- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz rgranc #21316 üzenetére
Nem messze onnan, Sreebagh Colonyban lakok, Hitech City Phase 2-ben dolgozok; én is voltam már a bringaparkban, amikor elmentem megnézni naplementére a Botanikus parkot, erre fényképezőgéppel nem engedtek be...
Eleinte én is gondolkoztam a bringán, de amint megláttam a viszonyokat, letettem róla Igaz pont akkor kezdték el az épülő metró miatti tereléseket, azóta annyira nem vészes... 2 km a mhely, inkább besétálok, vagy 32-40 Olán egy riksa nem-csúcsidőben; az érdekesebb helyek amúgy is távol és elég forgalmas utaknál vannak, és a bringabérlet 1 hónapra már annyi, hogy erősen elgondolkodik az ember, hogy érdemes-e.Kovsol: nem a 24-70-ről beszélek, hanem a Tamron 28-75-ről. Középen éles, de a kompaktságért cserébe nagyon kimillizték a képkört, a szélén vignettál, kell rajta rekeszelni, hogy sarkig jó legyen - a fixeknek pár FÉ-kel előbb elérik az éles sarkokat. Ezért írtam abszolút élességet, pl. tájképhez, épületekhez.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest