- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz Veron #207894 üzenetére
Egylátalán nem passzol hozzá az a bőrszíj.
Fontos, hogy legyen szűkülése a szíjnak, sztem annak, amit rátettél, annak nincs, legalább nem észrevehető, és a másik, hogy vékony, finom órára vékony bőrszíj passzol. Ez nem az.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
Veron
addikt
Köszi újfent.
A referencia az nagyon jó választás volt, azóta is tetszik - mondjuk egyszer el akartam adni, de meggondoltam magam szerencsére.
Az Orionnak nem íves a füle, abból talán a 33-as lenne megfelelő méret, viszont maga a Tangente szerintem szebb.
Sajnos csak ilyen szíjat tudtam rátenni, a stílusa ellenére a színe szerintem pont passzol az órához."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
MARVEL
tag
Üdv, kisméretű chronograph órát vennék, olyan 30-50 ezer körül, a szerkezet tekintetében mecha quartz vagy automata érdekelne.
Nem tudnátok ajánlani valamilyen modellt?
Köszönöm. -
dzsi23
addikt
válasz Alpachino #207906 üzenetére
"nem szeretjük a divatórákat"
Igen, ezt észrevettem. Érdekes egyébként, hogy néhány óramárka elismertebb, mint a divatmárkák, annak ellenére, hogy csak tokoznak, rányomják a nevüket, és a divatmárkákkal ellentétben saját dizájnra sem futja. Nemrég fagyalllo is elismerően beszélt valamelyik Calvin Klein óráról, nálam is megfordult már pár Fossil, és mind korrekt, masszív, megbízható szerkezetes volt. Az egyetlen, amibe (általában) bele tudok kötni, az a bolti ár, amiért sokszor már Seiko is kapható, de jó áron nincs velük gondom.
És ha már rádiós Citizen és Fossil, pont ma érkezett meg a rádiós Citizenem, tegnap egy pedig Fossil automata (8N24-gyel). Utóbbi még nem biztos, hogy marad, szal nem dobok be képet (nehogy burkolt hirdetéssel vádoljon valaki ), de a Citizenről lövök majd délután.
-
Csari93
aktív tag
válasz MARVEL #207907 üzenetére
SNDA57 / SNDA25? Se nem mecha se nem mecaquartz de előbbiből szerintem a normális kínai kínai-orosz is drágább, utóbbiból is (én) csak nagyobbat és drágábbat ismerek.
Az SNDA nem nagy, optikailag kicsi, jó lume, van hozzá aftermarket zafír ha kell, árba belefér.www.flickr.com/csari
-
Alpachino
veterán
válasz dzsi23 #207911 üzenetére
Persze, mivel a Calvin Klein Svájci ( swiss made) Swatch Group ugyan úgy mint pl. a Certina, Tissot....
...és igen.... az én Calvin Klein Highline K5M311D1 órámról
Igazából a divatóráknak az árát én sem tudom hova tenni, mivel már bőven lehet kapni pl. fossil árában egy casio-t, de egy citizent is el lehet csípni.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Egy ilyen óráról érdeklődnék:
Tudom divat... asszonynak ez tetszik.
Vállalható minőséget vajon hozza?
Ára alapján kéne neki.
A szerkezet biztos kínai filléres de remélem a megbízhatóbb fajtából.
Idővel ez a kék bevonat mennyire fog kopni?
Ütni vágni nem fogja max az asztal ér hozzá írás, egér mozgatás közben.Köszönöm szépen
-
Empsepo
senior tag
Tegnap volt élőzés: [link]
Kronometer. Sok sok érdekesség.
-
dzsi23
addikt
válasz Alpachino #207913 üzenetére
Nincs azzal bajom, ha valaki 10-20-30 ezerért divatórát vesz, ezen az áron változatosabbak dizájnban, mint a Casio, és ha tetszik valakinek, miért ne. Persze, ne egy 200 forintos kínai szerkezet döcögjön benne. Ezen az áron kapható Lorus is, de pl. a Fossil is hozza (kb.) azt a minőséget (Seiko-csoport ide vagy oda, találkoztam már selejtes Lorus-szal, nem véletlenül olcsóbb, mint a Seiko). 30k felett már más a helyzet.
(#207915) speedernet:
És itt is van egy túlárazott darab.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz dzsi23 #207917 üzenetére
Kb. én is itt húzom meg a határt a divat órák árazásában max. 30K, legyen az bármely fossil, armani, police....stb. E fölött már tényleg pénzkidobás....Pl. a 100k-ért kínált 15 dolláros miyota Armanikat sem tudom hova tenni
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
dzsi23
addikt
Nos, nem felhőtlen az öröm, ugyanis a Citizen (H145 szerkezet) nem reagál semmire. Kiraktam 10 perce az ablakba töltődni, hátha feléled. Persze, esélytelen, hogy a nap előbújjon ma, így sok idő kell neki.Hoppá, mire ezt a 2-3 sort leírtam, mégis előbújt a nap, és a másodperc mutató is elindult. Egyelőre 2-esével lépeget. Valszeg nem sokáig tart a napsütés, de most már azért bizakodóbb vagyok.
-
nagyúr
válasz speedernet #207915 üzenetére
Te jó isten hová tetted a szemedet!
Hogy néz már ki az az óra! - Azon kívül, hogy igazi kétpálcás vurslikivitel.
Valami szebb: ez a mostani hátterem.. Kurvaszép.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
s4tch
veterán
Van egyáltalán tartós pvd/dlc?
-
s4tch
veterán
válasz pulutodurumo #207926 üzenetére
Úgy értem, olyan létezik-e, amire nem kell hímes tojásként vigyázni? Akárhány pvd bevonatos, használt órát láttam, mindegyiken volt néhány olyan karc, ami alól kikandikált a nyers acél...
Egy ilyet szívesen lőttem volna, de nem bízom a bevonat tartósságában: -
Csari93
aktív tag
válasz s4tch #207927 üzenetére
Egy ilyet PVD nélküliben még mindig szívesen lőnék, ha nem fogyott volna el.
Tudtok hasonló mint számlapos óráról? Gyönyörű szerintem.www.flickr.com/csari
-
Deskdiver
senior tag
válasz s4tch #207927 üzenetére
A visszajelzések alapján is és általánosságban is minden órabevonat kopik, karcolódik.
Léteznek tartósabb megoldások ,de többszörösébe kerülnek mint a Traska.
Nyilván kissé marketing szagú, de a Squale bevonata ott készül ahol a Berettáé. Tartósnak mondják.
Damasko Damest bevonat szuper kemény. Legalább két tucatszor cseréltem rajta szíjat és néha megcsúszott a szerszám vagy a stift ami normál esetben karcot hagy maga után. Nem sikerült összekarcolnom.
Sinn bevonatok is több pofont bírnak el mint az átlag.
Személyes véleményem viszont az ,hogy egy kis kopás és karc csak karaktersebbé teszi ezeket a fekete bevonatos órákat. -
s4tch
veterán
válasz Deskdiver #207929 üzenetére
A Sinn tegiment bevonatáról olvastam sokat, az klassz lehet. Csak annyi problémám van vele, hogy általában nagyok a Sinnek, nekem az 556 jönne be, az viszont pont nincs feketében.
Durva ez a Heuer, a fekete-piros különösen erős kombináció. (Ez a Citizen már jönne haza, ha nem 44, hanem ~40 körüli átmérője lenne.) Tiéd?
-
s4tch
veterán
válasz Deskdiver #207932 üzenetére
Köszi, hogy említetted a Damasko bevonatát! Új kedvenc:
-
enaheli
csendes tag
a Barton watchband oldalon jövő hét keddig 20 százalék kedvezményt adnak MEMORIALDAY19 kóddal...akit érdekelne.
KNOW Jesus = know life but NO Jesus = no life !
-
zoarden
tag
Arany Rolexet ajándékozott Lauda a megmentő versenyzőtársának 1976-ban.
Vajon melyik lehet?[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
dzsi23
addikt
Az ország legkeletibb szélén mennyire veszik a rádiójelet a Citizenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest