- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
Rawulf
őstag
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
-
ShadowX
őstag
Valaki nem tudja hogyan tudom azt megcsinálni Word-ben, hogy az oldalszámozás a negyedik oldaltól induljon, valamint, hogy az élőfejek ne látszódjanak az első 3 oldalon, hanem szintén csak a negyediktől?
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #36110 üzenetére
Igen, ezt eddig én is tudtam, és ha a kezdő sorszámot másra rakod akkor nyilván onnan indul. De nekem 3 oldal van a szakdolgozat elején, amit nem kellene számoznia és fejléceznie. Lehet egy laptöréssel megpróbálkozok.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Agyasima
őstag
válasz martonx #36114 üzenetére
Nem hagynak aludni a gyerekek? Amúgy így van, ahogy az úr mondja. Egyébként meg, jobb klikk beszúrás/töréspont. Ott lehet talán 10 opció, végigpróbálod mind a 10-et 10 perc alatt, az egyik jó lesz.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
Nektek már feltűnt, hogy a Piros arany és a Technokol rapid mennyire hasonló csomagolásban van? Miért lehet ez?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Frenky89
addikt
válasz ShadowX #36117 üzenetére
Nálunk még úgy volt, hogy a külső címlap (alias kötéstábla) nem is kellett bele. Az csak a nyomdász emberkének kellett, hogy tudja hova hány kiló aranyat kell raknia. Illetve, ha nyilatkozat alatt a plágium és könyvtári nyilatkozatra gondolsz, akkor az pedig a doga végén szerepelt még anno.
Szóval nálam úgy nézett ki, hogy belső címlap, bevezető/feladatkiírás, tartalomjegyzék, ... és voltam olyan bátor, hogy már a bevezetőre tettem számozást.
-
Polemius
senior tag
válasz ShadowX #36117 üzenetére
Tényleg megcsinálhatom neked Indesignban, össze fogják magukat pisilni a gyönyörtől. Ha nagyon egyszerű és nem túl hosszú, akkor lehet, hogy csokiért/sörért is.
Milyen téma? (Nem a pontos cím, csak azért érdekes hogy vannak-e képek, táblázatok, képletek, spec. formázások.)
Ha érdekel, írj PM. -
ShadowX
őstag
válasz Polemius #36120 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, de engem örömmel tölt el, ha rájövök valamire, amit eddig nem tudtam. Meg úgy teljesen az én munkám, ha minden betűjét én formázom, írom.
De ha végképp nem jutok dűlőre, akkor szólok. Amúgy grafikonok vannak benne (saját szerkesztés és kép formátumban is). -
fecus
őstag
Elkelt a piros bicikli amit a (#35918)-ban hirdettem.
Kösz az érdeklődéseket!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
ebegab92
senior tag
Nincs Szegeden véletlen valaki, aki anno nagyon vágta a Pocket PC-ket?
-Van egy Acer Pocket PC n10: menni megy, de kínaiul van a szoftvere, az angol meg a csudáért sem akar felmenni XP alatt
-Illetve van egy Acer Pocket PC n20w, ami töltődni tud, de bekapcsolni már nem. Ha hard reset módban van, és töltöm, akkor az Acer felirat megjelenik, de tovább már semmi. Ha Hard reset OFF, akkor semmi sem történik. Van egy CMOS akkuja!, ami csak bizonyos feszig akar csak töltődni...
Bárkinek van ötlete, dobjon PÜ-tABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
pschio
őstag
Eladó:
Altec Lansing 221 2.1 hangcucc 5k
ASRock 4CoreDual-SATA2 alaplap 5k
Intel C2D 2160 s775 proci 10k
FSP Blue Storm II 350 5k
CLUB3D Radeon 9550 256MB DDR AGP 2k
Samsung 512/667/648 UL memória 2k
Samsung 512G400 DDR1 2k
Ház 1k
LG DVD ROM 1kegyben az egész: 25k
Senkit nem izgat fel?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
SirRasor
addikt
Ha van autószerelő-vénájú fanatikus a közelben, megsúghatná, hogy olcsó de strapabíró városi furikázós kocsinak 1.0 vagy 1.3-as (~2000-es) suzuki swiftet érdemes-e venni.
Thx
Make Love not war!
-
-
SirRasor
addikt
válasz bitpork #36126 üzenetére
Nem kő klíma és 250-300k a keret. Van is egy 1000-es 250-ért, nem is olyan messze innen.
Fiatot nem, mert Fiat
Skoda Fabian gondolkoztam, de aztán visszatértem oda, hogy mihez a legolcsóbb az alkatrész és legkedvezőbb a fogyasztás, plusz könnyű szerelni.
Rawulf csakis régi swift jöhet szóba, úgyhogy *szerencsére* nem érint a gond
Make Love not war!
-
fecus
őstag
Megint tanács kérés: Minden egérpad-om felkunkorodik egy idő múlva. Van tippetek milyet vegyek, hogy ez ne történjen meg? Vászon legyen benne vagy valalmi spéci anyagút kell venni?
A spéci topikban jórészt csak a játékosokkal foglalkoznak.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Rawulf
őstag
Először döntsd el, hogy mekkora legyen az egérpad.
Nekem egy kisebb kellett. Jól bírja a több éves Razer Mantis Speed AVA Edition.
Kínai haverom hatalmas méretű Goliathus egérpadot nyüstöl, ami szintén Razer.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
fecus
őstag
Köszi.
30x40 cm hely van.
Akkor elkezdek a Razerek között keresgélni.
-
SirRasor
addikt
Én tescoban vettem 200 hufos egérpadot, aminek a felső rétege pár hónap után elkezdett felkunkorodni. Letéptem az egész réteget. Immáron ~5 éve használom így; tökéletes
tucsok. az nem is kérdés, csak azt nem tudom, hogy az 1-es vagy 1,3-as éri meg jobban.
Make Love not war!
-
fecus
őstag
Ezt találtam: Razer Sphex gamer egérpad
Ez jó lenne, úgy gondolom.
-
-
tucsok.
senior tag
válasz SirRasor #36138 üzenetére
Volt 1997-es évjáratú 1.3 -as Suzukim a haveromnak évek óta 1.0 van. Szerintem az 1.3 jobb vétel mivel 4 hengeres kiegyensúlyozottabb a járása és erősebb a motor is fogyasztása sem több, akárhogy ütöttem az 1.3ast 6 liternél nem evett többet, imádtam mert csak tankolni kellett bele és az olajszíntet ellenőrizni. Az alkatrész olcsó hozzá, minden bontóban vagy a neten találsz hozzá bármit, csak az 1.3-at venném meg. Haverom 1.0 Suzukija olyan mint egy traktor... 3 henger harmatos.
"So say we all"
-
Polemius
senior tag
Nekem SpeedLink BattlePad XXL van, a keményebbik felületű (van egy puhább változata is), szeretem, régóta megvan.
Ez kb. 30x40-es.
Nagyon enyhén ez is pöndörödik (kb. 0,5-1 mm-t).Megteheted még, hogy egy üveglapot használsz. Egy ideig használtam régi monitorszűrő (emlékszik még valaki ezekre) üvegét, ami vékony, kicsit sötétített. Az biztosan nem pöndörödik.
Ráadásul egy jó egér úgy siklik rajta mind az olajozott istennyila (van valami bevonat rajtuk).
Viszont van néhány sajátossága: elég gyakran kell takarítani az üveget is meg az egér alját (nagyon gyűjti a koszt), kellhet alá valami mintás felület (asztal- és egérfüggő, egy szövetdarab is megteszi) és kemény, hideg felület (ez főleg télen kellemetlen).[ Szerkesztve ]
-
Ez ugye csak vicc?!
Éppen nyolc éves az MS (laser mouse 6000) egerem, egy fikarcnyi egérpadot sem látott, csak az asztal lapját. Köszöni szépen, nagyon jól van. A talpáról időnként le kell kaparni a koszt, más baja nincs.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veterán
Logitech mx rev egerem van 5-6 alkalommal használtam egérpad nélkül máris megkarcolódott a talpa ... szóval inkább használok egy jó kis egérpadot ami kényelmes ... működik nélküli is de jó ha van ... (mondjuk én napi 10-14 órát használom az egeret otthon nincs egérpad és 10 éves az egér
amúgy nem mindegy milyen anyagból van az asztal ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok