- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Én gondolkodom egy VPCEH1Z1E modellen!
Tudna valaki véleményt mondani róla? -
deakgyuri
tag
válasz Grande Ale #5602 üzenetére
Esetleg egy hardverdiagnosztikát nyomhatsz a recovery lemezről.Hátha javít valamit, de nem tartom valószínűnek.
[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]
-
ghost52
csendes tag
Van egy sony vpceb3s1e laptopom,Főleg a web gob miatt vettem meg.
A boltban megmértem egy hasonlót 13 mp alatt jött be a web.
Nálam 35-40 mp rendszer visszaállítás után is.
Akinek van mi a tapasztalata ,mi lehet nálam a probléma?
Segitségeteket megköszönöm .
üdv -
deakgyuri
tag
válasz ghost52 #5604 üzenetére
Update megvolt?
Hardverteszt.hátha mutat valamit.
De teljes hardverteszt legyen (Vaio HW Diag > Tools > Open > Pipa minden vagy Tools > Vaio HW diag > HDD Verification )
Alapesetben 2 óra és vége kell hogy legyen, ha nincs sok adat a gépen.
-
deakgyuri
tag
válasz Grande Ale #5606 üzenetére
Hibaüzenet?Vagy nem történik semmi?A BIOS-ban be van állítva a lemezről bootolás?
Ha ez sem sikerül, akkor support > javítás.[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]
-
KBeatrix
csendes tag
VPCEB3S1E noteboook véletlenszerűen lefagy, illetve gyakran minden előjel nélkül a bluetooth-os egérrel elveszíti a kapcsolat.
Mindkét problémát jeleztem a Sony szerviznek, de 2 hónapja nincs megoldás.
Kaptam RDVD-ket, amiről újra lett telepítve a Win7, de azóta is véletlenszerűen fagy a gép. A hardware tesztek nem mutatnak hibát.
Most javaslatuk, hogy menjen szervizbe a gép, mellyel kapcsolatban kaptam egy levelet, ami az alábbiakat is tartalmazza:
"Tájékoztatjuk, hogy a készülékével kapcsolatos kivizsgálási költségeket Önnek kell fizetnie, ha:
a) a Sony vagy egy hivatalos Sony szerviz által elvégzett vizsgálat azt állapítja meg,
hogy Ön (bármilyen okból) nem jogosult a garanciális javítás igénybe vételére;
b) a készülék megfeleloen muködik, és a vizsgálat nem talál hardverhibát. "Találkozott már Valaki hasonló esettel?
-
deakgyuri
tag
válasz KBeatrix #5612 üzenetére
Szerintem azért tanácsolták a szervizben való diagnosztizálást, mert minden lehető lépést elvégeztetek előtt és nem akarják tovább húzni az idődet illetve a szerviz esetlegesen más tesztprogramokkal is dolgozik, ami könnyedén megtalálhatja a problémát.
Szerintem, ha a szervizben nem találnak hardverhibát, akkor az azt jelentheti, hogy szoftveres a probléma. (Esetleg valamelyik illesztőprogram összeveszik valamely frissítéssel. - ritkán, de megesik.)
Nem hinném, hogy 2 hónap szenvedés után még neked kellene fizetni...
-
KBeatrix
csendes tag
válasz deakgyuri #5613 üzenetére
Én is így gondolnám, de mégis kaptam ezt a levelet, mit érdemes ezzel tenni? Fizetni nem szeretnék ha nem találnak hardware-s hibát (jogos ez amúgy?), de az biztos, hogy valami nem ok, 2 hónapja nem lakhatom be a gépet a vásárlás óta....
A vaio care-ben lévő tesztekkel teszteltem, mást nem javasoltak. Mivel lenne érdemes még tesztelni?
Ha nem találnak hardver hibát, akkor a szoftver hibával kezdenek valamit?
-
deakgyuri
tag
válasz KBeatrix #5614 üzenetére
Amit kaptál csak az "általános feltételek", kivételes esetekben attól el lehet térni. Valószínűleg már a hibaelhárítással töltött idő miatt döntöttek úgy, hogy jobb ha a szerviz deríti ki a probléma okát.
A Vaio Care-ben elég korlátozottak a tesztlehetőségek.
Letölthetsz Passmark tesztet vagy OCCT tesztet.
Ezeken beállítasz egy pár órás tesztet, aztán meglehet, hogy a hiba előjön.
Én a helyedben még ellenőrizném az eseménynaplót, hogy találsz-e valami utalást a fagyásra.
- Start
- A keresőbe beírod, hogy "Eseménynapló"
- Megnyitod a linket
- Baloldalt - "Windows Naplók"
- A megjelent menüben válaszd az "Alkalmazás" vagy a "Rendszer" menüre kattints
- Középen a listában keresd ki a legutóbbi fagyás időpontja alapján, hogy van-e valami hiba.Ha van, akkor majdnem egyértelmű, hogy mi okozza.
Ha nincs:
Nem tudom, hogy a frissítéseket telepítetted-e, illetve, hogy előtt történt-e fagyás.
Milyen környezetben tapasztalod? Véletlenszerűen / böngésző telepítése után?
Mi van a gépre kapcsolva? Egér / külső winyó / nyomtató
Internet? Wifi / LAN / USB / Semmi
BlueTooth? - Bekapcsolva / kikapcsolva / használatban?
Amit én tennék még:
- Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor történik a hiba és tanuld meg reprodukálni.
- Tiszta telepítés, netkapcsolat, frissítések nélkül próbáld meg reprodukálni
a, Ha sikerül, akkor az már utalhat valami hardverhibára, de töltsd le a frissítéseket a support.vaio.sony.eu oldalról és telepítsd, majd a windows frissítéseket, hátha megoldódik a probléma
b, Nem sikerül reprodukálni, akkor szinte biztos, hogy szoftveres.Ekkor mindent telepíts egyenként, és teszteld minden telepítés után.Ha megvan a hiba, akkor csak visszaálsz egy korábbi dátumra és azt a frissítést/eszközt kihagyod.Szerintem sok lépést elvégeztetek már, de hátha valamelyik lépés segít.
-
KBeatrix
csendes tag
válasz deakgyuri #5615 üzenetére
Passmark tesztet futtattam, csatolok néhány képet. Ezek jó eredmények? A futás közben nem volt probléma.
Eseménynaplóban Bluetooth -hoz kapcsolódó bejegyzések vannak:
"A kezdeti csatlakozás a(z) (00:c0:df:02:52:e5) Bluetooth HID-eszközhöz nem sikerült. Az eszközt a rendszer eltávolította a személyes vagy a párba állított eszközök közül. Az eszközt újra kell telepítenie.
A lefagyáshoz kapcsolódóan bejegyzés nincs, csak annyit ír, hogy kritikus leállás után újraindult.
„A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.”
Frissítéseket telepítettem. Véletlenszerűen jelentkezik a lefagyás, de a frissítések vagy más program telepítése utána a gyakori.
T-Mobile „web'n'walk stick V”-tel mobilnetet és Bluetooth-os egeret használok. Az egér típusa: Genius Navigator 905BT. Véletlenszerűen azt veszem észre, hogy az egér nem mozog. Ilyenkor eszköz eltávolítás-hozzáadás segít, általában többszöri próbálkozást követően.
Supportnak is elküldtem ezeket az információkat, de nem jutottak eredményre.
Mit érdemes még kipróbálni, tesztelni?Supporttal egyeztettem, a javításra vonatkozó feltételek, amit kiküldtek, csak általános tájékoztatás, és erre az esetre nem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
Berakom ide is, hátha van aki szeretne egy VAIO boldog tulajdonosa lenni és ezért talált ide:
http://hardverapro.hu/apro/elado_sony_vaio_eb2z1e_bq/friss.html
[ Szerkesztve ]
-
Tanto
csendes tag
Hello
A régi aksim megzakkant, és egy utángyártottat vettem, és a gép kiírta, hogy
nem kompatibilis, hibernálás indul ......
Ellenszer ?
VGN-TX750P tette ezt velem.Más: keresek kipróbált és korrekt szervízt vagy szerelőt !
Köszi.
Tanto
tanto
-
deakgyuri
tag
Ellenőrizd, hogy az automatikusan induló programok között van-e Battery Checker vagy ISB Utility.
Ha van kapcsold le és nem lesz baj.
Szervíz: http://www.fixdirect.hu/
-
deakgyuri
tag
válasz KBeatrix #5616 üzenetére
Érdekes, a kritikus leállásnál nem láttál véletlenül hibakódot?
A Bluetooth kapcsolatot tesztelted esetleg telefonnal, hogy az adatátvitel stabil-e?
A kapott pontok nem tűnnek rossznak, de a Passmarkban a baloldalon a Compare result segítségével összehasonlíthatod más ugyanilyen gépek eredményével.
Ha nincs csatlakoztatva semmi és telepítesz akkor is fagyogat?
-
KBeatrix
csendes tag
válasz deakgyuri #5621 üzenetére
A Kritikus leállásra vonatkozó eventlog bejegyzésben ezt látom:
EventlogBluetooth kapcsolatot telefonnal teszteltem, de probléma nem volt. Képeket gond nélkül másoltam. Egérrel főleg frissítések telepítése után, de véletlenszerűen szakad meg a kapcsolat.
Passmarkban az eredményt összehasonlítottam két másik ilyen típusú géppel. A képen a felső az enyém: PTEST
Ezek alapján lehet következtetni a probléma okára? Mit érdemes még tesztelni?
Bármilyen program vagy Win frissítés telepítés után, egér nélkül is lefagyott már. Mobilnet mindig ment, de ugyanez a web'n'walk stick másik gépnél nem okozott gondot.
[ Szerkesztve ]
-
deakgyuri
tag
válasz KBeatrix #5622 üzenetére
Keresgéltem és találtam egy microsoftos linket http://support.microsoft.com/kb/2028504
Az ott található leírás alapján jutottam a Bugcheck oldalra.
Majd vissza a Microsoft letöltő oldalára és ott az oldal alján látható Previous Versions of Debugging Tools for Windows letöltések közül letöltöttem a legújabbat és telepítettem.
Amikor ez megvan
1, Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és kattintson a Tulajdonságok parancsra.
2, Kattintson a Speciális rendszerbeállítások hivatkozásra.
3, Kattintson a Speciális fülre.
4, Az Indítás és helyreállítás csoportban kattintson a Beállítások gombra.
5, Törölje a jelölést az Automatikus újraindítás jelölőnégyzetből.
6, Újraindítás7, Várj a lefagyásra. > Ha megvan, akkor lépj tovább.
8, Start Menü > Minden program > Debugging Tools for Windows (x86) > WinDbg
9, Az újonnan megjelent ablakban a File > Open Crash Dump > C:\WINDOWS\Minidump\
10, A következőt kell keresned a kapott karakter-rengetegben: " Probably caused by : "
Ha minden jól megy, akkor ott megvan a hiba okozója és ki tudjuk küszöbölni.
Esetleg, ha van több fájl is a minidump mappában, akkor többet is ellenőrizhetsz, hogy mit kapsz rájuk.[ Szerkesztve ]
-
Gabis
őstag
Hali, a Sony-nál milyen gyakran adnak ki új meghajtót a vga-hoz?
Ati 5470-ről lenne szó jelen esetben... -
KBeatrix
csendes tag
válasz deakgyuri #5623 üzenetére
WinDbg-t letöltöttem, feltelepítettem, beállítást megcsináltam.
A reprodukálás miatt telepítettem még a Google Talk-t. Nem sokkal ezután le is fagyott.
Viszont utána a C:\WINDOWS\Minidump\ - ban nem találtam semmit sem.Eventlogban két ide vonatkozó Hiba bejegyzés van:
Az előző rendszerleállítás (2011.07.23. - 14:37:01) váratlan volt.
Részletek_1{7D096C5F-AC08-4F1F-BEB7-5C22C517CE39} kiszolgáló nem regisztrálta magát a DCOM-ban a megadott határidő lejárta előtt.
Részletek_2Úgy tűnik, ha bármit telepítek utána fagy véletlenszerűen.
Még ez előtt Memtest86+ -tal teszteltem, de hibát nem mutatott.
Ezek alapján mit lenne még érdemes kipróbálni, beállítani?
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Sony Vaio VGC-V3S-re nagyon lehetetlen küldetés Windows 7-et telepíteni??Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Marci93
tag
sziasztok!
notebook vásárlásra adtam a fejem, s az S széria felé hajlok jelenleg, mert az elvárásaimat tökéletesen megtestesíti: hordozhatóság, üzemidő, teljesítmény...
valakinek van tapasztalata itt bármelyik modellel?
az i3 és az i5 a 2 potenciális kiszemeltem egyelőre... nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem az i5ben lévő plusz teljesítmény
mire elég az i3-as modell?
-
Ziog
aktív tag
VPCEA4S1E/B notebookot használok. 1 éves elmúlt és eléggé melegszik, korábban ugyanilyen igénybevétel mellett nem volt baja, és ebből fakadóan hangosodik is. Win7 Ultimate x64 van rajta. Általában fut egy levelező (Thunderbird), böngésző 5-10 füllel különböző tartalmakkal, MSN, Total Commander, valami zene lejátszó (Winamp, vagy iTunes), uTorrent, néha egy-egy virtuális gép, de az nem számottevő és akkor egyértelmű, hogy nagyobb a terhelés is. Aero be van kapcsolva és van kb 7 db gadget is az asztalon.
Feladatkezelőben nem látszik extrém terheltség mégis a proci ilyen 65 fok körül mozog, amit soknak ítélek a korábbiak alapján.
Tapasztalt esetleg más is ilyet? Szétszedni még nem szeretném, mert a garancia még tart. Hogyan lehetne csendesíteni. Esetleg egy újratelepített rendszer javíthatna rajta bár nem szívesen tenném meg?
Előre is köszi!
-
Flam
aktív tag
deakgyuri és egyéb EB2Z1E tulaj, légyszi linkeljetek egy képet a SMART értékekről, meg hogy kb mennyi idő alatt jött össze, mert az enyém most hirtelen nagyon megugrott és attól tartok megint valami gebasz van!
köszi
-
thesound
addikt
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A Signature szériában van valami plusz dolog, vagy csak simán limitált kiadás? Mert 3 napra vagyok egy Vaio VPC-F22SFX megrendelésétől, ami nem mellesleg nevetségesen olcsó most.
xnace: Nem lehetetlen, csak rengeteg türelem kell hozzá
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem amit lehet hogy nem ebbe a topikba kéne írnom,de nem találtam másikat.
lényeg előkapartam egy régi sony vaio PCG-F403-as lapost amibe sajnos nagyon kicsi proci van( pIII 450mhz) kérdés hogy ez cserélhető e,illetve ha igen milyenre!???
Köszönöm!
-
KBeatrix
csendes tag
válasz deakgyuri #5623 üzenetére
Tovább teszteltem és arra jutottam, ha a programok telepítése közben a mobilnet megy, akkor telepítés után véletlenszerűen lefagy a gép, viszont, ha a mobilnetet nem használom, USB sticket kihúzom, akkor telepítés után nincs lefagyás.
Pl. Win frissítések, Win Dbg, Daemon Tools, Vaio frissítések telepítése után véletlenszerűen lefagyott. Közben ment a mobilnet.
GoogleTalk telepítés közben mobilnetet használtam, utána lefagyott. Majd uninstall, aztán újratelepítés mobilnettel együtt utána nem sokkal újra lefagyott.
Majd uninstall, aztán újratelepítés úgy, hogy a mobilnetet nem használtam, USB sticket kihúztam, nem fagyott le.
Más programoknál is ugyanez a helyzet.
Pl. kipróbáltam mobilnet nélkül: IrfanView v4.30, Winamp telepítést és utána nem fagyott le.Találkozott már Valaki ilyennel?
-
Marci93
tag
most vettem i3-as sb szériás sony laptopot.
ha kikötöm a TV-mre (alapból az itthoni PC-met (HD4870) kötöm ki rá), akkor a felbontás (1080p) stimmel, de a kép meglehetősen tompa, színszegényebb sokkal, mintha a PC-met kötném ki... ez normális?szerk: HDMI-n kötöm össze mind2 esetben
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Hali.Érdeklődnék volt valakinek HDD problémája EB1E1E (VPCEB1E1E/WI) laptpo esetén?
Sajnos egyik ismerősöm vett egy Sony Vaio VPCEB1E1E/WI laptopot majd 3 hónap használat után egyik gépbekapcsoláskor nem töltött be a windows 7 és nem tudtál semmit sem csinálni vele.Sikerült megmentenem Ubuntuval újraformáztam de sejtettem gáz lesz mert HD Sentinel 90%-os kondició volt csak - igaz teljesítménye 100% volt - de másnapra kuka lett a vinyó amit azóta cseréltek garanciába.
Sajnos nincs 1 hete hogy újra visszakapta és sajnos megint gond vana vinyóvan nem találja az oprendszert és recovery-t akar.
Valakinek hasonló problémája volt már vele?
Mert ez elég lap gyanús lesz szerintem hogy kinyírja azt a fajta HDD-t am van neki, ha jl emlékszem Toshiba 320-as, pontos típusszámot nem tudok nektek írni sajnos.
Esetleg próbválja meg gariba másikra cseréltetni?
Segítséget előre is köszi.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
katras
tag
Sziasztok!
NEmt tudom, hova tegyem fel e kérdést, de életbevágó
Van egy sony vaio VGN-FW31ZJ notebookom. Betört a képernyője, újat szeretnék rá venni. A sony servíz 200k-át mondot, az felejtős, ebay néztem utána. meg is találtam, pont erre a gépre tervezetteket, de azok hd+, míg az eredeti fullhd volt. Valyon kompatibilis lesz-e?
http://cgi.ebay.com/16-4-TFT-LCD-SCREEN-SONY-VAIO-VGN-FW31ZJ-GLOSSY-/120717742277?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item1c1b5690c5#ht_2192wt_926
Ezt rendelném meg, ha tudtok olcsóbb, vagy full hd vagy valami más forrást, vagy nem kompatibilis a képernyő a géppel, akkor írjatok!Válaszotok előre köszönöm!
-
deakgyuri
tag
(#5624) Gabis - (#5625) thesound
Drivereket akkor adnak ki, ha az aktualis verzioval problemak vannak. (Ha nem indul az xy jatek, az nem hiba...)(#5626) KBeatrix
Szerintem csatlakoztass le mindent, ha van bedugva valami aztan probald ugy.Valami szoftveres utkozes lesz a hatterben.(#5627) xnace
Drivereket nem adtak ki, szoval erdekes futam lesz.(#5628) Marci93
Az S szeriaval kapcsolatban nem sok tapasztalatom van, de az SA nem jo valasztas.
Az akkumulator elettartammal kapcsolatban a hivatalos 70=75%-kal szamolj.(#5629) Ziog
Win7 Ultimate x64 - Thunderbird = böngésző 5-10 fül = MSN - Total Commander - Winamp - uTorrent - AERO - kb 7 db gadgetEn osszetennem minden kezem, ha csak 65 fokos lenne a notebookom processzorja ennyi szoftvert inditva.
(szamold hozza a hatterben futo alkalmazasokat)
Egyebkent (#5630) Flam valasza a nyero
(#5631) Flam - (#5632) thesound = (#5633) Flam - (#5634)
Meg fogom nezni az EB2-t is.Jelenleg egy Compaq gep van nalam, 697 nap uzemidovel 212000.
Amirol most irok VPC-SA2Z9E SSD-vel van, errol nem tudok nyilatkozni(#5635) RazorGTR1
Ha lehetoseged van, probalj szerezni tesztgepet es hasznald par orat.Nekem az F21-hez volt szerencsem, es nem igazan lettunk baratok.De ugye izlesek es pofonok, lehet, hogy neked pont azert tetszene, amiert nekem nem. (Nagy batar, nehez, gyengusz akksi, kisse gyerekcipoben jaro 3d technologia, a szoftverek jelentosen korlatozottak)(#5637) Kisfundy
Szerintem ne nagyon foglalkozz vele, ha jol emlekszem, ez proci a plafon.(#5639) Flam
Megcsekkolom az EB2-t es informallak.(#5640) KBeatrix
Megvan.A csodalatos T-mobil usb stick.Valszeg annak a drivere zavar be.(#5641) ro_bert17
Pontosan(#5645) stigma
Nem hinnem, hogy a gep gyilkolja a HDD-t, de ugye semmi sem kizart.Toljatok rajta egy recoveryt illetve egy hardvertesztet es figyeld mitortenik.(#5646) katras
www.fixdirect.huHetvegen ezt a gepet teszteltem, es eeleg vegyesek a tapasztalataim.
A gep konnyu, vekony, a billentyuzetet sikerult eltalalni (a hattervilagitas kulonosen tetszik).Jatekokban nem tapasztaltam csak 1 hibat, de azt viszont mindben (Serius Sam HD, Prototype, Alien VS. Predator (Rebellion)), hogy az effektek hangja iszonytatoan halk, holott a zene az normalis hangerovel szol. (Probaltam a jatekokon belul a hangero beallitasaval, de nem jartam sikerrel.Sem a hangkartya ujratelepitesevel. - Frissitest meg nem adtak ki.)
Passmark tesztben eleg gyengusz volt, alig 1300 pont.
Lehet, hogy ujra kellene durnom az operacios rendszert, de nem ertem ra foglalkozni vele.
Erdekesseg, hogy az akkut nem lehet csak ugy kivenni, ki kell csavarzni a gep aljan levo panelt es az alatt megtalalni az akkut.
A pozitivumok:
- Eros hardver
- Konnyu
- Kellemesen eltalalt billentyuzetA negativumok:
- Hamar felmelegszik 70 fok fole aztan ennek megfeleloen a turbina is beindul igy szinte lehetetlen egy csendesebb kornyezetben dolgozni
- Minden csatlakozo a jobb oldra kerult, az ODD balra (kitekernem a balkazes mernok kezet)
- A touchpad eleg nagy de a gombok nyomaspontja szinte erezhetetlen
- Az ujjlenyomat leolvaso talan ha 2 alkalommal olvas megfeleloen, ha 10 alkalommal probalom
- A hutoventillator kivezetese nagyon szerencsetlen helyen, a gep hatlapjan a ket zsaner kozott talalhato
- Kicsit gagyi kamu-aluminium a hutoborda kivezetesenel.
- A leginkabb idegesito: A Kijelzo nem hajlando 45 es 90 fok kozott megmaradni, mindig lefittyen.Laza a zsaner vagy gagyi a minoseg, nem tudom.[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]
-
r4z
nagyúr
válasz deakgyuri #5647 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából annyira nem probléma a 3D (a GeForce GT540M nekem bőven megfelelő), csak 2-3 éves játékokkal játszanék (ha játszanék), azokat biztosan vígan viszi. A méret se akadály (itthoni használatra lesz, ebből kifolyólag az akksi se szempont).
A "jelentősen korlátozott szoftverek" alatt mit értesz? A grafikus kártyával kapcsolatban írtad?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
deakgyuri
tag
A vassal nincs probléma, mert elég erőtartalék van benne, nem is mondhatnám annyira hangosnak.
A billentyűzet jól eltalált, kényelmes, a backlit funció is jóságos az éjszakai használat során.A szoftverek korlátozottsága alatt azt értem, hogy a funkciók elég limitáltak.
- Nem lehetséges lejátszani 3 tartalmat HDD-ről
- Ha a 3D formátum nem 100%-ig kompatibilis, akkor elég gyatra minőséget kapszA felár a 3D funkcióért szerintem nem kifizetődő, de mint említettem izlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
- Garanciális Lenovo ThinkPad P1 Gen 3, Intel Core i7 10th gen, Nvidia Quadro T1000, 32 GB RAM, 512 GB
- P51 eladó, 16 GB RAM, i7 CPU, 256 GB NVMe SSD + HDD adapterrel, dokkoló + 2 töltő!! Alkuképes!
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- Spire Juno notebook hűtő SP317AP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest