- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminator21
csendes tag
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ff623f6e4
Valaki tudna segíteni a választásban,árban samu 165,másik 2 185...Ips vagy VA,direct vagy edge ledes,ill 8 vagy 10 bites....Válaszotokat köszönöm...
-
tigor
tag
válasz Terminator21 #37903 üzenetére
Hát ezek alapján samu semmiképp, sony-nak meg nagyob a kontrasztja VA panel miatt.
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
olyan 40-49" közötti tvt keresek amin van jack fejhallató kimenet,egyelőre úgy látom hogy a Samukban, LG-ben már nincs ilyen (?), cél : 90% youtube.
Tudnátok ajánlani pár típust 160K körül? Pár napja a MM csávó azt találta mondani hogy a Sonyk kicsit túl vannak árazva..köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Sony Editor-ral átrendeztem a csatornákat, minden működött is. Viszont most pár napra rá észre vettem, hogy az egyik csatorna eltűnt (echo tv), majd egy másik mellette lévő is (hírtv) (ha sorba megy a dolog az atv jön ). Ha lépkedek egyesével szimplán átugorja, ha beírom a csatorna számot, akkor nem vált át rá, hanem kiírja, hogy a program nem elérhető.
Ezt mi okozza, és hogy tudom visszacsinálni? (upc-s vagyok)[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Ladislaoca
tag
válasz ArthurShelby #37913 üzenetére
Nem a legegyszerűbb ha újra átrendezed a Sony Editorral?
-
ArthurShelby
addikt
válasz Ladislaoca #37914 üzenetére
Az lesz, mert akarok még finomítani, csak fura, hogy eltűnt ez a 2 csatorna.
Konkrétan azt a számot (programhelyet) átugorja, illetve nem lép rá. Importálás+újraindítás után működött, csak utána valahogy (valamikor) ez lett.Nem lehet, hogy upc "szólt bele"? Pl valamelyik beállítás (automatikus programlista frissítés) be van kapcsolva?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Ladislaoca
tag
válasz ArthurShelby #37915 üzenetére
Valószínűleg ez történt.
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
pvil
tag
válasz sting2 #37902 üzenetére
Tisztelt fórumozók!
Először is BUÉK!
Valamikor a nyáron elromlott a plazma tv és akkor kezdtem keresni mit lehetne venni helyette.
Először egy samsung 49mu7002-t vettem, de ennek a feketéjét kevésnek éreztem, egyik kollégám megvette.
Majd ezt cseréltem samu 49mu8002-re, majd ezen pár nap múlva a jobb oldalon egy kb 5x10mm fekete folt lett,
ezt visszavittem nem tudták cserélni visszakaptam a pénzem!Nagy vonalakban ezekről: elég jó kép, egy kicsit túlhúzott színek, gyors tizen rendszer, egész jó hang, könnyű kezelhetőség ja és nekem a számítógépről, fényképezőről, telefonról minden áttudtam küldeni amit támogatott a tv!
A fentieken felbuzdulva rendeltem egy 55mu8002-t, a fenti jellemzőkön túl, szerintem természetesebb szín megjelenítés, viszont mind belső mind külső forrásból tapasztaltam (mindenki aki látta azok is), hogy akadozott a kép, ez elviselhetetlen volt számomra! ( szoftver frissítés sem oldotta meg a problémát)
Itt sajnos kénytelen voltam elállni a vásárlástól...Majd kb. 1 hónap szünet, hogy mi legyen, majd ismét vettem egy 49mu8002-t, itt viszont egy korábban felbontott készüléket kaptam. Ennek a hátulján lévő felfogató furatban a menet teljesen szét volt barmolva, így egy hét vita után visszavette a webshop, én cserét szerettem volna de azt nem vállalták!
Ezek után úgy döntöttem, hogy sony-t veszek, bár tartottam az android-tól.
Most van egy 49xe9005, ennek a képe közelebb áll a természeteshez, hangja gyengébb mint a samuknak, nekem a különböző megosztások néha működnek néha nem. Ami még nem tetszik a kontúrok nálam mosottabbak, mint a 8002-n (emlékeim szerint).Vannak felíratok amik Full-hd és ennél nagyobb felbontásnál szinte olvashatatlanok..
A betekintési szöge elég jó, amitől leginkább tartottam, hogy belassul lefagy ennek semmi jele nincs!
Filmeket külső eszközről nézünk, a kezelhetősége a samsungnak jobb volt, az asszony bajlódik vele.
Nekem a samun futó youtube is szimpatikusabb volt, mert a kis ablakoknál jelezte a felbontást is, itt nincs ilyen, ennél pedig a felbontás állítható míg a samsung az internet sebesség függvényében állítja.A mozgás megjelenítés mindkettőnél led-lcd-s de ebben a sony kicsit jobb,vagy inkább más.
Az ideális tv a kettő ötvözetéből jönne ki!
Bár lehet még megpróbálok egy q7-t.Na egy egy kis novellára sikeredett, de ha van még kérdés nyugodtan írjatok!
pvil
-
tizedes7
csendes tag
Hello 8505re hogy tudom tükrözni a telefonom?
-
tizedes7
csendes tag
Másik problémám az lenne hogy rádugóm az eddig is használt külsö winyot,fel kínálja hogy miként indítsa el,kép nézegetés,zene,tárhely stb..rámegyek hogy film és össze vissza ír ki filmeket,betűket .pedig 2 külön mappába van film,sorozat,de nincs rendszerezve,Valamint kilépek utána nem találok olyan opciót hogy rá tudjak kattintani pl usb2.
-
x.pet
tag
válasz ArthurShelby #37913 üzenetére
Ilyen nekem is volt régen (még 5-ös Androidnál)
Úgy emlékszem ugyanazt a csatornalista xml-t beimportáltam még 2x és utána jó lett. -
blakey
titán
válasz tizedes7 #37920 üzenetére
De megoldható, Kodi Leia-ban ésés annak forkjaiban van HBO GO kiegészítő, azt tudnád használni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kacsa7
őstag
válasz tizedes7 #37919 üzenetére
Ugyanazon a band-en (2.4 v. 5Ghz) legyen mindkét készülék, ha a TV is wifizik.
Bekapcsolt TV-nél a TV-n kb. semmi teendő, csak hogy fent lógjon a wifi hálózaton. Androidos telón ha 7-es droid akkort a smartview funkciót kell bekapcsolni, ez benne van a rolóban. Régebbi androidon pedig a miracast-ot. Bekapcsolod, megkeresi az alkalmas készülékeket, kiválasztod a tv-t, összekapcsolódnak és onnantól látod a teló kijelzőjét a tv-n. -
Gsx-rr
veterán
Mi lehet a realis ara egy 1 eves 55w755c-nek? Kb 100 orat ment csak.
-
tizedes7
csendes tag
válasz ArthurShelby #37922 üzenetére
Pl?
-
-
kacsa7
őstag
válasz tizedes7 #37936 üzenetére
Tv-re telepített HBO Go Android TV app-al nem jó?
Nem használom, de van ilyen app. Viszont Telenor MyTV-t használok, az élvezhető ha épp olyan adás megy rajta és el tudok tekinteni pl. a sport alatt tapasztalható ugrálástól, de ez TV-től független dolog, gépen is ugyanilyen. Sajnos ez a MyTV hülyesége.
-
Fuvaros
senior tag
Elolvasva írásod, jót kuncogtam, arra gondolva, feleségválasztásnál biztos nem fogsz (vagy múltidő) ilyen körültekintően ill igényesen eljárni...
Én csak egy cserét csináltam, LG képe csíkos volt, visszavitettem, Sony kpi márkabolt odanéz, kipróbál és hozták a 8505 3 nap múlva, természetesen kp fizetés kiszállításkor, de feltétel, hogy gyári csomagolás legyen, semmi újracsomagolás.
Felhívom mások figyelmét is, sose vegyen boltban (vagy netről) már kibontott tvt, az biztos egy már visszavitt darab, ami valakinek már nem tetszett, vagy szervizelt gondolom.
Inkább fizessetek többet egy tvért, mint szarakodjatok hónapokig a spórolás miatt.
Más: nem várható el egy tvtől a hifi hang, arra erősítő és komolyabb hangfalak kellenek.
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest