Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
válasz sarkanyolo2 #80351 üzenetére
Ha csak munkáltatótól volt jövedelmed, akkor elvileg a NAV elkészítette. De sztem ekkor is jobb bemenni, és átnézni.
-
Cyrin
addikt
bonyolult, sokféle jövedelem? ha nem akkor magad is meg tudod csinálni a letölthető appban.
ha NAV bevallása az ügyfélkapun át is megnézhető, én legalábbis online néztem meg.
-
macilaci78
nagyúr
Ha szerdáig ráér, tudok valakit ajánlani.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sarkanyolo2
őstag
Nem egyenes ági öröklésből van bónusz jövedelem amiből adózni kellett. Ezt kellene felvezetni. Ügyfélkapum van, csak ha rontok akkor 100 ropi büntit nem ér meg.
"Ha szerdáig ráér, tudok valakit ajánlani." Tőlem ráérne, ők siettetik mindig...
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #80356 üzenetére
Az öröklés meneténél a közjegyző nem említette, hogy melyik sorba kell beírni?
-
Agyasima
őstag
Eladó egy 20 colos Benq G2000W monitor. Érdekel valakit helyben? Ha nem, megy hardverapróra.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
csoszogi
tag
Üdv
Lenne egy kérdésem. Befagyott váll szindróma. Tudtok valakit ajánlani, doktort, csontkovácsot, vajákos öregasszonyt, aki tud ebben segíteni? Valakinek volt már hasonló problémája? A hivatalos utat elkezdtük járni, de kicsit lassúnak találom....
Előre is kösz a segítséget.
-
fradi81
veterán
hali
Látott valaki tépőzáras szúnyoghálóból olyat amin van cipzár? tetőablakra kellene.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
csoszogi
tag
válasz fradi81 #80361 üzenetére
Mi a Rolló kft-vel csináltattunk rolós szúnyoghálót, igaz nem tetőablakra, hanem simára, abban nem gondolkodtál?
Ötlet, ha van kézügyességed, vagy nem túl látható helyen van: sima szúnyogháló, tépőzáras, kiméred stb. Vágsz bele lyukat/rést, ahova gondolod a cippzárt. Az össehúzott cipzárt rögzíted a rés két oldalán:
A, vagy textilragasztóval
B, vasalóval+szegély valami ilyesmi: [link]
C, elviszed egy varrónőhöz, hogy géppel varrja be a cipzárt.vagy cipzár helyett tépőzár raksz be. Ahogy magamat elképzelem, iszonyú rondára sikerülne nekem..
-
SirRasor
addikt
Költözés miatt az alábbi lomok is vihetők jelképes összegért:
Ami értelmes:
1. az egy időjárás állomás, kültéri egységgel. Conrad.hu-s, kb 6-7k lehetett. Tökéletesen működik, csak elem kell bele.
2. Az egy sokkkoló izé...izomstimuláló. ILYEN.Sör-csoki árfolyam.
Make Love not war!
-
sarkanyolo2
őstag
-
Thom!
veterán
Holnap Tesco lesz nyitva délig legalább vagy más boltocska?
-
SirRasor
addikt
Ja van ilyenem is lilában. Új, masszírozásra nem jött be, egyéb célra meg nem volt használva. Bivalyerős.
Ezt 3,5k.-ért adom.Jófogásra felment, csak leszedték, merthogy ütközik valamilyükkel
Make Love not war!
-
Ted_Beneky
senior tag
Figyeljetek oda holnap, ha tömegközlekednétek, a Continental futóverseny miatt egyes részek órákig le lesznek zárva!
Csillagkaput a Csillag térre!
-
csoszogi
tag
-
SirRasor
addikt
-
őstag
Üdv!
vostro,csöves erősítő,
Mini DELL notik,
Hp 250 G5 fél noti,
Yoga fél noti,
Végül de nem utolsó sorban egy még meg sem hirdetett 2 hónapos DELL 5567 amely a fentebbi infóktól csak annyiban módosult,hogy az 1TB-os HDD helyett kapott egy 128GB-os SSD-t.Ha valakinek kell valami nyugodtan írjon privit.Üdv:Attila
-
ShadowX
őstag
Pioneer DV-300 DVD lejátszó: ingyen elvihető
Yamaha JOG Artistic Spec kismotor (50ccm): 25.000 (Az ár alapján lehet következtetni, hogy NAGYON sokat kell rajta bütykölni. Gyakorlatilag mindent, mert évek óta be sem volt indítva.)
HP Probook 430 G3 laptopRészletekért privát.
-
ShadowX
őstag
válasz proper #80375 üzenetére
Valahonnan el kell indulni. Körbenéztem jófogáson és jóval üzemképes hasonló motorok ára alá lőttem be.
Mellesleg lehet olyan venné meg, aki ért hozzá és meg tudja maga is javítani + ami kell azt mondjuk bontottan be tudja szerezni kis pénzért.Nyilván nem első motornak szántam, hanem olyan vegye meg, akinek vagy ismerőse vagy ő maga fel tudja újítani.
Plusz ha nem adok meg árat, akkor jönnek a kérdések hogy mennyi. Így meg megspóroljuk a felesleges köröket és lehet rögtön azt ajánlani, amit gondol érte az ember.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz proper #80375 üzenetére
A mai alkatrész- és szervizdíjak mellett alkatrészárban van. Ha venné a fáradtságot és időt, elemeként kiárulva többet hozna.
Az én Yamaha 50 CCM robogóm 8 évet állt a padláson, üzemanyag rendszer lett kipucolva, új folyadékok, még tárcsafék vezeték lett új, azóta 800 km-t belecsavartam.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
r3dsnake
nagyúr
Magsafe 2-es Macbook töltőt keresnék Szeged és környékén kölcsönbe (vagy akár megvételre is). Utángyártott sem gond, ha megbízható, viszont SOS kéne. Fehérváron hagytam az enyémet.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
Inkább vegyetek monitort. Ő is ilyet nézne, de kicsit szomorú, mert még nincs neki:
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
quailstorm
nagyúr
-
SirRasor
addikt
válasz quailstorm #80381 üzenetére
Van kismillió féle. Ez biztosan az?
Annyi van csak a hátulján, hogy ROHS....hát erről ennyitMake Love not war!
-
SirRasor
addikt
Eladó lomjaim:
Konig & Meyer Popkiller - zajszűrő - 130 mm
Behringer B-1 mikrofon táskával eladó - 3x használt!
Beépíthető indukciós főzőlap - 4-ből 2 működik csak - ez 5k-ért vihető!
100% vörösréz kancsó 1.5L új, egyenesen Újdelhiből!
quailstorm köszi, ez így tényleg gáz
Ettől függetlenül kell valakinek? Bármennyiért...Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz quailstorm #80381 üzenetére
Gondolom, az már feltűnt, hogy hazai, számlás vásárlástól rendszerint jóval olcsóbban be lehet szerezni aliról, ebayről, stb-ről a termékeket.
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
quailstorm
nagyúr
válasz macilaci78 #80387 üzenetére
Hát igen, az a kevesebb, mint 1000Ft, amivel többe kerül az emagnál, az tényleg egy 25 ezres nagyságrend. Ja nem.
A GT08 akkor is a piac legolcsóbb terméke, ha kétszer megcsavarjuk még.
de itt van árukeresőn is
25k sehogy se lesz belőle, de még 10k se.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz quailstorm #80389 üzenetére
Az emagnál is 20k-ról van leakciózva. Amikor az emagnál is 20k volt, akkor az emag is "lehúzta" az embereket, most mégis jó példaként hozod.
Nem vitatom, hogy szar a termék, azt sem, hogy egy lyukas garast sem ér.
-
quailstorm
nagyúr
válasz macilaci78 #80390 üzenetére
Ne dőlj be az emag kamu akcióinak. Nem volt az 20k sose... Nézd meg az árdiagramot árukeresőn.
Ennyi erővel ez aliexpressen is szokás, vannak termékek, amik egész évben ilyen stílusban vannak hirdetve.Részemről az össz mondanivaló annyi lett volna, hogy ha úgy gondolja akkor beszéljen apukával, hogy ne vegyen meg minden szart csalóktól.
Maga a termék az nem lesz kelendő így se úgy se.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz quailstorm #80391 üzenetére
Egy számára haszontalan vacakért 1 Ft-ot is kár volt apukának kiadni, nemhogy 26.800 Ft-ot. Ebben az aspektusban a vételár másodlagos.
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #80392 üzenetére
Nyilván úgy vette meg, hogy nem kérdezett meg, pedig tudja, hogy ezekben otthon vagyok
Ez van, mind1...Viszont ettől még kell valakinek valamennyiért?
Make Love not war!
-
pintyesz
senior tag
FM2+-os procija nincs valakinek egy teszt erejéig?
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
SirRasor
addikt
Tologatós játékra ebayen hogy keressek?
Már mindenhogy próbáltam és semmi. Itthon a felhozatal eléggé szegényes...Make Love not war!
-
félisten
Tudtok egy szabót a városban? Nadrágszárakat kellene rövidebbre venni még ma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest