Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyelor

    aktív tag

    Sziasztok!

    Sagemcom Fast 3890 V3-as HGW-el lett bekötve hozzánk KOAX-os Net 1000/25-ös internet, illetve TV is.

    Alapvetően rendben működnek a dolgok, de a WiFi-vel valami nem okés. Naponta többször is megszakad néhány (10-20) másodpercre a kapcsolat, ezt általában a VPN kliensem Reconnecting állapotából veszem észre. Párom pedig rendszeresen azzal küzd, hogy a Teams meeting-jei szakadoznak, szétesnek, rossz esetben csatlakozni sem tud.

    Korábban Hangouts meeting során is tapasztaltuk a szakadozást.

    Most próbáltam proaktív lenni, és bekapcsoltam a "Band steering" opciót az eszközben, de még így is tapasztaltam kisebb megszakadásokat. Megfigyelés alatt tartom a napokban, de eddig nem sok minden javult.

    Van esetleg tapasztalatotok a fenti eszköz kapcsán? Kevésbé lenne benne jó a Wif? Esetleg érdemesebb egy router-t felakasztani valahová, és arról osztani a Wifit, az eszközön meg kikapcsolni? Ha jól tudom a Bridge mód nem jöhet szóba, mert a TV szolgáltatás is van, és olyankor ez nem játszik - ezért gondolom külön egy Wifi router jöhet szóba.

    Vagy lehet ilyen "Wifi Extra duo" csomagot kérni - ez esetleg jó lehet? Mondjuk ez egy 1 szintes 70 m2-es lakásba nem igazán hiszem, hogy megtérülne.

    Köszi a tanácsokat előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák