- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz Miamiquake #26401 üzenetére
én meg korábban sose vettem le alváshoz az órámat (kb 2 hónappal ezelőttig), mostanában kezdtem rászokni, hogy levegyem...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
csabulaxi
senior tag
válasz Miamiquake #26401 üzenetére
Soha, de soha nem vettem le az órát a kezemről, se alvás, se fürdés, se meló esetén, csak ha nem fért be a kezem valahová és fallabdázás közben, no meg szex közben mert a fémcsat tépte a hosszú hajat.
Azután pár éve egy természetgyógyász javaslatára éjjelente leveszem, szerinte rontja a keringést, ha hosszú távon valamilyen testrészt körbezár a fém, pl. nyaklánc, karkötő, fém óraszíj, hiába titán volt az óra és a szíja.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Miamiquake
aktív tag
válasz csabulaxi #26403 üzenetére
Olyan szinten zavarna hogy elképesztő, és rettegnék mikor csapom nyakon a párom vele (még eltörik a zafírüveg az állán)
A 300 méteres Diver karórámban még kezet se mertem mosni, mert mi van ha...
csabulaxi: A mocskos részletek nem érdekelnek!☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
seiko
senior tag
Majdnem állandóan rajtam van az órám.
-
WiZARD
addikt
válasz Miamiquake #26404 üzenetére
na a víztől se óvtam soha se egyiket se.
(eddig, mióta lett bőrszíjas azóta, az nem megy vízbe, na meg mióta a seikot próbálom beszabályozni, azóta az se megy, addig amíg be nem állítom, és le nem nyomáspróbáztatom )
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Szizol
tag
válasz Miamiquake #26404 üzenetére
Na azért diver órát kézmosástól óvni...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Szizol #26407 üzenetére
én imádom ezeket a szépségeket és számomra értékesek, baszus tényleg nem merem na, minden egyes korona kihúzáskor a torkomban a szívem nehogy nehogy tönkremenjen a menet...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
macikos
addikt
válasz Szizol #26407 üzenetére
"-Milyen órád van?
-Rolex Submariner, 300 méterig vízálló, a világ egyik legjobb búvárórája.
-Na és strandon, kézmosáskor, stb. rajtad szokott lenni?
-Hülye vagy? és ha beázik???"Ezért vicc az összes búváróra. Ki használja ki? Senki. Ember nincs aki 300, de még csak 100 méterre is lemerülne. Ha mégis, akkor búvár az illető és nem Rolexben fog merülni. De még számtalan hasonló dolog van ezeken az órákon. A búvárlünettát ki használja közülletek a való életben, de tényleg?! Tachométer a másik.
Semmi haszna, a lényeg hogy benne van.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz macikos #26409 üzenetére
Egyszer rám szóltak a moziban, hogy ne tekergessem az órámat, mert zavarja őket. Ez egy casio lünetta volt.
Múltkor meg a Monster lünettája nem akart mozdulni sehova sem. Leizzadtam, de aztán bőrszíj ide vagy oda (Bálinték szerint nem kamu a 100 m-es jelölés nyugodtam vihetem vízbe) azzal zuhiztam és láss csodát elindult.Amíg nem voltak gps-ek a tachymeterrel mértük ki a kocsik végsebességét.
Ennyit tudott a Fiat Bravám 1,6 benzin 103 LE."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok betenni linket vagy megírni, hogy a bőr óraszíjaknak mik a méretei? Gondolok itt az S az M és az L hossz-méretekre. Biztos adatok kellenének, mert találtam két helyen is, de mindkettő más-más méretet ad meg. Az egyiknél például az M-es méret csak akkora mint a másik helyen megadott S méret.
-
Misi1979
őstag
újabb önérzetes replikáns
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
jookomak
őstag
válasz Misi1979 #26422 üzenetére
Igen, ez ütött nálam is. Már több helyen olvastam (hála szorgos ténykedésednek az aprón), hogy a drága órák mellé adnak egy replikát is. Na de hol, ki, mikor, melyikhez?
Amúgy ha van valami, amit totálisan nem értek, azok a drága, komolyabb hamisítványok, esetenként ETA stb. szerkezettel. Ezek a szarok annyiba kerülnek, mint egy normális Tissot, Certina, stb. Azt is megnézik az emberek, nem kell kamurollert venni.
Mert hogy van olyan balga valaki, és filléres kamut vesz, azt jobban megértem. Na de több száz dollárért kókányt... -
Dida104
tag
válasz jookomak #26425 üzenetére
"...Azt is megnézik az emberek..." Hát, én magamnak vásárolok órát, nem azért, hogy mutogassam. Effektíve lesz@rom, hogy másnak tetszik-e, vagy sem (bocs, kicsit durván fogalmaztam). Szánalmasnak tartom azt, mikor valaki a magára aggatott cuccokkal akar kitűnni a tömegből.
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Holnap lesz 3 hete, hogy megvan az Orient Ray karórám! Biztosan emlékeztek rá, mielőtt megvettem volna, szerettem volna élőben megnézni, azonban Debrecenben sajnos nem sikerült. Végül "kockáztattam", és megrendeltem. Nem csalódtam. Élőben eszméletlenül szép ez az óra! Ráadásul elég jó áron sikerült beszereznem, hiszen 30 ezer Ft-ért kaptam meg az órát, eredeti dobozt, 2 év garanciát, számlát, valamint a szállítási költséget is tartalmazta az ár.
Nagyon szeretem az új "családtagot", viszont nagyon féltem is, mivel az üveg nem zafír, tudom hogy könnyen karcolódik. A fém szíj nagyon kényelmes (eddig kizárólag bőr szíjas órákat hordtam, a fém szíj újdonság számomra), eleinte nehéznek éreztem az órát, de az utóbbi 3 hétben már megszoktam. Az óra szíja nagy volt, ezért munka után elvittem egy óráshoz (mint később megtudtam, Orienteket is árul, de a Ray-t sajna nem, ráadásul egy szép Tissot befigyelt a karján...), aki kemény 450 Ft-ért beállította a szíjat és az időt is. Kérdeztem tőle is, hogy mit szól az új órámhoz. Azt mondta, hogy véleménye szerint a Seiko jobb, de az Orientekre sincs panasz. Kérdezte hogy mennyiért vettem, mondta, hogy 30-ért nem volt rossz, de 26-ért Seiko automatát tudott volna adni...
Végül is teljesen mindegy, az Orient órámmal tökéletesen meg vagyok elégedve. Még várok egy hetet, és 1 hónap "bejáratás" után megnézem a pontosságát. Természetesen azzal tisztában vagyok, hogy olyan pontos mint egy kvarc sosem lesz, de nem is ez a lényeg egy automata óránál.
-
Dida104
tag
-
Dida104
tag
-
Szizol
tag
A múltkor belinkelt Orient világos számlappal. Ezt a sorozatot nagyon eltalálták.
-
pohár
félisten
válasz Szizol #26440 üzenetére
zafírral jobb lenne
Tenken... uh, de szép óra, kár hogy el kell adnod
mi ennek a piaci ára mostanság?[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tenken
őstag
Sajnos ma este beütött a balszerencse nálam és bár nem szívesen, de lépni kényszerülök.
Van egy ilyenem, amit a karácsonyi szezonban szerettem volna eladni, de most úgy alakult, hogy nem nagyon van időm a kivárásra.Mivel kedvelem ezt a fórum közösséget először itt nektek ajánlom fel. Legyen az én szerencsétlenségem, valaki haszna közületek. Ha tetszik az óra valakinek írjon bátran, egészen biztosan megegyezünk. Személyesen is meg lehet tekinteni BP-en mindenféle kötöttség nélkül.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
bkca
tag
Vki erre tudna válaszolni?
Más: hogy szokták nevezni az ilyen alakú óratokot? Erre is azt mondják, hogy tonneau?
-
TimeCenter
tag
Általában:
Ha a nemzetközi garanciajegy szakszerűen van kitöltve és szerepel benne magyarországi szerviz elfogadják.
Buktatók:
1. Csakis a garanciajegyben leírtak vonatkoznak az órára. Ez legtöbbször csak az óraszerkezeti garanciát tartalmazza, pl az elemét, akkumulátorét nem.2. Mivel le van írva általában a nemzetközi garjegyekbe, hogy csak számlával vagy blokkal... együtt érvényesek, így csakis azzal együtt érvényesek. Ez főleg az amerikai vagy a távol-keleti internetes áruházakból csomagküldővel vagy postán "okosan" rendelt esetén lehet probléma.
3. Kitöltetlen garjegy. Egyértelműen le van írva általában, hogy csak a teljesen kitöltött garjegy érvényesíthető.
Ez utólag talán pótolható, de macerával jár. -
freddyreal
csendes tag
Valaki ismeri ezt a márkát?
Mathis MontabonMilyen szerkezetet használnak? (Úgy láttam talán valami sajátot)
Megérik az árukat? 400 ezer körül árulják általában -
freddyreal
csendes tag
válasz freddyreal #26447 üzenetére
Természetesen a megérik az árukat dolgot relativ értelemben gondoltam
-
seiko
senior tag
válasz freddyreal #26447 üzenetére
Ahol egy kronográf segédszámlapjai a hónapokat, a hét napjait, és a 24 órát mutatják, ott felmerül a gyanú, hogy a hangzatos név, és a látványos tok kínai szerkezetet takar!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest