Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz ' Tzs , #27375 üzenetére

    Ebből a Keresd meg Kardánnak a három szükséges összetevőt az elvégezhető. Az egyik összetevő egy forrasztóállomás, azt Fürge szerzi be. A másik összetevő a kondenzátorok azt Fáraótól kapod meg, ha összeszedted a harmadikat, az 5 nyomtatottáramköri lapot. Ezekből hármat a Szennyvíztisztítóban, kettőt az Alállomáaon találsz meg.

    Sem Janovra, sem Pripjatyba nem kell átmenni, normálisan nem is lehet, a mod ott nem ad feladatokat. Ha átrükközöd magad, akkor az SGM 1.7-ből bennmaradt feladatokat lehet elvégezni, a legtöbbjét oroszul, mert azok nincsnenek lefordítva, nem részei a mod sztorijának.

    Sztrelokról szerintem semmit nem lehet ebben a modban megtudni (illetve van, aki mesél róla, de csak annyit, hogy legszivesebben lelőné). Az X8-ba nem kell lemenni, csak a doksikat kell összeszedegetni a laborokról, összesen van 10, egyet megkaptál az ügynöktől, a többit meg vagy megtalálod, vagy kapsz tippet valakitől (pl Maliktól, ha a szabaságosok feladatait mind megcsináltad), hol találsz belőlük.

    A mod arról szól, hogy ki kell derítanad, ki irányítja azokat, akik lelőtték a helikoptereket és kik ők. Ehhez előbb össze kell haverkodni a helyiekkel. Mindenkivel. Aztán el kell készíteni a lehallgatókat, kiosztani, követni a nyomokat. Janovra csak akkor indulhatsz el, amikor ezzel kész vagy és lenyomtad a támadóidat, mind a két helyen.
    Van egy pár mellékfeladat, amelyek vagy előjönnek, vagy nem, attól függően, hogy más feladatokat hogyan oldottál meg. Pl ha Baró-t nem haragítottad magadra, akkor lesz egy vagy két feladat a zsoldosoktól, attól függően, hogy az elsőt hogyan oldod meg, Ha rosszul, akkor kicsit megszivatnak, de be tudod fejezni a fő sztorit. Ha jól oldod meg, akkor felbukkan Farkas is. Szóval ha ki akarod ismerni az összes variációt, legalább 3-szor kell végigmenni a feladatsoron, mindig más irányt választva.

    Szerszámkészletből csak egy van. Szakállnak a relikviákat össze lehet szedni, ha nem vállaltad el a Sevcsenkón a másik nagy relikviakeresős küldetést.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák