- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
Rendelhető az új Batis.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hadd kérdezzek valamit az Uraktól!
Piszkálja a csőrömet a 10-18 nagylátó zoom, de az ára miatt nem a Sony-é, hanem a Canon EF-S 10-18 IS.
A kérdés: melyik az a létező legolcsóbb adapter, amivel a6000-en az AF és a képstabi (!) is garantáltan működne?[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Nippon
őstag
85F18 is van 37% kedvezménnyel csak éppen 335.900-ból jön le.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Ez mi ez:
[link]Ez most komoly? Majdnem 50 ezerrel drágább mint máshol még így is Totális hülyének nézés van mindenhol.
Témához: Egy A6000 utódot én is nagyon várnék, de úgyse lesz, vagy az is 1000 euróért.
-
Mirman
őstag
válasz ReSeTer #20657 üzenetére
Pontosan 170-ezerrel drágább .
De ez érthetetlen, ugyanúgy emag-on itt van ez is. így pedig már egész korrekt ár. -
rgranc
aktív tag
válasz Bogyó bá' #20654 üzenetére
Szia!
TechnologyMafia tesztelte MC-11-gyel, egy rövid megjegyzés volt 6:55 környékén hogy "a képstabilizálás működik, amennyire meg tudom állapítani" VISZONT az AF nem igazán ment, a mintaképeket MF-fel csinálta./r.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz konyi79 #20660 üzenetére
Csak kósza ötlet volt - ha boltból, garival, cakkumpakk egy százasért meg lehetne oldani az egészet....
(Kis pénz, kis foci - évente max. párszor használnám, nekem a natív Sony még drága, főleg hogy esetleg gari nélkül mexívhatom… Jelenleg panorámaképpel oldom meg a valódi nagylátót, csak hát az ugye jpg. )Az MC-11 sem éppen olcsó, ahogy nézem. Bár ha azom volna, akkor egy non-IS Canon 70-200F4L is felkerülhetne a távolabbi vágyak listájára. Életem legjobb / leghasználhatóbb üvege volt - egy 30D-n.
(#20662) rgranc: nem tudom, a Sony MILC-ek elkényeztettek. Canonon nem volt stabis üvegem egy sem, ott legalább a képeim fele mindig bemozdult. A Sony-hoz csak stabis cuccaim vannak, itt nincs bemozdulásos életlenség szinte sohasem. Igaz, telém nincs.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz rgranc #20659 üzenetére
Amúgy ha adapter ennyibe kerül akkor azért AF-nek illene már mennie.
De amúgy ha jól rémlik egy másik videojában említette, hogy nem tartotta meg ezeket se. Volt neki másik MC11-es obija is, de azokat is eladta.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
derrik
őstag
-
Mirman
őstag
Amúgy én azt az egy dolgot nem értem hogy miért kell minden olcsóbb vázat szar ergonómiával összedobni ? Ezt nem Sony specifikusan értem hanem általában a MILC-ekre. Egy belépő tükröst sokkal jobb kézbe venni mint bármilyen nem felsőkategóriást MILC-et. Ezalól kivétel talán a Panasonic G80 ami tényleg jó fogásra.
Ma pl megfogdostam MM-ben Canon M50-et , Sony A6000, 6500-at és egyik se volt egy túl nagy élmény . Számomra rettentő apróak pedig kifejezetten pici kezem van (alig nagyobb mint a páromé).
Ezzel én vagyok így egyedül , vagy miért nem hajlandó belépő/közép kategóriában egy gyártó sem ezzel foglalkozni ?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Mirman #20667 üzenetére
Egy belépő tükröst addig jó kézbe venni, amíg bele nem nézel a keresőjébe - utána az ember általában elsírja magát.
szerk: én meg pont a pici mérete miatt szerettem bele a NEX3-ba, majd pár évvel később az a6000-be. Semmi feltűnősködés, semmi cipekedés - mégis jó képekkel megy haza az ember.
[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
"....a suly, a megbizhatosag jele" Penge Boris
-
konyi79
addikt
válasz Mirman #20667 üzenetére
Ebben a dologban bennevan, a MILC-ek (legalábbis a sony-nál biztosan, ha már abban a topikban vagyunk) a kompaktokat kiváltani születtek, mert ott nem tudtak minőségben előrelépni. Erre is épült a kampány, kompakt méret, DSLR minőséggel. Szóval indulj ki egy NEX3/5-ből.
Utána persze jöttek a userek, hogy ezt nem lehet kezelni, stb. Emire megjött a NEX7, így szépen sorban eljutottunk az A9-ig.
Mai napig megy az egyik oldal, hogy ezek már túl nagyok meg nem is kompakt, a másik oldal meg, hogy nem lehet megfogni túl kicsi.
Na ülj bele a gyártó székébe, akit persze nem kell sajnálni mert pénzt akar keresni, de pont ezért nem fog végtelen számú és méretű variációt kiadni. -
Predator2
addikt
Helló
Fura kérdés lesz, és azt is tudom, hogy egyikőtök sem jövendőmondó.
Hobbi "fényképész" vagyok. Viszonylag ritkán fényképezgetek.
Szerintetek van értelme egy Sony ILCE7K fényképezőhöz garancia kiterjesztést venni?
Eddig csak kompakt gépeim voltak. Jellemzőek a meghibásodások?Üdv
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
80hun
addikt
válasz Predator2 #20674 üzenetére
Szerintem is van értelme kiterjeszteni a garit.
Nem sok cuccom hibásodot meg de amire volt gari TV és a Laptop örültem hogy nem kell kidobni
Pl van egy S4 minink ami kidobós , alig volt használva csak későn vettük észre hogy melegszik mint állat és sajna nem az akku a bajaKibővíted és legalább 5évig nyugodtan alszol
-
kovsol
titán
-
KawaBazsy
aktív tag
válasz vihartigris #20683 üzenetére
Sztem most Kecskemétre kell meghirdetni (a topik gazda is idevalósi) hátha ez összejön. :-)
-
konyi79
addikt
Ez egy jó hely, egy időben sokat dekkoltunk arra. A régi 21-esek gurulója, meg a hajtóművező beállók, ami most nem bekerített terület egy időben erőmérő volt mifelénk
Most nagy gyakorlat van, tízesével vannak néha a grippenek levegőben. Kimentem volna valamikor, ha kiadta volna az idő, de sajna nem. Mostanában sok ilyen van, pl aznekünkúj Airbus-ok is nemrég egész nap itt forgolódtak az égen. Mondjuk lehet pont ma kellene kimenni, általában Csütörtökön van éjszakai repülés.
Aztán készüljön Pápa, majd átköltöznek a Grippenek talán jövőre v. 2020-ban a reptér átalakítása miatt egy időre. De ezt lehet csak avilagtitkai.com-on olvastam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest