Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz v-paci #26598 üzenetére

    Szerintem ártól függetlenül számít, hogy mi mennyi, és bárkinek bármennyi pénze van, hülyének tartom, ha a lehetőségek közül a feleslegesen drágábbat választja, amikor ugyanazt megkapja olcsóbban.
    (Ismerek pár gazdag embert, és egyáltalán nem jellemző rájuk, hogy feleslegesen fizessenek a semmiért akár csak +1 fillért is. Luxus órák árából nem véletlen lehet akár a Váci utcán lévő bemutató boltban is alkudni...)

    Nem ítélem el jobban a szürke seikot mint a szürke luxusórát. Szimplán vásárlói szemszögből nézem, ahol nekem nincs kötelességem vizsgálni, hogy kitől veszem, és engem nem fognak megbüntetni, ha adócsalótól veszem.

    Garancia meg szerintem egyéni kérdés, hogy kinek ér meg +30%-ot a garancia megléte, vagy ki az akit inkább nem érdekel.
    Arról még nem hallottam, hogy bármely luxus óránál is a gyártó fizetne bármilyen szervizt. Ha 1-2-3 éves gari időn belül meghibásodik akkor ok, de 3-5 éves "rendszeres" karbantartás már zsebbenyúlós.
    Attól meg hogy külföldről származik egy óra, az nem feltétlen azt jelenti, hogy ne lenne rá gari. Ez leginkább itt a balkáni Magyarországon jellemző, hogy külföldi garit nem fogadnak el, és eléggé márka/cég függő.

    [ Szerkesztve ]

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák