- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, nektek sem mukodik android auton a fermata auto? Amiota kijott az android 14 meg az UI6.1 kakukk
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Nem szeretnék jogi vitát.
Hívásrögzítés érfekelne. Sajnos már ez az utolsó teló ahol ez működhet. Elolvastam, kerestem, de a legutolsó találat rá itt több hónapos. Még most is működik? Megoldható?[ Szerkesztve ]
-
Zamasun
aktív tag
Így van, hibátlanul megy a rögzítés.
-
mjani1172
addikt
TODI1111,Zamasun, ahnaelei
Köszönöm. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Itt informálódtam és ezért is vettem a telóhoz egy Pitaka tokot, használtan, de nagyon szép állapotban.
Meglepődtem, hogy mindkét kocsiban lévő mágneses tartótól lecsúszik/lefolyik, nem tapad fel rendesen - hoco tartók. Van egy sejtésem, hogy csak a saját (vagy más vez.n.töltős) tartóival működik rendesen. Meg tudjátok ezt erősíteni nekem?A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz migabi24 #11160 üzenetére
Ez szomorú, nem terveztem még 2x autóstartót is cserélni.
Gondolom a fém kis lapocska a teló és a tok közé itt nem játszik, mert elég passzentos a tok?! - nekem a vez.nélküli töltés nem lényeg.[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
petrson
senior tag
Mennyiért lehet most szerintetek eladni használtan egy jó állapotú 256-ost? Júniusi vásárlás volt. 200 körül láttam párat, de nem sok van használtan a hardverapron
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
kelly416
veterán
válasz ЯΞNΞGΔT #11159 üzenetére
A vezeték nélküli töltés miatt enyhén mágneses a teló háta, de ne keverjük a szezont a fazonnal. A vezeték nélküli töltés nem arra való, hogy a mágneses tartóban megálljon a telefon.
A magsafe tok és a magsafe mágneses tartó a legtutibb, mert a kör közepén működik a QI töltés is. De sima mágneses tartóhoz és magsafe tartóhoz is létezik a telefonra/tokra ragasztós ellendarab. Ezzel a probléma megoldva. -
kalolaci
senior tag
65MB-os Google Play-rendszerfrissítés érkezett.
-
Roxbury
őstag
válasz StarKiller89 #11169 üzenetére
Tényleg jött ma reggelre.
-
kelly416
veterán
válasz Atish19 #11175 üzenetére
Google-play frissítés? De a témához tartozik. Sőt, minden droidos teló témájához ami még frissül. Pont ezért nincs igazából itt keresnivalója, mert csak töltjük a topikot olyan infóval, amit egyébként is kiír a telefonod majd, tehát keresgélni sem kell.
De mint az imént is írtam, tőlem elfér.
Avayasoft megértette amire céloztam. Majd jövök én is beírni, hogy frissült az office meg a golf meg az iwiw.
-
zolikaDB
veterán
Srácok, van valami frissítés mostanában az S23-ra?
-
-
őstag
válasz janeszgol #11196 üzenetére
Uramisten! Nincs frissítve a telefonod!!! Lejárt a szekuritty ápdét!!! Bakker, az még fórumon keresztül is fertőz! Sőt, a kínaiak ellopják minden adatod, pénzed, házad, autód, ki-be járkálnak a telefonodban, digitális jobbágy leszel... Még a magasságos zunijó se tud majd segíteni rajtad! Adhoc megoldásnak legalább egy iTokot tegyél rá, az mindentől is megvéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest