- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz SI-ZO #207956 üzenetére
Ehhez szerintem nehezebb olyan szíjat találni, amivel rosszul néz ki, mint olyat, amivel jól... jön a nyár, legyen piros!
-
futizoli
tag
válasz Polarstar #207954 üzenetére
Remélhetően a napokban érkezik hozzám egy újdonság, meglepő, igencsak megosztó formával..
Most ezzel a Bajkál bezel-el bohóckodom, de valószínűleg maradok a tök acéloknál.
Valamint egy mostanáig nem 'próbált tokot várok, amit eddig a 18-as tokfül távolsága miatt élből elutasítottam.
Néha magamon is elcsodálkozom, mennyire változik az ízlésem. Ördögi kör ez az órabuzulás... -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Ilyen stílusú óraszíj kapható valahol hazánkban?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz fagyalllo #207943 üzenetére
Nekem nem sikerül jelet fognom Etele úton. Panel, É-D -i ablakok. Mindkét oldalon szemben toronyház, tetején mobil átjátszó antenna-erdővel. Gondolom, ezek zavarják a vételt. Pedig a legjobb vevőjű órámmal is próbálkoztam [link], de az antenna szimbólum üres maradt jelvétel közben. Pedig jó kis óra, 11 éves lesz júniusban.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
válasz futizoli #207960 üzenetére
Nagyon hetvenes évek mindkét óra ezzel a lünettával. Bejönnek!
Én a nagy kedvencemre vadászok továbbra is a Poljot sport mellett...Ez pedig a Amphibia Compressor. Szerintem igen eltalált óra ez is. Nem is tudom, hogy sikerült nekik a SuperCompressor formát és a dupla koronazáras kompoziciót licenszelni - de nagy köszönet nekik. Szerintem sikerült maradandót alkotni.
Ellenben egyik ismerőssel beszéltünk, hogy milyen lehet a arany-acél búvár. Kerestem neki egyet. Fel nem merült bennem ez a márka, és igen meglepett a kivitele. Nivrel! Ez bizony mehet a vízbe és ott egy kis csavar a számlapon! Bevallom, nem nagyon láttam ilyen kombót, de ennek passzol a kivágás a számlapon - amit én kifejezetten nem kedvelek. Itt valahogy nem kérdőjelezem meg, hogy ott van.
Ami arany, az bezony 18k arany. Semmi PDV franc.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
marec1122
senior tag
válasz dzsi23 #207962 üzenetére
mivel óra már megvan hozzá és nem a végetlenségnek vannak tervezve, elég a szíj egyébként tudom hogy nagyon extra kérés, de olyat próbálok keresni amibe van ez a töltelek ami vastagítja a nato szíjat a két varratt között középen. A képen is látszik hogy a szíj legalább 2-2,5 mm vastag.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hol lesz a holnapi börze a két hotel közül?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Sungoo
addikt
Ha van valakinek tapasztalata a Kóreai Tisell webshoppal kapcsolatban, megkereshetne privát.
Polarstar : Corinthia. Vagy abból van több is?
[ Szerkesztve ]
-
B42 ISS
csendes tag
Sziasztok!
Ebay-en rendelt már valaki órát Japánból?
Gondolom ÁFA és VÁM ugyanúgy játszik mint az USA-ból rendelésnél (mivel Unión kívül)?
Csak olvastam olyat, hogy néha nem kell fizetni rá. Az hogy lehet?
kb. 240 ezer ft lenne az érték.Ezt szíjja, ezt meg szoríjja Kend!
-
nebancsa
senior tag
Nemrég szert tettem panda citizen 2100-re. A kinézete nagyon tetszik. Vannak azért hiányosságai, nem öröknaptáras, és nem tud különbséget tenni délelőtt és délután között, így kétszer ébresz egy nap. Akárhogy napoztatom teljesen maximumot mégse mutat a töltésjelző. Gondolom az akksija már nem 100%-os. Pozitívum, zafír üveges, a lume nagyon erős, 12 órás stopperje van, bár ezt valószínű nem fogom kihasználni.
-
Misi1979
őstag
válasz Polarstar #207967 üzenetére
Milyen két hotel közül? Egyébként www.chronomeeting.hu
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
fagyalllo
őstag
válasz raziel01 #207948 üzenetére
Korábban több Seiko 5 zafíros órát posztoltam, az üveget innen szoktam rendelni: [link]
A te órádba 30 mm átmérőjű és 1,5 mm vastag illik szerintem, az egy kicsivel vastagabb a gyárinál.dzsi23: Sétálni? Akkor nagyon közel lakhatsz! Sokat nézegettem már ezt az órát, jó áron adják.
5-ös kezelő: Etele, 7. emelet, délre néz, éjszaka ablakban mindig sikerül, napközben változó.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dzsi23
addikt
válasz marec1122 #207965 üzenetére
Képek alapján nem mondom 100%-ra, de mintha ezekben lenne egy kis tömés (persze, nem hazai, de hamar ideér). Ez pedig az eredeti Seiko szíj.
Egyéb:
És ha már "hamar ideér"; megjött már valakinek a paratrooper? Az enyém megjött tegnap, de a munkahelyre rendeltem, és tegnap pont itthon voltam, így csak hétfőn jutok hozzá.(#207966) KelemenUhr:
Érdekes, mert az új Deep Blue Master 1000 2.5-nél még a nevében is jelölik a 60 órás (2.5 napos) járástartalékot. Akkor nem tudom, milyen hibrid lehet a tied.(#207969) nebancsa:
Köszi, neked pedig grat a pandához! Ha minden igaz, 2018 januári (81xxxxxxx).(#207973) fagyalllo:
[ Szerkesztve ]
-
torogyuri
aktív tag
Van egy Casio Edifice EFM-502 órám gyári kaucsuk szíjjal viszont ez tönkrement és mindenhol azt az infót kaptam hogy 4-12 hét mire megérkezne az új szíj a gyártótól.
Ezért inkább úgy döntöttem hogy nem kell nekem a gyári szíj.
Tudtok esetleg ajánlani hozzá esetleg bőrt is ami nem nézne ki rajta hülyén a különleges kialakítása miatt? Esetleg egy webshopot ahol nagy a választék? -
rbalint88
addikt
-
marec1122
senior tag
válasz dzsi23 #207975 üzenetére
mivel kicsit sokallom a gyári árát tetszik ez az előbbi is, csak nem tudom milyen szín lenne harmonikus az órával. Még ebben esetleg segíthetnétek, mert nincs túl sok szín ahogy nézem.
Egy seiko prospex kinetic gmt sun061p1 óráról van szó és hát elég speciális a szín.óóó bár ahogy nézem ezek max 22mm esek és ehez az órához 24mm a szíj.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz rbalint88 #207977 üzenetére
Nekem nagyon beváltak azok a natok, 5-öt biztos rendeltem már.
(#207976) torogyuri:
"a különleges kialakítása miatt"
Nem látok különlegességet a kialakításán, sőt, a lehető legegyszerűbb: két tokfül között egy rugós stift. Vagyis szinte bármilyen szíjat rakhatsz rá, csak nem fog a tokra simulni/illeszkedni, mint a gyári kaucsuk.(#207981) marec1122:
Barna szíj biztos megy a barna órához, de én a terepszínűt raknám rá.
Szek.: Ja, 24mm, akkor tárgytalan.[ Szerkesztve ]
-
ElRamos
tag
Íme egy 2012 novemberében vásárolt Orient Ray 1, frissen szervizelve, zafír üveggel.
A zafír üveget a crystaltimes-ról rendeltem tömítéssel együtt. Az órás, aki a szervizelést, illetve az üvegcserét csinálta, azt mondta, hogy ez a tömítés nem jó, ezért az eredetivel kellett dolgoznia, vagyis az maradt az órában. Vízállósági tesztet csinált, az rendben. Létezik ilyen? Jártatok már így?
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz torogyuri #207986 üzenetére
Ugyanannyira nézne ki hülyén, mint bármelyik másik hagyományos csatlakozású órán... semennyire. De vegyél egy párszáz forintos szíjat, próbáld fel, és ha tetszik, vehetsz egy jobbat is. Vagy megveszed a gyárit ebay-en, mert ott most is van raktáron.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
NemMo
őstag
Szerintetek egy Tissot kvarc óra 100-140 ezerért belül ugyanazt tudja, mint egy 40 ezres kvarc és csak a nevet fizetem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest