- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
Még egy kérdés, van tapasztalat 5.1-es hangrendszerrel?
mkv.-nál is kiteszi 5.1-et? -
BBéci
legenda
válasz narancsnn #46153 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal.
A videodekóder oszlopban szó sincs hangról, ott a 4.1 után a "szint" szó. Az egy videó kódolási fokozat. Azért írják ki, mert amelyik film" level 5.1", azt a beépített lejátszó nem ismeri fel. Szerencsére kevés van belőle és egyszerűen átkódolható.
Optikai kimenetről az 5.1 hang kinyerhető.(#46156) DonMarco
"A dts az 5.1 továbbfejlesztett változata ha jól tudom"
Ennek a mondatnak így semmi értelme. A DTS egy másik formátum a Dolby Digital mellett. A Házimozi erősítő topik első hozzászólásában erről is van szó, olvasd el![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Murloc
tag
Sziasztok! Kapni az UE32EH5000-nél olcsóbban vagy ugyan annyiért (~87e) "jobb" TV-t? A régi elromlott a családban, ahelyett kéne újat ajánlanom ~32'' átmérővel. Semmi komoly elvárás nincs vele szemben. LED-re gondoltam mindenképpen a fogyasztás miatt. Köszi előre is!
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
AllShare-rel lehet lejátszani feliratokat??
köszi
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
zolka1977
tag
Sziasztok!
A hétvégén sikerült szert tennem egy UE40EH6030-as készülékre a T-Home jóvoltából.Ha képi tulajdonságok kalibrációjára volna valami jó beállítás azt megköszönném nektek... -
vacs
veterán
válasz maglew #46126 üzenetére
Nem lehet a Silverlight-ot rávarázsolni !!
Van MTVA app, azt töltsd le, igaz már hetek óta nem működik.A magyar televízió videótára (pc-n) is Silverlight-ban nyomja, de ennek ellenére elérhető smart-on az MTVA appal.
Ebből következik, hogy ha a Samsung és az RTL akarná, akkor elérhetővé tudná tenni az RTLMost-ot Smart-on.(^)(>.<)(^)
-
kodoboy
tag
Szerintetek az természetes, hogy a Samsung es6100-es beépített médialejátszója halkabban játssza le a filmeket? Leginkább az xvideknél fordul elő, jól fel kell hangosítani tv-t, hogy halljak valamit!
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
senior tag
válasz kodoboy #46170 üzenetére
Sajnos igen,még a régi c5000 -es sem szereti,ezért inkább mkv-ba szedek(szedtem le) őket,nem beszélve a minőségről
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
€uro
őstag
Samsung 55ES6750 tévéről mi a véleményetek?
Ilyet készülök venni. 1 hónapos, 1 év garanciával 300 ezerért.
Van ennek a szériának valamilyen hibája?
Ha valaki tudna adni hozzá egy - mondjuk Samsung - linket a specifikációiról és egyéb adatairól, annak örülni fogok. A neten egyszerűen nem találok róla rendes infót. Még a méretét sem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Murloc
tag
Erre valaki? Köszi!
-
narancsnn
senior tag
Valaki használ a tv-vel androidos sticket?
Ha igen, akkor vélemény? -
kodoboy
tag
válasz Black Phone #46171 üzenetére
Gondolom külön médialejátszóval kiküszöbölhető a dolog?!
-
senior tag
válasz kodoboy #46176 üzenetére
ez így van én is vettem egy egreat r6s-t és minden tökéletes.De igyekezzél full hd-sakat kölcsönözni,hogy kihasználd a tv-det 100% -san
narancsnn:
Itt mindent megtudsz róla[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
BBéci
legenda
Eléggé egyértelmű, az outlet jelentése.
Olyan termékeket árulnak, amiket valamiért a normális üzletekben nem szokás. Lehet csak csomagolás sérült, de az a legritkább, viszont szinte mindenre azt kamuzzák. Sok köztük a garanciában és a 3-8 napon belül meghibásodás miatt visszavett, majd megjavított készülék. A garancia legtöbb esetben bolti és nem márkaszervizes és legfeljebb 1 év.
Szóval nem teljesértékű, nem vadiúj cuccokat árulnak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
narancsnn
senior tag
Volt olyan, hogy az Euroniccs csak 1év garit adott, az elmúlt időben?
AZt tudom, hogy most változott....
-
Mr.Foreigner
csendes tag
Sziasztok!
Van egy féléves UE40ES6100 típusú Samsung tévém. Este alvás előtt kikapcsoljuk. Nem az első eset, hogy éjszaka a kikapcsolt tévén (piros led ég) világoskék fénnyel "világít" a képernyő. Bekapcsolás-kikapcsolás után ismét a "megszokott" fekete lesz. (Az automatikus frissítés ki van kapcsolva.)
Járt-e már így valaki? Mi lehet a gond? -
sanzi46
csendes tag
Sziasztok.
Én vettem egy 46es6100-at márciusban a PC Dream Shop-tól.
WXXH-s végű, hivatalos magyar nyelvű, sorszámozott, QR-kóddal, és hologramos matricával ellátott garijegyet is kaptam.
Megpróbáltam beregisztrálni a TV-t, mivel a PC Dream úgy árulta, hogy 2+1 év magyarországi garancia.
A regisztrációra ezt a választ kaptam:
A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani.
Erre én visszaírtam nekik, mellékeltem képeket a TV sorszámról, a számláról, a garijegyről, amire a következő választ kaptam:
Az Ön által vásárolt készülék típus és gyári számát tekintve nem magyar piacra szánt termék, ezért a levelében említett jótállási jegyet az Ön készülékéhez eredetileg nem mellékelték a gyárban.
Az előző levelünkben foglaltakra és a fentiekre való figyelemmel kérjük, hogy panaszával a vásárlás helyéhez forduljon, mivel társaságunk sajnos nem tudja az Ön készülékére a kiegészítő jótállást biztosítani.
Ti ezt értitek? Mert olyanról már hallottam, hogy egyes cégek kamu garijegyet mellékelnek, de ez WXXH-s. -
crue
őstag
válasz sanzi46 #46186 üzenetére
Tökmindegy, az enyém is WXXH végű és mégis azt a választ kaptam, hogy nem a Samsung Magyarország hozta forgalomba. Pedig a Metroban vettem, azt gondoltam bennük lehet bízni. Most telefonálgatok, hogy ugyan derítsék már ki, hogy milyen szürkeimportos tévéket árulnak ott.
-
Batib
őstag
válasz Mr.Foreigner #46183 üzenetére
Probáld meg kikapcsolni az automatikus frissítést.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
senior tag
Más lehet a próbléma,mert ìrta,hogy az kivan neki kapcsolva
-
Batib
őstag
válasz Black Phone #46189 üzenetére
Igen , figyelmetlen voltam.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
greeny1899
csendes tag
válasz sanzi46 #46186 üzenetére
Sziasztok, nekem pár hete volt ilyen problémám. A gond az volt, hogy a Samsung adatbázisába nem sikerült időben felvinni a sorozatszámokat, mivel ott a rendszer nem találta meg mint az általuk forgalomba hozott terméket, automatikus válaszlevélben visszautasította a regisztrációt. Én telefonon beszéltem akkor a Samsunggal, ők mondták hogy próbáljam később, és valóban újra regisztráció után sikerült. Lehet hogy nálatok is ez a gond? Érdemes rákérdezni...
Üdv
-
nightshadow
veterán
Pedig a Metroban vettem, azt gondoltam bennük lehet bízni.
Ilyen a MediaMarktban is van. A központ valahol megrendeli nagy tételben az árút, s kamionnal terítik onnan szét a különböző országokban található üzletekbe. Egyébként az MM is a német METRO csoport tulajdonában lévő áruházlánc. A központi beszerzés miatt így gondolom olcsóbb nekik a műszaki cikkek, mintha országomként intéznék a beszerzést.
Én pár éve vettem egy Sony DVD felvevőt az MM-ben. Most megnéztem a doboza oldalát, amelyen van egy szállítólevél a következő adatokkal:
Sender: Sony Nordic, Denmark (+cím)
Receiver: Prague Distribution Center, Czech Republic (+cím)
TRUCK (REST of EUROPE)Maga a DVD felvevő egyébként Made in Hungary, de a fenti szállítólevél alapján látható, hogy a gyár és az üzlet között azért bejárta Európát kamionon, tehát nem a magyar gyárból került közvetlen a magyar üzletbe.
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok
Szerintetek a UE46ES6710S megéri a kb. +50 eFt-ot a UE46ES6100W-vel szemben? Jobb annyival mint amennyivel drágább?
-
Murloc
tag
Legyen szíves valaki ajánljon egy 32''-es LED TV-t, minél olcsóbban. Előzmény itt. Köszönöm!
-
narancsnn
senior tag
válasz zsotesz81 #46197 üzenetére
Ahogy hallom ezeket a dolgokat, valakinek bejön de sokan azt mondják, csak parasztvakítás....
Menny el egy Médiába. Kérd meg, hogy tegyenek fel Neked valamit mind2-re(ugyan azt, és hasonlítsd össze)
Ha a kinézet nagyon fontos, akkor egyértelmű... Ha nincs annyira előkelő helyen, szerintem nem ér 50.-el többet. Persze lehet ezt mások máshogy gondolják...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest