Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsabee
csendes tag
Hát akkor nem tudom.Eddig bal oldalat a szellőző részénél hallottam,hogy megy most csak ha oda hajolok és a levegő is gyorsabban jött a gépből.
Most pedig középen hallom a ventit jóval halkabban,mert eddig a másik hang elnyomta.Hozzáteszem mindezt egy csendes szobában.És ez már 1.5 órája így megy.
Amit everest mutat,de már felraktam az újabbat az avast64-et 98%-ban 2400 változatlanul a venti sebesség.Tehát ha csak 1 venti van a gépben ami ugyanazon a sebességen megy mint eddig a szellőzőn is gyengébben jön ki a levegő mint eddig a ventillátor hangot is máshonnnan hallottam,mint eddig ebből arra következtettem van egy másik venti ami kivezeti a hőt.
Szóval nem tudom mi és hogyan történt,de most már nem hallok hangokat
-
Flam
aktív tag
válasz
spyduck #4503 üzenetére
Friss sony winfos telepites utan nekem is hangosabb volt. Egy program porgette a gepet ha jol emlekszem valami windows update program ette a ramot mint az allat.
Par nap utan ez abbamaradt. Anno nezegettem neten hogy mi lehet ez, illetve itt is mintha emlitettek volna, a lenyeg hogy ez a jelenseg par napig megy es teljesen normalis! -
i are robot
senior tag
Sziasztok!
Ezzel a géppel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
http://laptop.hu/termek/sony-vaio-vpcf13m1eh-grey-w7Nem vagyok túlságosan képben, egyrészt milyen a Sony mint laptop márka, jó-e a szervíz/support, ilyesmik? Nyomkodtam már egy _hülyeazértnemvagyok_ üzletben, és elég megnyerő, a billentyűzete nem hajlik, nem úgy mint sok más nem is olcsó gépnek, de nem tudom pl ez az ezüst/szürke festés mennyire kopik, 1 év múlva is így fog-e kinézni?
Ennek a nagyobb típusnak milyen a kijelzője, betekintés (mondjuk ezt láttam, de csak valami demo ment, szóval az sem az igazi), színtér meg hasonlók, jobb mint az átlag, a felbontást leszámítva, mert azt tudom hogy jó. Mondjuk egy HP Envy17-hez viszonyítva érdekelne, arról azt mondják az okosok, hogy az egyik legjobb a picaon.
A másik meg, hogy ezekben a nagyobb gépekbe van hely második hd-nek, vagy csak a dvd író kiszedésével és adapterrel lehet betenni? Előbb-utóbb jó lenne bele egy SSD, és nem ártana ha nem kéne hozzá barkácsolni, meg azt se tudom hogy ezt én is betehetem, vagy gariidő alatt csak a szervíz nyúlhat bármilyen csavarhoz? A 2 éves garit egyébként lehet még hosszabbítani mint más gyártóknál, vagy Sonyéknál ennyi, 2 év, és ne akarjak többet? Ja, és a gari az csak a vásárlás országára vonatkozik, vagy világ? Előre is köszönöm a válaszokat!
szerk.: Ja, sügér vagyok, most olvasom itt a linken, hogy lehet garit kiterjeszteni, úgyhogy ez tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
i are robot
senior tag
válasz
i are robot #4505 üzenetére
Tényleg sügér vagyok, mert figyelmetlenül olvastam, és általánosságban csak annyit írnak, hogy "bizonyos gyártóknál", szóval a kérdés mégis nyitott, a Sony olyan gyártó, akinél lehet garit hosszabbítani?
-
Tsabee
csendes tag
válasz
spyduck #4503 üzenetére
5400-es a vinyesz benne.Végig hallgatóztam és igen valszeg az lesz,mert balról nagyon halkan hallom a ventit.Kevesebb ramot most sem eszik.
Nem értem akkor,mert több progival is ugyanazokat az értékeket adta,mint az everest és nincs változás,mint az elmúlt 1 hétben de ma mégis halk lett.
Mindegy is csak dolgozzon szépen jó sokáig. -
Flam
aktív tag
válasz
i are robot #4506 üzenetére
Lehet, de mivel magyarorszagot tobbek kozt a sony is balkannak tekinti igy ha a visszabb leirtakra jol emlekszem ket evvel kell megelegedned. 1-2 oldalt lapozz vissza, jopar HSZ szolt errol!
Az altalad emlitett tipus parametereit ossze tudod hasonlitani az envy-vel.
Szerintem a kerdeseidre kaphato valaszok eleg szubjektivek.
Kinek a pap...
Felbontas, kontraszt, latoszog,meret stb... Adatait megtalalod a netenSupporttal nekem eddig jo tapasztalataim voltak, illetve az itt megszolaltak nagy resze is igy gondolja szerintem.
Az en gepem masodjara van szervizben, korrektek voltak eddig es javitottak szo nelkul a hibat. Most egy olyan jelenseg van amit vagy megtalalnak vagy nem.
De minden alkalommal segitokeszek voltak!
Nalam 10/10, jonnek elviszik visszahozzak,stb...[ Szerkesztve ]
-
God_ot
tag
-
God_ot
tag
válasz
hoolio010 #4463 üzenetére
A support = Vásárlás Utáni támogatás
Ezt nem kellene összekeverni, hogy a gépet ki törte össze, nem számít. Ha megvetted törötten vagy te törted össze utólag, ... ez van.
Ha gyermekkorodban odafutottál az anyukádhoz, hogy összetört a gépem, de nem én voltam, mit szólt rá?
És nem csak neked, hanem minden fórumozónak:
A személyeskedésnek itt semmi helye!!!
Ha nem tetszik, hogy valaki a szabadidejében, puszta jószándékból próbál nektek segíteni, ám legyen, 2 klikk a törlés. De kiváncsi vagyok mire jutna a nagyérdemű a kérdésekkel, értelmes válaszok nélkül.
God_ot
-
i are robot
senior tag
Köszi!
Most nemrég szembejött egy hivatalos Sony üzlet, és bementem, megint megnéztem, meg kérdeztem párat. A kijelzője még mindig baromi szép, eddigi legjobb ami laptopban láttam, talán a 17-es MBP-és lehet még ilyen, de nem tudom mellétenni hogy összehasonlítsam. Második HDD-nek nincsen benne hely, és optikai meghajtó helyére sem nagyon lehet tenni, ami pedig kész vicc, hogy ha kevés lenne a 4 GB ram, akkor futárral kivitetik németországba hogy ott bővítsék, mert ha én megveszem itthon normális áron, és lecsavarozom azt az 1 csavarral rögzített fedlapot hogy kicseréljem, az állaítólag garivesztéssel jár. Csak pislogtam.
Na mindegy, ez mind kizáró ok, elsősorban a második hd hiánya, mert ha már veszek egy 300-350e-es laptopot, elvárnám, hogy később gond nélkül tehessek bele egy ssd-t is, de ez már az én egyéni szocproblémám.
-
deakgyuri
tag
válasz
i are robot #4511 üzenetére
Sajnos fals az információ, mert nem foglalkoznak a készülékek bővítésével, mert csak az eredeti alkatrészeket támogatják.
Magadnak belerakhatod, de ha sérülést okozol, akkor ugrik a garancia, ha nincs sérülés a garancia is megmarad.
[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]
-
i are robot
senior tag
válasz
deakgyuri #4512 üzenetére
Akkor ezt most nem értem.
Azt sem lehet, hogy ku_vadrágán rakatok bele a németországi szervízben 8 GB ramot, full eredeti, a Sony által használt modulokkal? Mert akkor ez egy mégnagyobb LOL. Az egyértelmű, hogy én belerakhatom itthon magam által az új modulokat, mert megnéztem, ott van a levehető fedlap, szóval könnyű hozzáférni, csak kérdés, hogy egy ilyen művelettel akarnám-e kockáztatni a garit… Meg mivel 2×2 GB-os modul van benne, és nekem meg 8 (2×4 GB) kéne, akkor az eredetiket őrizgethetem a gari lejártáig, ha bármi gond lenne, akkor azzal együtt vigyék, az meg tiszta veszteség mert nem adhatom el, és nulláról vehetek 8 GB-ot.És még mielőtt bárki kiokosítana, igen, tudom hogy ez egy consumer gép, és nem, nem játékra kell hanem munkára, pont az átlagnál jobb kijelzője miatt.
-
God_ot
tag
válasz
Tényleg elég szubjektívek a kérdések, de mondjuk személyes véleményt azt azért tudok írni.
Ha Vaio-t vennék, csak F11 vagy F13! Tökéletesen fekszik nekem a mérete és a billentyűzet is kiválló, tuchpad lehetne kicsit jobban középen, de ez legyen a legkissebb gond.
Az LCD szerintem a legjobb a Vaio-k között, próbáltam Full HD filmel is /állat!
/
A második HDD jó kérdés, de ha belenyúlsz annyi a garinak. Vagyis, ha nyoma marad annak, hogy belenyúltál. Viszont van olyan F-es széria, amiben alapból 2 HDD van.
A gari fix 2 év és egész európára vonatkozik, bárhol, bármikor a gariidő alatt. És 1 év globális garancia bárhol a világon.
God_ot
-
i are robot
senior tag
Viszont van olyan F-es széria, amiben alapból 2 HDD van.
Melyik? Mert kerestem, de nem nagyon találtam, itt is végignéztem szinte az összes opciót, persze lehet hogy csak nem vettem észre:
- http://www.notebook.de/sony-vaio-vpc-f-serie-g-1246Erről jut eszembe, ha mondjuk innen veszem, az a garancia itthon is érvényes, vagy csak kint? Mert itt legalább lehet bővített garival venni, cserébe kapok egy csinos német billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
-
karirulez
csendes tag
sziasztok
tervezek venni egy Sony Vaio VPCEB3S1E/BQ i5 gépet, de nagy versenybe került egy Lenovo IdeaPad Y560A Black Gaming 59-048235 W7-tel
mit szóltok ehhez a Vaio sorozathoz? megéri a pénzét vagy legyen inkább a Lenovo?
köszHaVe A NiCe DaY!
-
God_ot
tag
válasz
i are robot #4513 üzenetére
Hi,
Gari csak akkor veszik, ha nagy marhaságot csinálsz. Ha normálisan kicseréled, az nem gond.
Szervízbe is lehet küldeni extra rammal, viszont ha az okozza a problémát, logikus hogy nem fogják megjavítani ingér. Ezen kívül nincs hátránya az extra RAM-nak.
De ez szerintem tökmindegy milyen márka, mindenhol igy működik.
Az extra HDD meg érdekes kérdés, ha több tárhely kell akkor vannak hasonló modellek nagyobb HDDvel, esetleg külső HDD. Ha biztonsági mentésnek kell, akkor egy RAID támogatású Vaio-t keress, otthon barkácsolni egyet kicsit vicces lenne.
God_ot
-
i are robot
senior tag
Nem az extra tárhely kéne, hanem idővel rendszerlemeznek egy SSD-t tennék bele, viszont kéne még a HDD az adatoknak, a bizti mentést meg külső meghajtóval oldanám meg. Elég sok 17"-es laptopban van 2 meghajtónak hely, csak ezért vetődött fel bennem a kérdés, mert mondjuk egy HP-ben ezt gond nélkül meg lehet oldani.
-
God_ot
tag
válasz
i are robot #4515 üzenetére
Gari érvényes egész európában, mindegy hol veszed, annyi hogy néhol nem két év csak 1, szal figyelj erre, de minden más ok.
God_ot
-
Flam
aktív tag
Ne felejtsük el, hogy ez Magyarország!!!
Lehet, hogy amit kint veszel meg és behozod, innét akarod neadj'isten elküldeni szervizbe, akkor majd hujjog a Sony, hogy nemzetközinek minősül a szituáció és ezért csak 1 év garancia van rá a 2 helyett.
Nagyon sok márka, termék van aki/ami európai garanciát ad viszont itthon mégis külön garancialevelet és garanciális időszakot kell kinevezni. -
i are robot
senior tag
Ma nekem azt mondták a Sony márkaboltban, hogy a futár egyből németországba viszi a gépet, itthon hozzá sem nyúlnak. Namármost, ha úgyis németországba viszik szervizelni, akkor nem édesmindegy a magyarországi disztribútornak, hogy hol vettem? Nekik semmi dolguk az egésszel, kb két telefont kell intézniük, akkor meg mire fel ez a szo_akodás? Pláne, ha kifejezetten kiterjesztett garival vettem, mert itthon ugyebár erre sincs lehetőség.
Ehh, nem értem én eztetet, tényleg egy utolsó kis gyarmatország vagyunk… -
Tsabee
csendes tag
válasz
karirulez #4516 üzenetére
Én a Sony-t választottam.Néztem én is a Lenovo-t és Dell-t.Bementem asszem egy fukarba és megtapiztam mindkettőt megvizslattam a kijelzőt,de nekem elsőre is a Sony jött be.Nekem egyáltalán nem tetszett a Lenovo.A Sony billentyűzete engem nagyon eltalált valamint a num pad rajta + pontot hozott.Ha van rá mód akkor sztem nézd meg személyesen is.Nekem még pl fontos volt milyen anyagból van,mert az elözző notimat sokat használtam ölben tapipaddal és nekem lekopott a festék (ezüst szín nem Sony).
Nem hiszem,hogy csalódnál a másikban,teljesítményben szinte azonos úgyh sztem élőben döntsd el melyik felé hajlik a mérleg.
-
Flam
aktív tag
válasz
i are robot #4521 üzenetére
Jo azert nem kell ijedezni!
csupan erdemes utanajarni az ilyen dolgoknak, nehogy hasraessen a kigyo!
)
-
CyberPunk666
senior tag
Tegyünk helyre pár dolgot.
1, a ventilátor elkezdhet menni, bármilyen progi update miatt, esetleg a töredezettségmentesítés / indexelés a háttérben... sony gépek kifejezetten halknak és hidegnek számítanak a velük azonos teljesítményű gépek között. Kit érdekel, hogy 2200 vagy 2500, ha halk... csak akkor hangos ha csinál is valamit. aminek nem biztos, hogy van nyoma. pl indításnál azért is csinálhatja, mert az előző használat során mondjuk leszedett egy frissítést, és akkor telepíti. na mind1. felesleges ezen rágódni...
2, a memória és a winchester cserélhető otthon garanciavesztés nélkül. (ha a szervizre bízod, akkor tényleg kiküldik, mert nincs itt szervizük)
i are robot
A Sony földrészgaranciát ad, szal az Európában vásárolt gépeket Európában bárhol beadhatod. Semmit sem fognak szólni.
-
i are robot
senior tag
válasz
CyberPunk666 #4524 üzenetére
Csupa jó hír, köszi!
Csak amikor ennek az ellenkezőjét mondják a hivatalos márkaboltban, akkor csoda hogy megzavarodik az ember?Persze ott sem biztos hogy minden részletet pontosan tudnak, mert elektromos fogkefétől a plazmatévéig mindent árulnak ott, ez meg azért elég spéci kérdés.
-
i are robot
senior tag
válasz
i are robot #4525 üzenetére
Ezt a második meghajtó témát meg lehet hogy kicsit túlpörgöm, de találtam egy ilyen megoldást:
http://newmodeus.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2_39&products_id=280
A Dell Vostroba is csak ilyennel lehet második meghajtót tenni, de legalább lehet, már ez is valami. Az optikai meghajtó meg mehet egy külső USB-s házba, oszt csókolom, úgyis egy évben egyszer van rá szükség.[ Szerkesztve ]
-
Flam
aktív tag
válasz
i are robot #4526 üzenetére
Megoldas= e-SATA
-
i are robot
senior tag
Mármint mire, az optikai meghajtó + külső házra? Arra igen, ezért az eSata-s verziót linkeltem, csak véletlenül USB-s házat írtam. Az ssd+hdd-nek viszont a gépházban kell mindenképpen laknia, mert az mindig kell, ssd=rendszer, hdd=adat, és ez utóbbit nem akarom mindig ki-be dugdosni, az optikai meghajtó meg max otthon kell majd szökőévente egyszer, vagy ha valahonnan szakajtok valami BR filmet, de az sem hiszem hogy túl gyakori lenne.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
i are robot #4525 üzenetére
Ne keverjük a dolgokat, mert a hivatalos viszonteladó != hivatalos márkabolt.
Viszonteladó például a Media Markt, vagy a Saturn, ahl az eladók nem értenek hozzá, inkább kevesbbet mondanak, minthogy véletlen többet. Itt árulnak fogkefét is.
Márkabolt, a Sony esetében a Sony centereket jelenti, amik fel vannak sorolva a Sony.hu hivatalos magyar nyelvű honlapon. Itt képben vannak többnyire, és nem tartanak fogkefét.
Aki viszont (elvileg) az abszolute mérvadó az a sony telefonos support, és a honlapon lévő nyomtatványokban szereplő dolgok.
Amúgy szinte minden gyártónál, amihez van külön kis-ablak, azt garanciavesztés nélkül lehet cserélgetni. Azért ha matrica van rajta, akár kívül, akár belül a csatlakozón, azért kérdezzük meg. Ez szinte mindig kimerül a winchester és a memória cserélhetőségében, ezeket viszont majdnem mindig lehet. A winchester a leggyakrabban meghibásodó alkatrésze a számítógépeknek, Ha leejted alacsony helyről, lehet a buroklat sem reped meg, de a hdd megnyekkenhet tőle. A memória pedig a legelső bővítés szokott lenni, bár mire a 4gb kevés lesz, addigra úgyis új gép jön...
-
God_ot
tag
Nem kell félni, pont arra próbáltam rámutatni, hogy mindegy melyik európai országban veszed, a gari ugyan az 90%ban mindenhol.
Ahol lehet venni hozzá, ott általában alapból kevesebb, de nem feltétlenül. A lényeg, hogy tökmindegy hol veszed.
A másik országban vett gépnek csak annyi a hátránya, hogy ott ugye más nyelven gagyognak, ergó a WIN más nyelven lesz rajta. Ha megcseréled a szervizben alapból visszarakják az eredetit. De persze utána újra rakhatod és ez neked nem kerül semmibe, max 2 óra újra telepítés.
És a legfontosabb érv a MOi Vaio mellett, a nagyon aranyos szupportos gyerkőcök
God_ot
-
thesound
őstag
válasz
thesound #4480 üzenetére
Nézegettem és annyit sikerült kiderítenem, hogy egy uPnP folyamat pörgeti meg a procit és ezáltal a ventit. A folyamatot leállítva visszaállt a proci terhelés a normál módban, majd a folyamatot újra elindítva ez az állapot meg is maradt (ezért volt az pl., hogy az újraindítás megoldotta)
Egyelőre itt tartok, még nézegetem ha előjön.... (és hoolio010 tippjét is kipróbálom)
Ja, így derítettem ki:
"Nyisd meg a feladatkezelot, menj at a masodik fulre(processes), nyomt meg alol azt a gombot, hogy lasd az osszes processt. Ha megvan akkor menjel ra az egyik scvhostra, jobbclick ra es a menuben a legalsot valaszd ki(Go to Services). Most atugtrot a 3. fulre es kijelolodott jopar sor, ezek hasznaljak az scvhostot. Vedd ezeket szepen sorba es allisd le oket egyesevel!!!, ha nem szunt meg a CPU hassznalat akkor indisd el ujra a processt. Igy ki lehet szurni mi eszi meg a cput."Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
God_ot
tag
válasz
i are robot #4521 üzenetére
Csak hogy megnyugtassalak, ehhez az eladónak semmi köze. Ezt te intézed a supportal, ami meg Sony Európa, nem MO vagy akár melyik más, supportból csak 1 van.
A szervíz nagyon egyszerű, telefon vagy email a supportnak, alap adatokkal: Széria szám, név, telefon, email (nem kell garilevél, vagy bármi más baromság) és kész a regisztráció, max ha szervizelni kell a gépet 1 létező cím, ahová mehet a futár. Ez a cím lehet bárhol európában + Oroszország és Törökország ázsiai részei.
God_ot
-
i are robot
senior tag
válasz
CyberPunk666 #4529 üzenetére
Jah, hát a fogkefe túlzás volt valóban, mindenesetre hivatalos márkaboltban jártam, egy rendes Sony centerben. Egyébként direkt megnéztem, és van a hdd-nek meg ram-nak is kis könnyen levehető fedlapja, és látszólag le sem volt ragasztva garis matricával, ezért is értetlenkedtem ott a boltban, amikor az eladó azt mondta hogy a ram bővítéshez meg hdd cseréhez is ki kell vinni németországba, különben garivesztéssel jár a művelet. Ez számomra tök irreálisnak tűnik, de gondoltam ő dolgozik ott, csak jobban tudja már nálam, de ezek szerint mégsem tudta teljesen jól. Mindegy, majd ha arra kerülne a sor, akkor felhívom az itthoni supportot akivel amúgyis kéne intézni az ilyen ügyeket, és ők majd jól megmondják a tutit.
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Flam
aktív tag
válasz
Azert a Sony Centereket ne emeljuk piedesztalra!
Sokszor semmivel sem tudnak tobbet mint a fukar eladok vagy barhol masutt. -
Flam
aktív tag
válasz
i are robot #4528 üzenetére
HDD-re gondoltam. SSD evidens hogy bele kerul!
-
earny
tag
válasz
és nem tartanak fogkefét.
Nincs Sony fogkefe?
Pffff. Nekimegyek a jeges Dunának! Hosszában! -
Tibe
aktív tag
Egy kérdés, nincs olyan a Sony weboldalán hogy szériaszám alapján megmondja hogy meddig garis az adott termék?
-
God_ot
tag
válasz
i are robot #4526 üzenetére
Van 8GB RAM-mal F13 - VPCF13Z1E/B
F szériában sajna nincs RAID megoldás de Z13 as van akár 4db SSDvel is
God_ot
-
Zaparozset
tag
Sajnos az a baj, hogy néha ők is inkább a biztosra mennek minthogy félretájékoztassák a vevőt aztán meg ugrik a garancia. Mi általában mondjuk, hogy a memóriát lehet cserélni, de azért csere előtt hívja fel a supportot az a tuti. Sose lehet tudni mikor gondolják meg magukat. Az információ meg hozzánk jut el legutoljára
Sz.F.P.
-
Zaparozset
tag
válasz
ha még nem vetted meg:
http://www.kozpontiszalon.hu/vpcf13m1e.html
csak az ára miatt gondoltam, hogy szólók.[ Szerkesztve ]
Sz.F.P.
-
PreD82
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!Van nekünk otthon 2 db teljesen megegyező Sony Vaio VPCEB2Z1E típusú noti.Az egyik gép teljesen jól szuperál semmi hangja, esetleg nagy megterhelésnél felmegy kicsit a ventik hangereje, de akkor sem vészes teljesen elfogadható.A másik gép viszont alapjáraton úgy zúg mintha 150% forogna a ventillátora.A gépnek a bal oldalán tapasztalható ez a jelenség,és ezen a részen elég nagy melegedés is tapasztalható.Ezeket ugye mind a másik géphez viszonyítom ott semmi probléma nincs.Kérlek segítsetek mi lehet a baj? Előre is köszönöm szépen! -
CyberPunk666
senior tag
Érdemes várni, mert lehet valami megy a háttérben. Winupdate vagy valami.
Ha a probléma állandó és napok óta folyamatosan így van, akkor érdemes meglesni a futó programokat, ha semmi sem indokolja, akkor esetleg egy teljes visszaállítást megpróbálni, ezután mind a windowst, mind a vaio softwareket frissíteni kell, meg a vírusirtót is, ha ezután is ezt csinálja, na akkor lehet visszavinni.
-
PreD82
csendes tag
Tudod.Az a baj, hogy tényleg hajszálra pontosan megegyezik még a feltelepített programok tekintetében is a két gép, és a másikon abszolút nem produkálja a ezt a problémát
Ez a probléma hetek óta van már sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
s_
tag
Na fel teszem még egyszer a kérdésemet, hátha most valaki válaszol, van egy VPCEB2Z1E gépem és 100%-on van az aksi, de amikor lehúzom a tápról egyből levált 88%-ra, meghalt volna az aksi? pedig csak fél éves a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ideapad 5 14ALC05 Fémházas Ultrabook -25% 14" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- Dell Latitude E5550, 15,6" FHD IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10,1 Év Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt dokkolók: Universal, G2, G5, HP Elite / Zbook Thunderbolt 3 / USB-C/A
- Asus ExpertBook B1500C - i5 1135G7/8GB/256GB SSD/ Zsír új
- Eladó Predátor helios 300 17,3" I7-8750H!
- Dell Latitude 7390 - i7-8650U / 16GB / 256GB SSD / 13,3" Full HD IPS
- Lenovo X1 Carbon Gen5 - i5-7200U / 8GB / 256GB SSD / 14" FullHD
- Dell Latitude E7470 - i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / 14" Full HD IPS
- Dell Latitude 7480 - i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / 14" Full HD IPS
- Dell Latitude 5490 TOUCH - i5-8350U / 8GB / 256GB SSD / 14" Full HD IPS Érintős!
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest