- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Na ezt orommel.hallom, hogy akkor masoknak nincs problema az akksiidovel az uj 6.1 alatt. Akkor nalam van megint valami gebasz. Bar kulfoldi forumokon is sokan irjak elvileg hogy rosszabbodott az uzemido, nem tudom mitol fugghet ez. Nalam a viber, facebook, samsung internet bongeszo az ami megy ahogy eddig is, mast nem latok ami szivhatna az akksit. Ezek az appok meg ugy gondolom hogy már optimalizalva lehetnek egy ideje
-
PedroPascal
senior tag
-
Janaboy
veterán
Nekem most nagyon megtaltosodott az akku idő.
Kb 4,5 óra kijelző idő és 2 napja és 10 órája vettem le töltőről és perpill 23%on áll.Janaboy
-
StarKiller89
senior tag
válasz autotaxmo #11252 üzenetére
amiket felsoroltál ezek a TOP akksi gyilkos appok és főleg az fbre és a messengerre jellemző, hogy állandóan probléma van velük... a 2 legoptimizálatlanabb app toronymagasan... biztos, hogy nincsenek normálisan optimalizálva...
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
zolikaDB
veterán
One UI 6.1, kb 95%-ról indultam, 4:05 óra képernyőidő, és 37%-on állunk.
Ez tűrhető -
Tikakukac
titán
Fóliák terén mi a választék most, ami nem hulladék? Itt fóleg a plexi verziók kellenének, mert a teló bizony kapja az ívet olykor.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
cirx
senior tag
válasz autotaxmo #11266 üzenetére
Na most kíváncsiságból megnéztem.
1 óra alatt kb 1,5%-ot merült a sima S23 készülékem. AOD bekapcsolva, 2 sim telekommal aktív (nagyon rossz térerővel, ezért voWiFI szintén aktív mindkettőn), telegram on, instagram on.
Teljesen elégedett vagyok a fogyasztásával. Szerintem nagyon hatalmába kerített téged az eszköz. Használd, és engedd el ezt a százalék figyelést! Szép napot!S23 GREEN
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Annyi negativuma van, hogy az UWB-t (mar, ha +-od van) nem lehet engedelyezni, tehat, ha elhagysz egy kulcsot, penztarcat a lakasban amiben van egy SmartTag, akkor azt neccesebb megtalalni .
Elso repulomod utan megtanulja a telefon, hogy a WiFi meg a BT maradjon bekapcsolva, ha Airplane mode On, a repulogep uzemmod ikonjat, meg QuickStarral kilovod, ha idegesit, en igy tettem.
[ Szerkesztve ]
-
-
qltsar
veterán
Felesleges beleiktatni, nekem sikerült így infinite loopa raknom a rutint. Egyszer bekapcsolod manuálisan a repülő módot, aztán visszakapcsolod a WiFi-t, és a Bluetooth-ot, és megjegyzi a rendszer, hogy legközelebb, ha bekapcsolod a repülő módot, akkor nem kapcsolja ki a WiFit és a Bluetooth-ot.
-
autotaxmo
őstag
Hat orulok neked hogy nalad nem okoz problemat az akksi ido romlasa, en nem mindig tudom megengedni magamnak hogy toltogessem a kellemes klimatizalt gamer szobabol ahogy masok, nekem fontos hogy este stabilan legyen még kraft a telefonban ahogy eddig is volt, de az uj szoftver nem hozta azt amit kellett volna. Engem tenyleg hatalmaba keritett az eszkoz már, jol latod.
-
PedroPascal
senior tag
válasz autotaxmo #11280 üzenetére
Tedd újra és jobb lesz. Nekem tavaly februártól még nem volt újra húzva de gondolkodom rajta. Az a baj hogy ez fél nap mire újra belakom ahogy volt.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
őstag
válasz Juhaszatti #11282 üzenetére
Én mindegyik frissítéssel óvatos vagyok, előbb megvárom mi a tapasztalat itt a fórumban, az alapján döntöm el, hogy feltelepítem-e. Amikor láttam, hogy autotaxmo-nak mennyi baja van a 6.1-el, a korábbi tapasztalatok alapján tudtam, ha neki ennyire nem jó, akkor én nyugodtan felrakhatom
És tegnap este rányomtam a telepítés gombra. -
cirx
senior tag
válasz StarKiller89 #11278 üzenetére
Kicsit tényleg az, viszont hasznos.
Android telepítésekkel kapcsolatban. Minden verzióugrást (OneUI 5ről 6ra) tiszta telepítéssel szoktam megcsinálni. Így elkerülöm a legtöbb update miatt bekövetkező bugot. Ugyanezt teszem iOS-en vagy akár Windowson is.
S23 GREEN
-
zolikaDB
veterán
válasz migabi24 #11264 üzenetére
Pl én
2 garnitúrát raktam fel S23-ra, enyémen jelenleg is ez van, hibátlan, minden tokkal fasza, és fedi a képernyőt.
Csak "jófej" akartam lenni, hogy emiatt ne várjon senki a kb. 2x drágább S23 fóliára, ami tkp. teljesen ugyanez (a keret is tökéletesen illeszkedik az S23-ra, gyanítom, hogy az S22-23 befoglaló mérete, és a házban a kijelző elhelyezkedése megegyezik.)(#11284) David3: fú, az az ember... Tudod, nem talált ő fel semmi okosat. Azt már ezer éve kimondták: "Hallgatni arany." Sem Mr Talpigböcsület, sem PH nem kell ehhez.
Ez a full píszí, meg közlésikényszeres kommentelési metódus amúgysem a "fórum-világban" született, újabb keletű ez az átok.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz Juhaszatti #11282 üzenetére
Az ilyen konteóknak azért (sem) hiszek, mert elég lenne egyetlen sértett/kirúgott alkalmazott az adott cégtől (mindenhol vannak ilyenek), és akkor rondán borulna a bili.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #11288 üzenetére
Nem teljesen, mert a titoktartási nem ér véget ott ahol a munkaszerződésed. Utánad mennek és jó sokba fog az kerülni. Én tuti nem kockáztatnám 5mp hírnévért.
-
MegaNorby
tag
Akinek gyorsan merül a telefon (nekem ez segített)
5.1 van a telómon, minden frissítés ki van kapcsolva. Az eszközkarbantartó mégis frissült kb a 6.1 megjelenésével egy időben (teljesen máshogy nézett ki).Innentől a telefonom 2x olyan gyorsan kezdett el merülni. Nekem az oldotta meg a problémát hogy az Eszközkarbantartó gyorsítótárát töröltem. ekkor érezhetően jobb lett az aksi idő (kb 1 hét kellett neki mire visszaállt a régi "merülési idő")Northlight music
-
baitsee23
őstag
Van itt vállalkozószellemű, aki rootolta a telót (S23)?
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs