- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Andras.Vfx
tag
Ő a legújabb szerzeményem, kb két hete van meg és imádom! Jól néz ki a képeken is de eskü hogy valamiért élőben sokkalta szebb. Nagyon vagány ez a dizájn, az egyetlen szépséghiba hogy nem zafíros de mivel nagyon mélyen van az üveg gyakorlatilag nem is lehet megkarcolni, a bástya lünneta védi.
Egyébként majd később próbálok készíteni vizes képet is, mert ha víz alatt van és egy picit meg van döntve az óra akkor olyan optikai hatást kelt, mintha 2 centi mélyen lenne a számlap a mutatok pedig térben látszanak benne!
-
titán
válasz K.Andras.Vfx #207751 üzenetére
Jesszus mekkora!
-
SOAD19
addikt
Meddig tudod kitartani a kezed? Erős ember versenyen szokott lenni petrencés rudas erőpróba. Simán ki lehetne váltani a rudat, ezzel az órával.
Szép, férfias óra, használd egészséggel![ Szerkesztve ]
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz Lauda #207752 üzenetére
53 mm.
SOAD19: Köszi! Nyilván azért van súlya, egészen pontosan 178 gramm ez a bestia, de én alapból szeretem ha érzek egy órát a kezemen, szóval még belefér.
Egyébként multicolor színekben foszforeszkál, ha jól fel van töltve nagyon állat módon világit :
(Ez nem egy saját kép a fényképezőm nagyon szemcsés képet csinál sötétben, nem tudtam lőni róla egy rendeset... )
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Erre már fegyvertartási kell.
-
speedernet
aktív tag
Elég állat. Elégedett lennék én is vele.
-
Empsepo
senior tag
Ez hordható a mindennapokban?
Brutális méretű óra.
Mondjuk most jön a nyár, ilyenkor talán működhet a dolog.Nem semmi vekker.
-
vzsryl
nagyúr
-
pulutodurumo
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem tavasszal, nyáron mindig megjön a kedvem a feltűnő, nagy méretű órákhoz. Egy színes nyári pólóhoz, inghez megy egy extravagáns óra. Ősszel, télen pedig az ingujj alá simuló mandzsetta barát modellek izgatnak. Ez gondolom nem csak velem van így.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
@mriya@
őstag
válasz K.Andras.Vfx #207754 üzenetére
Még szerezni kellene egy hozzá passzoló fém szíjat, és azzal együtt megmérni a súlyát!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Empsepo
senior tag
válasz K.Andras.Vfx #207761 üzenetére
Igazad lehet.
De majd hosszú távon dől el, hogy mennyire kényelmes, mennyire hordható. -
Talala
senior tag
Mennyi lehet a reális ára manapság egy használt Citizen AS4030-59E órának? patika állapot
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Empsepo #207764 üzenetére
Ez kb. így van....viselve válik nekem a mudmaster járt így, vagy is mennie kellett a háztól. A mérete miatt, csak nagyon korlátozottan tudtam viselni, és inkább a vastagsága zavart, na meg hogy mindig elfordult a csuklómon.....érdekes mert a GST B100-al márt nincs ilyen problémám és szívesen is hordom.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Ruszki
senior tag
Tegnap betettem a kosárba egy pár dolgot, el is jutottam a fizetésig és nem tudtam eldönteni, hogy legyen vagy ne legyen nyomon követés! Úgy döntöttem, hogy nem. Aztán nem rég nézem az e-maileket és kaptam egy levelet, amiben egy 15%-os kedvezményt ajánlottak fel, ha 48 órán belül megrendelem.
Szóval megrendeltem!Ezek jönnek:
1x PVD Zulu Strap 3-ring Black and Gray James Bond - 22 mm
1x Quick release spring bars - 22 mm, 2 pcs
1x SEAL Strap "James Bond" - 22 mm
1x Paratrooper Strap "James Bond" - 22 mmHa itt van a csomag majd teszek fel képeket!
MDV-106-1A és CASIO Super Illuminator MTD-1079D-1A2 Leginkább ezen a két órán lesznek a szíjak!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
nagyúr
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz @mriya@ #207763 üzenetére
Marha jó és kényelmes ám azzal a kaucsukkal, olyan mintha rá lenne öntve a kezedre. És szerintem jobban is néz ki mint fém szíjjal amihez ugye még adapter is kell, és szerintem nem megy hozzá a fül... Marha jó, hogy fülek nélkül magához az óratokhoz kapcsolódik a kaucsuk.
-
Csari93
aktív tag
válasz Polarstar #207772 üzenetére
Nekem most ő a favorit, youtube videókon nagyon szép. Teli lume számlap.
Cheapestnato 15% kuponra ne várjatok emailt, OMEGAFORUMS kuponkóddal működik, vagy bedobsz még egy olcsó szíjat és akkor jár a 20%. Emiatt vettem anno lukacsos tropic szilikon szíjat, 7 dollár, nem volt még semmin de pokoli jó anyaga van, várom hogy valamire passzoljon.
Viszont minden szíjon van 20% tax is, így ha veszel 5 órát, emiatt kapsz 20% kedvezményt és ingyenes szállítást, még akkor is névleges árat fizetsz, olcsóbban mint a kiírt ár szerintem nem lehet kijönni, csak drágábban.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném.
Erről a werkről mit érdemes tudni:Technosablier Caliber MD3G
Előre is kösz!
"there are more jacks then one at the fair..."
-
marquuard
veterán
Ezt az Orientet néztem ki öltönyórának, benne Orient Cal. 48743. Ez ismert szerkezet? Mondjuk egy 4R35 workhorse-hez viszonyítva megállja a helyét? Nem sokat találtam róla.
PSN ID: marquuard
-
-
speedernet
aktív tag
válasz dzsi23 #207787 üzenetére
Üdv urak.
Úgy néz ki kezd be állni a Mako 3 sietése.
Április 26 óta van használatban és most 6 nap alatt szedett össze 56 másodpercet.
A kezdeti napi15-16 hoz képest ez javulás.
Nem tudom hogy vigyem e szabályoztatni vagy éljek vele együtt.
Igazábol nem zavar annyira de ott motoszkál hogy akár lehetne pontosabb is, ha lehetne... -
pulutodurumo
őstag
válasz speedernet #207788 üzenetére
Szerintem még ne. A napi 10 mp+ teljesen elfogadható. A nyári melegben, aztán ősszel, télen úgyis kicsit máshogy fog járni. Ha nagyon piszkál a dolog, keress olyan pihenő pozíciót neki, ahol késik.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #207789 üzenetére
"keress olyan pihenő pozíciót neki, ahol késik"
És közben erősen remélje, hogy nem talál olyan pozíciót. -
Jenne
őstag
válasz marquuard #207786 üzenetére
Szia!
Nekem volt egy ideig egy ilyen Orient automatám.
Előkerestem a jegyzeteimet és megtaláltam, hogy milyen werk volt ebben az órámban. (leírtam magamnak anno) Egy 46U40 automata kaliber tette a dolgát az órában, ami az Orient saját fejlesztése és szerkezete. Órásom mondta ezeket (nem én akarok okos lenni), amikor megnézte az órát. Nem volt másodperc stop és koronáról sem lehetett húzni az órát. Többszöri próbálkozás után végül aztán műszeresen csak sikerült szépen beállítani. A gyári pontossága, amikor megvettem az napi 12 másodperc volt.
Beállítás után napi 2-3 másodperc sietés a kézen, majd estétől reggelig ezt vissza is késte. Sajnos ha jöttek a melegebb nyári napok akkor ezt az értéket nem tartotta, többet sietett de nem tudta mindet visszakésni éjjelente.
Nagyon finoman húzott a rotor és (szintén órásom szerint) legalább annyira hatékonyan vagy még talán jobban is mint a híres ETA-2824-es szerkezetek. Nálam ez az óra 40-42 órát pontosan elment és csak utána kezdett el jobban sietni, amikor már a vége felé járt a járástartaléknak.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
speedernet
aktív tag
válasz pulutodurumo #207789 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsot.
Akkor még várok vele.
Figyelem tovább. Olyan poziciója van ahol számottevően nem siet de késni nem késik.Más:
Urak adott egy szíj.
Ma jött meg, azt hiszem át vertek.
12 dollárért vettem valódi bőrként.
De ez nagyon gyanús nekem.
Szerettem volna egy barna bőrt elegánsabb viseletnek de ha nem valódi akkor nem használom.Azt nem tudom így mit lehet belőle látni 😀
A vizet nem szívja be, ragasztó szaga van, meg nem gyújtottam. -
fagyalllo
őstag
válasz speedernet #207793 üzenetére
Nyomokban állati szövetet tartalmaz, de ez a sokkal drágább szíjakra is igaz.
Ha valóban valódi bőr kell, sokakkal együtt tudom ajánlani: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
törölt tag
válasz speedernet #207795 üzenetére
Keresd meg itt privátban.
-
burjois
csendes tag
válasz speedernet #207793 üzenetére
Nem vertek át, a látható felület bőr, esetleg belül lehet töltelék anyag, de az a sokkal drágább szíjakban is van.
.....gusztus dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs