- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Doggy dog #81204 üzenetére
Tehát ha nincs, az a baj, de ha van, az sem tetszik. Legközelebb pontosabban fogalmazd meg a kérdést, például Szegeden hol lehet apró pénzért autóhoz patentokat venni? És a válasz: az Interneten.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Utazik-e valaki Pénteken Szegedről Kalocsára?, vagy
Vasárnap Kalocsáról Szegedre?Utazási lehetőséget keresek.
köszi.
Üdv., -
senior tag
Voltak SZTK szemészeten, gyorsan lezavarták a szemvizsgálatot, kell új lencse. Mondjuk én valahogy nem éreztem túlságosan jónak azt, amit beállított, többször is változtattunk, de nem voltam elégedett. Kicsit kapkodós volt az egész.
Van valami ajánlott hely Szegeden, ahol megvizsgálnak rendesen és megbízhatóak? Illetve szemüveglencsét hol csináltassak? Köszi!
Más: a Róna utcába költöztem 1 hete, a nagyszoba ablaka pont az utca felé néz. Itt minden éjszaka ordibálásra fogok felkelni? Hihetetlen, de minden éjjel felriadtam fiatalokra.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
_Petya_
őstag
Erényi Optika, Széchenyi téren a bíróság mellett.
Épp ma voltam náluk, a kicsivel több mint egy éves szemüvegem szárán elkezdett felhólyagosodni a festék. A garancia már lejárt, de nagyon jó fejek voltak, rendelik a pótalkatrészt, szó nélkül ajánlotta, hogy azért megpróbálja garanciában, hátha sikerül. Szóval nagy pirospont nekik, nem csak eladni akarnak, hanem rendes support is van.
Régebben elhagytam a napszemüveg részét, azt is profin utánrendelték, persze nyilván pénzért, de hát én voltam a balfax.
Petya
[ Szerkesztve ]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
G.Freeman
csendes tag
-
senior tag
válasz _Petya_ #81212 üzenetére
és (#81213) quailstorm: Köszi, valamelyiket meg fogom látogatni a kettő közül.
(#81214) Ted_Beneky: Róna utca 31., ötszintes. Tegnap éjjel a füldugó segített.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
tixem
addikt
Valaki?
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tucsok.
senior tag
Ha valaki tud eladó jegyet az Apáca showra a szabadtérire kérem írjon privit nekem. Köszi
"So say we all"
-
senior tag
válasz Luighi #81220 üzenetére
Igen, az autókat én is tapasztaltam, de az annyira nem zavart, viszont a részeg fiatalok hangoskodása igen. Pedig én se vagyok öreg 24 évesen, de azért na, nagyon felhallatszik
-
SirRasor
addikt
Akai bakelit lemezlejátszó meg hozzá halom lemez érdekel valakit?
Írjon priviben. Édesapám el akarja adni. Lefényképezem holnap a lejátszót és a lemezeket is, ha van rá igénye valakinek.EDIT: tixem jókor, jó helyen! Ment privi
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
kispéé
senior tag
kicsit darázsfészekbe nyúlok, szeretnék venni egy jó minőségű habszivacs matracot (nem rugóst!) , JYSK-ben kinéztem most féláron ezt a matracot: GOLD Dreamzone F35. Az eladó ezt ajánlotta. Szerintetek?
Amit tudni kell, hogy 75 kg. lenne max ami ráfekszikFb-n olvastam, hogy szídják nagyon a JYSK-es matracokat, de nem derül ki, hogy rugós vagy habszivacs. Sokan arra panaszkodnak, hogy "gödrösödik", ilyen csak a rugósnál lehet, szivacsnál nem, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
-
MODERÁTOR
válasz kispéé #81224 üzenetére
Mi egy F80-at vettünk tavaly szeptemberben, és rá 3-4 hónapra már megjelent egy kis mélyedés az egyik oldalon, mostanra meg már elég mély lett. Szóval én nem ajánlom semmiképp. Egyelőre írtam nekik emailt, hogy hogyan történik a garanciáztatás, de nem válaszoltak. Majd személyesen kiderül mit ajánlanak.
[ Szerkesztve ]
-
stopperos
senior tag
válasz kispéé #81224 üzenetére
Mi Mömax-ban vettünk végül matracot, a szállítás kb 6 hét volt, de megérte megvárni.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
sarkanyolo2
őstag
JYSK F95 egykét helyen tényleg érezhető a bepuhulás. 160*200-as, kb 4 hónapos. Pedig nem 1-2 évre vettük.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
veze
őstag
válasz martonx #81240 üzenetére
bolhája sosem volt, de elkapott egy sokkal aljasabb élősködöt - szívféreg..
egyszer csak azt látom, hogy a rugólábú, folyton pattogo rohangáló harapós drótos foxi 2perc után elfárad és fexik, a jó házi koszt se esik már jól.. na ez már vicc,
doki, vérvétel, teszt pozitív. kb ötvenesbe kerül az öt hónapos kezelés, mire ujból negatív lett a teszt. Ennek már két éve. Azóta ismét folyton rohangál cibálja a játékait, meg a másik foxit meg az idegenek bokáját.)) havi 650-be van a megelőző szer ( tabletta) áprilistól októberig szedi ( szúnyogszezonban) de kiszámoltam, hogy ez ócsóóóbbb mint a betegséget kikezelni :-)
mert szúnyog az mindig volt, van, lesz[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
Köszi mindenkinek a tippet. JYSK-et hanyagoljuk.
Ma megnézem és kipróbálom a Mömax-os matracokat. Rendelni kipróbálás nélkül nem merünk, így marad a szegedi választék. -
kispéé
senior tag
válasz sarkanyolo2 #81245 üzenetére
Oké!
Minőségben milyenek a Mömax-Möbelix?
-
DarkByte
addikt
JYSK-ben tényleg semmit. Bútort, matracot vettem náluk pár éve, de hihetetlen gyenge minőségűek. A bútorok mostanra teljesen széthullottak, a matrac pedig hámlik, és nem is túl kényelmes.
Oké, biztos lehet ott drágább cuccokat vásárolni ami talán tart is valameddig. De én inkább kerülöm a jövőben. -
kispéé
senior tag
válasz sarkanyolo2 #81249 üzenetére
Köszi! Ez biztató!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest