Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz Ted_Beneky #35749 üzenetére
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
-
Agyasima
őstag
válasz Atigepesz #35726 üzenetére
Egyrészt köszi a tanácsokat. Másrészt ennek a Vasmetálnak van pontosabb neve vagy címe? Mert ezzel a névvel nem sok okosat dob ki a gugli.
Harmadrészt meg lehet, hogy tudok valakit, akit érdekel a meló. (Engem is érdekelne, de max hétvégente érek rá.) Mindenesetre elküldtem neki az infót.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
-
-
Csak azért mert nekem annyira nem tűnik pénzes autónak, hogy arra fogjuk a tulaj hülyeségét Uh ez a parkolás pont arra példa h nem pénz függő
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Old fox
tag
Keresnék: DDR400-as RAM-ot.
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
-
-
-
őstag
Hali!
Eladó Gigabyte P35C-DS3R rev 2.0 lap, Intel C2Q Q9400 proci és Coolermaster Hyper TX2 hűtő.
Érdekel valakit egyben? Sör, csoki nem játszik.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
Szegeden hol érdemes forintot euróra váltani?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
gaborba81
tag
-
-
Rawulf
őstag
-
Atigepesz
csendes tag
válasz Agyasima #35759 üzenetére
A neve Vastermék kft Bakay Nándor u.29.Pontosabban az Unix új helyén volt régen és most h beköltözött az Unix oda ők átköltöztek egy ajtóval a körforgalom felé.Ennél pontosabban nem tudom leírni el kel menni oda és meg fogod találni.
Ne mindent a neten próbáljatok megtalálni sok felfedezni való van kint a szabadba is. -
Rawulf
őstag
Angry Birds:
-
macilaci78
nagyúr
Továbbra is keresek alternatívákat kis csatis Nokia telefon töltésére meglévő konnektoraljzat és nagy csatis Nokia töltő esetére!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rawulf
őstag
válasz macilaci78 #35789 üzenetére
Add el a Nokiát!
-
Jimmy8
senior tag
-
DarkByte
addikt
Autóhifi témában otthon van itt valaki? Elkezdtem nézegetni kocsiba autórádiót és gondolkodom rajta hogy két magassugárzót is vennék mellé mert a Felicia-ban a gyári hangszórók kb. a közép tartományt tudják átadni és ennyi (értsd se mély, se magas, szóval később majd valami kisebb mélyládát is szeretnék de ez most nem aktuális), kimondottan idegesít ha hallgatok valamit és a vokált vagy mondjuk hírnél a szöveget nem lehet érteni. Valaki meg tudja mondani hogy az ilyen magassugárzó set-eket hogyan kell bekötni? Kell ehhez valami hangváltó vagy csak simán párhuzamosan kötöm a közép hangszórókkal és működik? Nekem az lenne a logikus hogy minimum valami passzív hangváltó kell hozzá ami szűri a hangszóróknak menő frekvencia tartományokat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz DarkByte #35792 üzenetére
Kell hozzá. Ha egy komplett szettet veszel abban is lesz. Nézz körül mert lehet már elviselhető áron is venni rendes kétutas pakkokat amivel adják a váltót is. Ami viszont nagyon fontos h a magas hangokat irányból hallod, tehát nagyon jó helyet kell találnod neki, ami nem kis kézműves munkát fog jelenteni.
Az sem mellékes h a fej egységek jó része szintén tud hangot vágni. Ezért nem mindegy hogy milyen fejre lesz rákötve.[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Kell ,hozzá hangváltó , de van olyan amibe a csipogóba van integrálva egy kondi (2.2 mikrofarad)és van aminek a kábelébe.Amiről a kolega ír az az eset (hangváltó doboz) akkor áll fent ha egy komponens szettet vásárolsz.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
nap
addikt
gaborba81, bitpork: Köszönöm a tippeket!
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
fero02
nagyúr
Elég párhuzamosan kötni a mélyközép hangszóróval. Előtte viszont nem ártana megtudni, hogy ez konkrétan miféle magas (dóm, vagy piezo), mert ennek függvényében kell megválasztani a szűrő kondi értékét.
Így látatlanba azt mondom, hogy a 3.3uF nem lesz egy elbaltázott választás. Ha van lehetőség, akkor bipolárisat vegyél (vagy ha nem tudsz, akkor szólj és küldök postán). -
DarkByte
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Ebben az esetben set-et keresek amiben van mélyközép hangszóró, magas hangszóró és hangváltó.
Neten egyébként azt olvastam hogy nem tanácsos a magassugárzót pont fül magasságban saját magunk felé fordítani mert iszonyat ordítani fog: [link]
A beépítés az természetesen egy másik történet de van autóvillamosság szerelő a családban, szerintem valahogy megoldjuk[ Szerkesztve ]
-
Nekem egy hasonló volt a fábiámban és az alfámban is. Igaz nem a legolcsóbb, de elég szépen szólt. De van apródon is fent, még ha nem is azonos típus.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest