Új hozzászólás Aktív témák
-
GrotESC
aktív tag
Régebben írta itt valaki, hogy hogyan kell beállítani a Firefox-ot úgy, hogy kezdőlapként a gyakran nézett oldalak jelenjenek meg. Sajnos nem találom a hozzászólást. Elmondanátok újra?
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Rawulf
őstag
Igen.
Valahogy a középkori boszorkány-égetések jutottak nekem is az eszembe, egy kis kerékbetörés előjátékkal.
Nem is tudom, hogy mi a rémisztőbb. Az, hogy józanul csinálta, vagy beszívva. Ha azt állítja, hogy józan volt és tagadja a bűnösségét, az számomra a legnagyobb bűn a részéről."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
félisten
LÁZnak
LEGO -
LÁZ
addikt
válasz FoxiestFox #36713 üzenetére
, a SW kirakós elég nájsz
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #36695 üzenetére
A kresz szerint nem mehetsz úgy a belső sávba, hogy hirtelen más elé (főleg féktávon belül) mész. Sajnos az van, hogy ebbe bele lehet halni, más kérdés, hogy ennél az esetnél ki meg mikor okozta azt a mozzanatot, amiből a baleset lett...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
őstag
Egy biztos,hogy ebben az országban nem lehet se részegen sem drogosan sem több 100 fajta gyógyszer hatása alatt vezetni és ha valaki így tesz akkor az már eleve búnös és övé az egész balhé.
Üdv:Attila
-
veze
őstag
nem is kellene olyan autokat forgalomba hozni ami 200-al képes közlekedni
130 a megengedett a pályán, akkor ott a plafon és kész utána leszabályoz mind
egyből nem lenne annyi gyorshajtas, max 130 alatt
csak akkor mégkevesebb büntit lehetne beszedni sebességtullépésért. és az fontosabb mint az a pár ember élete -
Rick4
félisten
Ezt rég meg lehetett volna előzni 5km-enként section control kamerákkal, se rendőr, se rendőrautó nem kell, legfeljebb a küldöldiek után szalasztani.... Egy fénykép, és 300 ezertől induljon a bünti 30 helyett...
Van pár felvételem olyan szituról, amikor pályán, építés miatt 60-as táblánál mellettem 100 fölött mennek a köcsögök, fele magyar, fele nem. Simán megcsinálnám, hogy az autó marad, míg nem fizet. Na erre lenne igaz a "két hét alatt rendet teszünk" mondat...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
őstag
válasz macilaci78 #36723 üzenetére
A terepjárónak (mint a nevében is benne van) terepen a helye nem a közúton.Mehetne az autó pályákkal párhuzamosan futó földes utakon és ennyi.
Üdv:Attila
-
Rawulf
őstag
Többször is jártam már úgy, hogy még sehol sem volt a delikvens a járművével és nekiáll villogni, hogy ne csak 130-cal előzzem a kamiont.
Egyébként mindegy, mert van egy tanúvallomás és ha csak egy kicsit is jogállam még Magyarország, akkor elítélik ezt a szőke tyúkot. Remélem a börtönben lesz egy-két családos anya majd, aki szívja a vérét amiatt, hogy gyakorlatilag majdnem egy családnyi embert megölt.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
őstag
válasz Rawulf #36727 üzenetére
Én csak azt nem értem,hogy egy tovajt vagy rablót 3 napon belül bíróság elé állítanak itt meg húzzák az időt.
Hát ha megsemmisül valami bizonyíték vagy a tanuk "meggondolják" magukat?Vagy feledésbe merül 1-2 a nyomozás kezdetén fontosnak ítélt momentum?Rafkós ügyvéd 1-2 nyakatekert kérdéssel összezavarja a tanút és már meg is kérdőjelezik a szavahihetőségét.
Akár merről is közelítjük meg ezt az esetet valahogy se hogy sem akar itt stimmelni semmi sem.Üdv:Attila
-
nepszter1
addikt
Sziasztok esetleg nincs valakinek ismerőse aki a Gábor Dénes Kollégium mellet lakik közvetlen ? Mert sajnos a mobil net drága , a kolesz wifi van , de nincs ! A többi wifi meg ugye le van jelszavazva természetesen belefizetnék a netbe.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
-
-
Rawulf
őstag
PRO4-en nagyon durva film megy.
(Köpök a sírodra : 2010)"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz macilaci78 #36742 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
LordVader80
őstag
May The Force Be With You!
-
Rick4
félisten
válasz Rawulf #36727 üzenetére
Érdekes, én sosem járok így, ugyanis eddig mindig sikerült jól felmérnem, hogy van-e értelme kimennem, valami oknál fogva mindig pont úgy haladok, hogy tartom a tempómat, megelőzöm a lassabbakat, de közben sem fékezni, se túlzottan gázt adni se kell. Pedig én 100-110 között megyek a pályán.
-
addikt
Üdv!
Eladó egy Saunier Duval Opalia C 14E típusú fali átfolyós, kéménybe kötős rendszerű gázbojler. A készülék 2006-os vásárlású, hibátlan. Főbb jellemzői: elektromos(elemes) gyújtás, nincs őrláng, folyamatos lángszabályozás, ionizációs lángőrzés, füstgázszenzor, állítható vízhőmérséklet(25-50 C), 14 l/perc teljesítmény.
A hazai piacon kapható termékek közül az egyik legjobb minőség, jelenleg 78 és 84 ezer forint körüli árakon kaphatók az üzletekben.
A készülék azért vált feleslegessé, mert a nyílászárók cseréje miatt, a gázos hatóság csak villanybojler használatát engedélyezi a továbbiakban.
A készülék Hódmezővásárhelyen található.
Irányár:32.000.- Ft"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest