Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KrAt

    veterán

    Sziasztok,

    jelenleg sajna az Invitel(Digi) szolgáltatóval rendelkezem, azonban TV váltás miatt az SD tartalmak némileg kiestek a komfortzónából, HD tartalom csomag meg nincs, szóval az amúgyis elavult 30/5-ös net és a nulla HD tartalom miatt váltás gondolata fogalmazódott meg bennem.

    Szigethalmon lakom, asszem 1 éve húzták az utcában az optikát, gondolom a T volt az, mert a címen elérhető a szolgáltatás.

    Kinéztem a 300-as netet (az 1000 szerintem overkill, egy rPi a médiaszerver, azon úgyis csak 100-as csati van, meg minden eszköz WiFi-n lóg), kisebbik HD csomagot, telefont, 100 órás kiegészítővel, 2 set top boxxal.

    És akkor a kérdések, bocsi a mennyiségért :)

    1. Gondolom az utcáról jön be az optika, amit a HGW oszt el sokfelé. Ez pont jó, mert ha a mostani csillagpontra érkezne be, semmit sem kell átkábeleznem, csak átdugni. Jól gondolom?
    2. A másik kérdés, hogy a STB-ok ugye UTP-n keresztül kapcsolódnak a HGW-hez, nem koax?
    3. Ha UTP, akkor ezek dedikált portok, tehát vagy TV, vagy net, vagy esetleg mindkettő bindelve van egyszerre, és akkor később oszthatom szét egy sima switch-csel is?
    4. A telefon sima RJ11-el csatlakozik a HGW-hez?
    5. Ismerősömnél UPC van, de olyan laggos a STB, hogy megőrülök. Ez itt nem jellemző, ugye? :)
    6. Érdemes valamire kitérni, megrendelni extrában, stbstb? Mondjuk vmi extra HGW-t kérni, amin sok UTP port van, mert nem lehet mögé switch-et rakni?
    7. Összefoglalóban olvastam, hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot, mert jobb ajánlatot is tudnak adni, mint a weboldal, ami most szerintem nem rossz. Ez még mindig él? :)

    Előre is köszi,
    Attila

Új hozzászólás Aktív témák