- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
mave86tg
tag
válasz knuckle #23900 üzenetére
az en listaaram anno 187ezer volt(100ert vettem) es a z3c meg most 219ezer listaaron. Csere igy kizart(de emugy is jobban tetszik a z1c haza. Most hivtam a sony centert (ott most pont 100e ft) es mondta a srac h a vizallosagra ugye nincs gari es szinte mindig megvonjak ha beazott cuccost visznek vissza. Nem tudok mit csinaljak. Bar ez is garis ugy volt nem biztositos, de nyugodtabb lennek, ha lehetne ra kotni, csak nem tudom hol....
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Z1C-re szeretnék 4.4-et visszatenni. Flashtool-t telepítettem, de a falshtool driverek nem akarnak települni 2 gépen sem (8.1, illetve W10). Annyit mond a rendszer, hogy sikertelen telepítés, más infót nem ad.
Mire gondoljak, mit szúrtam el?
Előre is köszönöm a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-
glacious
addikt
válasz mave86tg #23898 üzenetére
Edigitalnál van extra garancia 8260Ft (csak fehér vagy pink kapható náluk), MM-bank 6-7000 lehet a biztosítás, de náluk csak pink van.
Amúgy regeteg biztosítási cégnek van ingóságbiztosítása, és akkor az nem csak a telefonra vonatkozik, de figyleni kell az önrész mértékére, hogy meg is érje.
[ Szerkesztve ]
-
-
mave86tg
tag
Nekem nagyon nem tetszik a keszulekhaz, a premium (meg a z5 is) viszont ekkora meretben mint a z1c szuper lenne((nyilvan a 4k full felesleges). Nekem mar a z3c is gagyibbnak nez ki a fem keret utan, a sony is kezdi elvesziteni a jo inditast h a compact ugyan az mint a nagyteso csak miniben.
-
knuckle
aktív tag
válasz VMatteo #23902 üzenetére
nem.
igaz más telefonnal, (HTC) illetve már videókártyával is jártam így.
nem volt javítható, rám akartak sózni valami vackot, én meg mondtam, hogy neeeem köszi...
a törvény szerinti bla bla bla... tehát az eredeti vételár, vagy esetleg....
aztán az egyik helyen lett vagy esetleg dolog tehát egy erősebb VGA-t kaptam, az Aqua pedig a pöcc röff visszaadta az eredeti vételárat.
na jó, ők is megpróbálkoztak, és ajánlottak volna valami szutykot, de mondtam, hogy köszi nem...."...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
kelly416
veterán
válasz knuckle #23912 üzenetére
Az a nagy igazság, hogy a magyar jog nem ismeri a "levásároltatás" fogalmát. Ez annyit jelent, hogy vagy kicseréli a készüléket egy ugyanolyanra, mint amit bevittél, csak éppen funkcionálisan hibátlan, vagy vissza adja a vételárat. Nincs más opció. Az, hogy Te felajánlod, hogy a vételárat számolják bele egy másik készülékbe anélkül, hogy egyáltalán kézbe vennéd a pénzt, az egy dolog, de erre nem kötelezhetnek akkor sem, ha jobbra cserélnék a garanciális terméket.
-
air
nagyúr
válasz kelly416 #23913 üzenetére
Illetve van még egy opció, amit törvénytelenül alkalmaznak, ez az utalványos módszer.
Mivel a pénz visszaadásával sokat kell adminisztrálni, könyvelni stb. ezért inkább utalványt adnak.
De ezt sem vagy köteles elfogadni. Az eladó azt mondja, hogy nem adhatnak vissza pénzt, de ez csak mellébeszélés. A főnök mondja nekik, hogy nem adhatnak vissza. A törvény szerint kötelességük.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Attici
őstag
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A telómon (telenornál vásárolt függő, root mentes) rajta van az 5.0.2-es szoftver viszont nagyon nem jön be, így megválnék tőle.
Ennek a menete ugyan az mint régebben?
Illetve melyik a legrégebbi szoftvere a telefonnak, amivel annó kijött?
És azt meglehet valahogy oldani hogy onnantól kezdve ne dobja majd fel nekem a frissítési lehetőséget?[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
kaciokos
őstag
Egyelőre elégedett vagyok a Z1C-vel, egyszerűen nem látok okot, miért cserélném le Z5C-re.
Gyorsabb? Minden bizonnyal. De a Z1C is pörög, mint az állat, egy-két helyen van LP óta kis megröccenés, de az SW-es hiba, simán becsúszhat Z5C-nél is, hiába az erősebb proci. Nem is beszélve arról, hogy ezek miatt a ritkán előforduló kis megröccenések miatt azért még nem vágom fel az ereimet.
Kicsit nagyobb kijelző? Az nem jönne rosszul, de azért az sem egy "must have".
20MP helyett 23MP-s kamera? Tudjuk, hogy ez nem számít, ettől függetlenül lehet, hogy jobb képeket csinál majd, de ez számomra sosem volt szempont, ahol fényképezni akarok, oda viszek fényképezőgépet.
Na és a kontrák: nem néztem még részletesen utána, de a keret nekem műanyagnak tűnik, ráadásul ott vannak a Snapdragon 810 melegedési problémái.
Szerk.: Ja, kimaradt a több tárhely, de hát arra meg ott az microSD bővítési lehetőség, szóval az sem nyom sokat a latban.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
A fent lévő leírásból tölthető 4.4.4(.108) android az magyar?
Sajnos a flashtool nem tölti le csak az aktuális legfrissebbet (Kitkat) ...A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
PAtr0n
addikt
válasz Játékos #23925 üzenetére
Ezt a leírást olvassátok el: hsz. 22153 benne van a telekomos 4.4.4 linkje is.
Ha a legújabb Flashtool-al nem megy (de mennie kell, bár én csak Win7-en próbáltam), próbáljátok ezzel:
[link][ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
jozs6200ax
aktív tag
Szerintetek 55.000 forintot megér egy 2014. decemberi vásárlású telekomos z1 c? Hibamentes és karcmentes készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
-
sxxorp
őstag
válasz jozs6200ax #23930 üzenetére
70-ért vettem vadonatúj Z3C-t tegnap. Remélem minden OK is lesz vele, de sztem érdemes körbenézni.
[ Szerkesztve ]
-
mave86tg
tag
Szerintetek 25ezer pluszt er a z3c? Magyon nincs szivem bealdozni a fem keretet,de ha mar ujat kell vennem elgondolkoztat a dolog.
-
PAtr0n
addikt
válasz Pöttön #23929 üzenetére
Nem cseszel el semmit, de bátran felteheted a Telekomos 4.4.4.-et is, nincs benne sok telekomos szarság, egy szinte letisztult gyári rendszer.
A szolgáltatós SW-k mindig abban merülnek ki, hogy teleszórják szolgáltatós app-okkal, szerencsére ennél a készüléknél eléggé szart erre a telekom, nem sok van belőlük, ami meg nem tetszik azt le kell szedni root-olás után rendszer alkalmazás eltávolítóval.
De ha félsz a T-stől, tedd fel a sima Central Europe-t."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
törölt tag
válasz jozs6200ax #23930 üzenetére
Ha előfizetéses akkor nem.
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok! Az a fekete "tálca" amivel a SIM kártyát tudom betolni elveszett, anélkül hogy tudom megoldani hogy érzékelje a kártyát? Vagy ha sehogy nem lehet, akkor hol tudok venni ilyet? Köszi előre is válaszokat!
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Játékos
addikt
Beírom, hátha keresni fogja valaki:
4.4.4 kitkat visszaállítás nekem 5 flashtool verzió közül csak a 0.9.18.6 -tal sikerült 5.0.2-ről. A többi flashtoolnak volttak különböző kínjaik a dologgal...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
joci9
tag
válasz Játékos #23903 üzenetére
Szia!
Én pár napja tettem vissza, az itt az összefoglalóban megtalált linkek valamelyikében volt link arra, hogy hogyan kell megoldani a drivereket Win 8 alatt, de nekem nem sikerült win 10 alatt.
Ezért a win 7-es gépemen tettem vissza a 4.4-et, mivel telefonálásra alkalmatlan az 5.0-al 3g nélkül.A többi hiba nem zavart volna, de az hogy telefonálni nem lehet róla az gáz. És a probléma szoftveres és nem csak az én telefonomon. Visszatettem, előjöttek a régi hibák, de legalább telefonálásra ismét alkalmas lett.
A firmwaret az xperifirmmel szedtem le, T-comosat tettem a telenoros készülékre, működ.
üdv
J -
Pöttön
őstag
Jelentem nekem is sikerült, elsőre szerencsére, bár flash alatt nekem nem világított a telefon zölden, ez miatt egy kicsit paráztam, de mindegy mert működik.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Jelenleg így most 14.4.A.0.108-as build van a telón.
De mivel sajnos a frissített File Commanderrel nem vagyok kibékűlve, és ahhoz hogy más file kezelőt használhassak normálisan ahoz meg kellene rootolnom a telefont.
Magát a root-ot megcsináltam már a Kingroot-al.
Viszont kellene a SuperSu is hogy root jogot adhassak a file kezelőnek, a store-os verzió meg nem frissül, ezért felkéne raknom egy dual recovery-t is.Ehez szeretnék segítséget kérni, mert ennek a menetét már egyáltalán nem vágom.
Honnan tudok recovery-t letölteni?
Annak mindegy a verzió száma, csak z1 compactra legyen?
A telepítésének mi a menete?A segítséget előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest