    válasz #70234880 #116707 üzenetére

    Cím tartományt nem változtattam, csak címet. 1.1-ról írtam át 1.254-re, mint a régieket. a 2.0-t a guest-nek tartja fent, arra figyelmeztet is.
    Abban nem hiszek amit DJ. Ru$y írt, egyszerűen durva és elfogadhatatlan lenne, ha ennyxit sem lehetne állítani, főleg, hogy nem tiltott állítani.. Ennek ellenére kireseteltem és most tesztelem, a pppoe passthrough kivételével mindent meghagytam, de visszaírtam bele a felhasználó nevet és jelszót, ahogy érkezett, hogy legalább a timeservert elérje.
    Miután elindult újra kellett az stb-ket is indítani, mert addig megakadt folyamatosan, most megy, de csak direktben, nem dugdosok most semmit, várom, mikor akad le, mert eddig is így volt, ha leakadt, mindegy direkt vagy nem direkt, sagem újraindítás minimum kellett. Most reset után ez sem volt elég, stb-ket is újra kellett, mert az a csatorna ment, ami előtte is ment, de csatorna váltás után már megállt. Újabb érdekesség, hogy a letöltési sebességem visszaesett 60Mbitre (már reset előtt is így volt, de nem foglalkoztam vele), most dokumentálok mindent, mert szerintem ez az eszköz beteg.

Új hozzászólás Aktív témák